matus.nedecky Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Musim sa priznať, ešte nemám žiadne Seiko... Možno preto, že sa mi nijaké z nich nejak extra nepáčia, možno preto ze ich ako značku zas tak moc nepoznám... Mam prejdeme asi všetky na fóre, i na chronomag24, no este som nenašiel nejakého šampióna... Skúste mi poradiť V poslednej dobe sa mi paci zelená, či kombinácia zelenej a zlatej, či bronzovej a dokonca i čierna so zlatou/bronzovou... No asi budete mať aj lepší prehľad a spravím si v tom poriadok Tak poďte ma zasvätiť
Frantik Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tak je asi tisíc modelu, tak by bylo dobre najít některé, které sa ti páčí :-) Pokud ne, orientoval bych se na jinou značku.
spineshank Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Mrkni do vlákna pražské hodinářství ,inspirace nebo domluva si nechat něco poskládat dle sebe
Harwey Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 https://www.helveti.cz/seiko-srp775k1https://www.helveti.cz/seiko-srpb55k1https://www.helveti.cz/seiko-sne498p1
villain83 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Musim sa priznať, ešte nemám žiadne Seiko... Možno preto, že sa mi nijaké z nich nejak extra nepáčia, možno preto ze ich ako značku zas tak moc nepoznám... Mam prejdeme asi všetky na fóre, i na chronomag24, no este som nenašiel nejakého šampióna... Skúste mi poradiť V poslednej dobe sa mi paci zelená, či kombinácia zelenej a zlatej, či bronzovej a dokonca i čierna so zlatou/bronzovou... No asi budete mať aj lepší prehľad a spravím si v tom poriadok Tak poďte ma zasvätiť Mrkni na Festinu, tam neco vyberes.
dr.sphinx Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tak jestli to máš, jak píšeš, celkem obšlápnuté, těžko radit. A pokud se ti žádné nelíbí, tak holt nebudeš mít Seika - povinné to není. Zlatá a zelená = SARB017
Londoner Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Musim sa priznať, ešte nemám žiadne Seiko... Možno preto, že sa mi nijaké z nich nejak extra nepáčia, možno preto ze ich ako značku zas tak moc nepoznám... Mam prejdeme asi všetky na fóre, i na chronomag24, no este som nenašiel nejakého šampióna... Skúste mi poradiť V poslednej dobe sa mi paci zelená, či kombinácia zelenej a zlatej, či bronzovej a dokonca i čierna so zlatou/bronzovou... No asi budete mať aj lepší prehľad a spravím si v tom poriadok Tak poďte ma zasvätiť Jestli jsi myslel chrono24 tak fakt zkouknul tech cca 7000 inzeratu na seiko?
matus.nedecky Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Hej dik SARB017 sa mi celkom páčia, tie mám bookmarknute, ale je možnosť si ich v Brne niekde omrknúť? Btw radu s Festinou beriem ako vtip!
matus.nedecky Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 A chcel som nejake hlavne kvôli tomu, že mám pocit že na FB chronomag panuje priam až obsesia so Seiko, tak som chcel skúsiť ci ma niečo z toho tiež chytí
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 SARB017 je stejně jako hromada dalších atraktivních lacinějších modelů prodávaná jen v Japonsku, navíc se už cca rok nedělají, i když se nové koupit ještě dají. Nejlíp uděláš, když se s někým přímo domluvíš, v Brně či okolí je někdo určitě bude mít. Ještě si psal něco o bronzu - to máš, pokud vím, u Seika smolíka. Ještě pogoogli SARB033, SARB035, SARB065 (popř. nějaké nové koktejly) - jen namátkou, pár legendárních výkon/cena bestsellerů.
instant Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 (upraveno) A chcel som nejake hlavne kvôli tomu, že mám pocit že na FB chronomag panuje priam až obsesia so Seiko, tak som chcel skúsiť ci ma niečo z toho tiež chytí chronomag je na Fb? ...PRECO? Upraveno 23. dubna 2019 uživatelem instant
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 (upraveno) Mladý to tak už dneska maj, no. WRUW+ Upraveno 23. dubna 2019 uživatelem dr.sphinx
matus.nedecky Odesláno 24. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 No tak som objednal prve Seiko odtialto z fora, tak v piatok uvidim ci preskoci iskra.
matus.nedecky Odesláno 24. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 A ešte asi skúsim tento kúsok: Schválne, máte nejaké skúsenosti?
matus.nedecky Odesláno 25. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 Tak prisli, prve dojmy fajn, uvidime co na to v long run
matus.nedecky Odesláno 7. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Tak som ich po pár dňoch predal Prvé Seiko vydržali u mňa iba 5 dní, asi to nebude úplne ono pre mňa...
Radek124 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Není nad očekávání s předem známým výsledkem, buď rád že šlo jenom o Seika... Já takhle kdysi už po týdnu začal hledat mouchy na rolexkách a taky musely z domu.Na některé věci holt každý musíme přijít sami, trvá to dlouho a sádlo typu "machrindex" a "lajky na držkabůčku" nám akorát brání v soudném rozhodování. Mimo jiných hodinek mám dnes Seiko hned 2x (solární otloukánky a GS "snowflake") a ani jedněch se zbavovat netoužím...
matus.nedecky Odesláno 7. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Áno, vydýchol som si keďže šlo len o pár nižších tisíc kč, takže pohodka, na taký test. Ale tie Kinetic hore vo vlákne by som rád videl naživo a vyskúšal.
Soviet_prince Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Za mě osobně vypadá super i lacinější kousek Seiko 5 SNXS77, sice s modrým cifrem, ale viděl jsem je i se zeleným. Konkrétně na jubilee strapu jsou fantastický. Jinak klasiky v podobě SKX007/009 diverů tě neoslovily?
matus.nedecky Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Asi ani jedny z tých, čo zmieňuješ.Oslovili ma SARB017, ale 42mm je dosť málo. Tie ak by boli v 44-45mm, tak by som ich hneď bral.V predajni som skúšal okrem iného aj SRPB93K1 - tiež sa mi celkom páčia, ale keď som ich mal na ruke, necítil som nejaké uspokojenie, ktoré by som mal cítiť pri kúpe hodiniek Nebol tam ten náboj, ktorý by mi dal signál, že ich musím mať. Nemusím. Myslím že je to vo väčšine nejakou potrebou mať mohutnejšie hodinky, niečo čo na ruke cítim že je. Tieto to neboli. A stále, i napriek doterajším neúspechom, sa snažím sám seba presvedčiť, že nejaké Seiko mi priste sadnú, a pritom nemusia. Možno raz na nejaké natrafím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se