Berbatow Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Dneska jsem obdržel Fortis B-42 Marinemaster.Moooooc pěkné.
koblih69 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Berbatow napsal: Dneska jsem obdržel Fortis B-42 Marinemaster.Moooooc pěkné. Fostis nevyhledávám, ale tehle kousek je moc pěkný - gratuluju
Návštěvník YPO Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Berbatow napsal: Dneska jsem obdržel Fortis B-42 Marinemaster.Moooooc pěkné. Nemělo to původně být IWC ?
Berbatow Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 To byla taková mezihra.IWC človíček slevnil tak ještě probíráme kupní smlouvu.Je to pro mě rána jako prase.Mám strach o manželčino srdce.
vlamor Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Čakanie na Steinharty 44mm sa nečakane predlžuje... ... a náhoda chcela, že som v centre Brna objavil tieto Fortisy (s veľmi peknou zľavou 20%). Neodolal som - (ani úsmevu sympatických predavačiek... ) - a kúpil... Tu je pár "rýchlofotiek":
Ivan Lelák Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Gratuluju, jsou krásné a ani mi nevadí PVD a tah na "B-Uhrech". Je to taky můj styl (jeden z nich..:-))
vlamor Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 rorda, Ivan Lelák: Vďaka... na Fortis-y som už myslel dávnejšie. Pomohlo tomu, že potrebujem hodinky neznepriehľadnené ďalšími ciferníkmi a ručičkami, dostatočne veľké a kontrastné, ktoré mi aj bez okuliarov dajú info o aktuálnom čase a ktoré môžem sem-tam strčiť do vody. Tieto Fortisy mi to spĺňajú, v tej vode môžu byť dokonca aj dlhšie... a ich "kauf" ma teší (... ako aj kúpa Archimede Arcadia, ktoré som si teraz kúpil ako "oblekovky" ) Foto na ruke:
Ivan Lelák Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Souhlasím, mám ve velmi podobném provedení Archimede Pilot, také jednoduché přehledné hodinky, Fortis je samozřejmě jiná třída. Fortisy mám B-42 Flieger Chronograph Day/Date, tam nějaký ten ciferník navíc je, ale nevadí - pro různé příležitosti nosím různé hodinky.
Maker Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Caute, po dlhsom zvazovani som sa rozhodol pre tieto Fortis. Vcera v Brne ma presvedcil kovovy tah (podla doporucenia clenov chronomagu) , 42mm a 20% zlava ale dam tam kozeny remen prikladam foto:
stando Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Nejako ste sa tu rozFORTISovali.Blahozelam pani k peknym hodinkam. TO BERBATOW:Ak si dobre pamatam tak pri poslednom stretnuti si jedny starsie uz mal.Naco su ti dvoje? TO MAKER:Vitaj v klube.Blahozelam k prvym poriadnym hodinkam.Uz sa tesim na tvoje dalsie kusky
Maker Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 stando napsal: Nejako ste sa tu rozFORTISovali.Blahozelam pani k peknym hodinkam. TO BERBATOW:Ak si dobre pamatam tak pri poslednom stretnuti si jedny starsie uz mal.Naco su ti dvoje? TO MAKER:Vitaj v klube.Blahozelam k prvym poriadnym hodinkam.Uz sa tesim na tvoje dalsie kusky daj pokoj, , manzelka musi rozchodit najprv tieto prve...
stando Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Maker napsal: daj pokoj, , manzelka musi rozchodit najprv tieto prve... ...manzelka si zvykne,ved ta MILUJE.Treba ju trenovat
Maker Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 babacho napsal: Kde se dají koupit v Brně? Hanak (Rasinova ul) City watch (Nam.svobody) vsechno je na webu...
gas Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Maker: pěkné hodinky, ale zmenšuj proboha ty plachty
Maker Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 gas napsal: Maker: pěkné hodinky, ale zmenšuj proboha ty plachty daj mi hint, neviem ako na to?! klasicky som to robil cez outlook, ale doma mi to nefunguje.. amater
Toci Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Berbatow napsal: Dneska jsem obdržel Fortis B-42 Marinemaster.Moooooc pěkné. Gratuluji k pěkným hodinkám. Včera jsem byl na Arkádách u Dušáka něco vyzvednout, tak jsem je měl na ruce. Chlápek co tam prodává je opravdu znalec a fanda.
martini Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 babacho napsal: Kde se dají koupit v Brně? Hanak ma i kvalitni servismeny http://www.hanak-brno.cz/www/kde_nas_najdete.php
Monkey Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Maker napsal: daj mi hint, neviem ako na to?! klasicky som to robil cez outlook, ale doma mi to nefunguje.. amater mrkni sem posledni prispevek na prvni strane
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se