artsvk Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Ahojte,hodinky hladam dlhsiu dobu aktivne cca 2-3 mesiace, a chcem si kupit prve automaty. Z povodneho planu cca 300Eur to stuplo na 500 a momentalne mam limit 800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Docerta aj s prispevkom .. nedalo mi to cele...Maen hudson+ modra farba+ zaujimavy dizajn+ viac "dress"+ cena Mido+ "lepsia" znacka, nie microbrand+ dizajn inspirovany omegami Som otvpreny aj nakupu z druhej ruky ale bohuzial nestihol som, takze zrejme pojdem do novych. Hodinky chcem mat univerzal, dakujem za rady pripadne este podobne hodinky aby ste mi to este viac "ulahcili" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 V tomhle rozpočtu bych do výběru zařadil Wardy (při platbě v librách vychází líp): https://www.christopherward.eu/watches/dive/c60-trident-pro-600-mk3 Jinak z tvého výběru jednoznačně Mido. A ještě bych mrknul na Longines HydroConquest, ale u těch by se vyplatilo připlatit za nový model a to už bys byl před rozpočet... Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 6. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Viem o CHW som tiez uvazoval a boli v mojej ponuke ale nechcem az tak "shiny" hodinky, skor nenapadnejsie, ale inak su super, keby nemali ten trojzubec co sa mi moc nepaci idem do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Jednoznacne Mido,ta znacka ma nieco do seba.Mrkni este na Alpiny a Glyciny.Do tej ceny sa vtesnas.Alpiny budu mozna o chlp...Jednoznacne Mido,ta znacka ma nieco do seba.Mrkni este na Alpiny a Glyciny.Do tej ceny sa vtesnas.Alpiny budu mozna o chlp... Upraveno 6. května 2019 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 TU sú Glycine Combat Sub za veľmi slušný peniaz. Dalo by sa ešte uvažovať o Certina DS Action Diver s Powermatic 80, pár pekných modelov má aj Davosa, alebo niečo od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Z microbrandů bych pak k Maen ještě kouknul na Zelos: https://www.seriouswatches.com/collections/zelos/products/zelos-great-white-steel-cobalt-blue https://zeloswatches.com/collections/horizons-gmt Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 https://www.certina.com/watch/ds-ph200m/C0364071605000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Viem o CHW som tiez uvazoval a boli v mojej ponuke ale nechcem az tak "shiny" hodinky, skor nenapadnejsie, ale inak su super, keby nemali ten trojzubec co sa mi moc nepaci idem do nichTrojzubec je na nich super. Originalne spojeny s ich nazvom. Proporcne su skvele a vypracovanim tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 6. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Trojzubec je na nich super. Originalne spojeny s ich nazvom. Proporcne su skvele a vypracovanim tiez.Mne sa na much sakra pacili tie vlnky ?? raz som zavahal ked ich predaval jeden na fore za par supov ... Ale 900? za ne nedam, viem ze tam byvaju tie clearance, mozno vtedy.... Btw padli mi do oka AJ jedny longiness hydra, nie su moc "shiny"?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Mida. I u tohoto modelu je ta geniální spona. Kvalita perfektní. To nepíšu kvůli tomu, že mám šestistovky, ale měl jsem je několikrát na ruce. I tu nenápadnost Ti splněj. A naopak, když si k tahu pořídíš třeba tu oranžovou gumu, máš na léto plážovky jak sviňa. Stroj je bez plastovejch součástek upravenej pro Hamilton a Mido. Jenže u Hamiltonu pěkný potápky postrádám. Druhá volba Hydroconquesty, ale tah a hlavně spona, to je mínus. Mluvím o starším modelu s plechovou lunetou, ale ty nový s keramickou jsou na tom s tahem a sponou stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 6. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Mida. I u tohoto modelu je ta geniální spona. Kvalita perfektní. To nepíšu kvůli tomu, že mám šestistovky, ale měl jsem je několikrát na ruce. I tu nenápadnost Ti splněj. A naopak, když si k tahu pořídíš třeba tu oranžovou gumu, máš na léto plážovky jak sviňa. Stroj je bez plastovejch součástek upravenej pro Hamilton a Mido. Jenže u Hamiltonu pěkný potápky postrádám. Druhá volba Hydroconquesty, ale tah a hlavně spona, to je mínus. Mluvím o starším modelu s plechovou lunetou, ale ty nový s keramickou jsou na tom s tahem a sponou stejně.Ahoj dik za odpoved, konecne podpora na mida Lebo naozaj sa mi pacia. Btw modre alebo cierne prevedenie? Mamrad modru ale ci neomrzi po case? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Osobně bych u tohoto modelu šel do černejch, ale to se musíš rozhodnout sám co se Ti líbí. Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že se okouká úplně všechno. To ovšem nevylučuje maximální spokojenost.Aspoň rychlovky tý spony, k jejímu posouvání po zoubkách, ani zasouvání, hodinky nemusíš sundavat z ruky. Tohle oceňuju, protože mi ruka natejká. Jediný co mě na Captainech V mrzí je plechováuneta. Ale hodí se k nim perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Mido. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 MIDOhttps://www.hodinky-365.cz/mido-ocean-star-x2s014893Velmi pěkně vypadá modrá verze v bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jen jestli je to bronz. Není. Je to PVDéčko a tipuju gold. Základ je každopádně ocel a i když to PVD popisujou jako kvalitní, stále tam bude ta kovově stříbrná rýha, až ji uděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Vyriesene idem do LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Poradte.Panerai alebo Zenith?Vyriesene idem do Tudoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Poradte.Panerai alebo Zenith?Vyriesene idem do TudoruNuz ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se