jankoxxx Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Nebudem ti radit ktore si mas vybrat, to zvladnes aj sam. Myslim ze uz aj v podstate vies co chces, ale este sa chces trosku rozkukat. Verim tomu ze ked rozkukavanie skonci (v tejto cenovke toho zas az tak moc nebude), tak sa vratis k prvotnemu napadu.Co ti ale odporucim je nasledovne. Namiesto jaloveho cakania, zbal si kufor, kup letenku a skus cestu do Londyna. Ked tam nic, tak sadni na lietadlo, zbehni do Dublinu, odtial do Pariza atd... Pocestuj si to, poobzeraj nazivo a snad sa na teba na tej ceste nieco usmeje. To budu potom hodinky, ktore skutocne uz ostanu a budes ich opatrovat ako oko v hlave
pebe Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 škoda, že máš tak omezený rozpočet, TYHLE jsou podle mě naprosto perfektní
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Já myslím, že s Aquanauty jako entry level PP (vyjma Calatravy) nemůže být problém... pokud v Carolinu zavedli něco jako kup si u nás IWC a my Tě v našem druhém butiku zapíšeme na pořadník, tak jeď někam do civilizované Evropy (Wempe, nebo vyber tady https://www.patek.com/en/retail-service/authorized-retailers/europe) a nemůže to být takový problém, pokud Ti nevadí ty 3 roky počkat. Jaký je cenový rozdíl oproti Jumbo? Tam jsou čekačky také, ale není a nikdy nebude "entry level"
mAra_ Odesláno 2. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Jak jsem psal - nebyl jsem tam tahat rozumy, zetim jsem tohle jen slysel... Budu se tam muset otocit a preptat se.
pepyczek Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Toto video si viděl? Zejména časy , , . Nechápu, že je to v dané cenové relaci vůbec možné...
Franta Dobrota Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Pokud bych volil jediné poslední hodinky, asi bych nevolil (zde doporučované) AP, Ani PP (no, raději ty PP než AP). Bylo by to na delší vysvětlování, ale točilo by se to kolem obratů "zprofanované", "očekáváné", "uniforma". Tím to nemyslím nijak zle, jako kyselé hrozny. Kv?li odlišení bych raději volil ty zmiňované VC, pokud bych chtěl jít tou levnější cestou. Jinak asi echte deutsche Qualität: A. Lange & Söhne.
dlubix Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Toto video si viděl? Zejména časy , , . Nechápu, že je to v dané cenové relaci vůbec možné...Jo, tohle je fakt dobrý... @Máro, na tom Ti, kamaráde, praskne makročočka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Jo, tohle je fakt dobrý... @Máro, na tom Ti, kamaráde, praskne makročočka.bezne nosis na ociach mikroskop? su to len hodinky...
ensi Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Jak uz bylo zmineno, kolem 30k euro umi i Lange pekne veci: https://www.chrono24.cz/alangesoehne/flyback-1815-weissgold--id10261833.htm Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem ensi
dlubix Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 No to sice ne, ale pár jedinců se tu v makrofocení vyžívá. Nicméně když bych měl vyvalit desítky kEur za hodinky, čekal bych, že to bude cena za dokonalý detail ve všech směrech, ne jen za nápis na cifr.
ensi Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 bezne nosis na ociach mikroskop? su to len hodinky...Na to imo netreba nosit mikroskop bezne, staci se podivat jednou a udela te to nestastnym.
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Přečtěte si někdy, jak vznikají ručně vyráběné hodinky, nebudete už tak kritičtí Sent from my iPhone using Tapatalk
dlubix Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 PP = vše ručně? Možná že jo, já nevím. Ale řekl bych, že cifr na akváče tisknou dost podobně jako třeba na Rolády. Naopak jsem slyšel něco o ruční práci na cifrech pro GS a to je velká paráda.
mAra_ Odesláno 2. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Tak tedy teď jsem se díval na ty VC Overseas a taky moc dobré... Skoro bych řekl víc než dobré!Hm. Jinak video jsem viděl, tohodle jsem si nevšiml :-DAle jak píše Andrew, u téhle cenové kategorie už očekávám jistý podíl ruční práce.. tedy na drobné nepřesností musíš být připraven.
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 S Markem jsme na to koukali prave pod mikroskopem na mých AP v porovnání s jeho GS a Marek potvrdí, ze me to vůbec nezarazilo. Ano GS jsou v tomto super, ale ty věci jsou bez lupy defacto neviditelné. Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Je to jako s Rollsem - ptáš-li se na spotřebu, nejsi cílová skupina Sent from my iPhone using Tapatalk
dan010 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Já myslím, že s Aquanauty jako entry level PP (vyjma Calatravy) nemůže být problém... pokud v Carolinu zavedli něco jako kup si u nás IWC a my Tě v našem druhém butiku zapíšeme na pořadník, tak jeď někam do civilizované Evropy (Wempe, nebo vyber tady https://www.patek.com/en/retail-service/authorized-retailers/europe) a nemůže to být takový problém, pokud Ti nevadí ty 3 roky počkat. Jaký je cenový rozdíl oproti Jumbo? Tam jsou čekačky také, ale není a nikdy nebude "entry level" No nevím, řeším zrovna Aquanaty pro sebe přímo v boutiku v Ženevě a mají to tak na háku, že mi ani neodpovídají na emaily. A to jsem tam osobně několikrát byl a znají mě tam a mají mě tam na nějaké hodinky na pořadníku... ale akváče asi pro ně není kšeft. :-D
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 No nevím, řeším zrovna Aquanaty pro sebe přímo v boutiku v Ženevě a mají to tak na háku, že mi ani neodpovídají na emaily. A to jsem tam osobně několikrát byl a znají mě tam a mají mě tam na nějaké hodinky na pořadníku... ale akváče asi pro ně není kšeft. :-DTo je divné, v Ženevě jsem v PP taky několikrát byl a dvakrát kupoval (jednou hodinky, jednou šperky) a ze by me měli jakkoli na háku jsem pocit neměl. Začal bych tím Wempe, nejlépe Mnichov. Sent from my iPhone using Tapatalk
dan010 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 To je divné, v Ženevě jsem v PP taky několikrát byl a dvakrát kupoval (jednou hodinky, jednou šperky) a ze by me měli jakkoli na háku jsem pocit neměl. Začal bych tím Wempe, nejlépe Mnichov. Sent from my iPhone using Tapatalk Napsal jsem jim dnes znovu, po týdenním čekání na odpověď, tak uvidíme. Kdyžtak tam cinku.
mAra_ Odesláno 2. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Tak zatím mám tři favority... (Foto z netu, většinou ofiko stránek). Klidně sypejte další tipy co vás napadnou.... Ale co se mi líbí už asi tušíte:-D Třeba ty VC jsem neznal vůbec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky