spaja Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Čau, nechci zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady oživit. 16710 měly v papírech napsanou barvu lunety?
JamesLurk Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Pěkné srovnání. Asi půjdu proti proudu ale jakékoliv staré Rolády mi připadají jako hodinky na úrovni Seiko 5, čili otřesnost. Za mě jednoznačně nové!
matt81 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Za mna tie staré až tak otrasne nie sú, ale moc ma neberú ( asi ešte na to nemám roky ). Za mna teda rovnako nové Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem matt81
beerlao Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Pohodlí je nepochybně velmi důležitá vlastnost při nošení hodinek z dlouhodobého hlediska ,takže staré bych bral nové jsou již těžké ,tvrdé a nepoddajné v ohybu takže řežou a již nejsou tak pohodlné.... Mimochodem zajímavé by bylo váhové srovnání starých a nových...
Liqid Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Našel jsem 127 vs 152 g, což už je znát. Rolex Watches Weight: Weight of Common Rolex Watches - Millenary Watches
tedwine Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 V 20. 1. 2021 v 2:04, beerlao napsal: Pohodlí je nepochybně velmi důležitá vlastnost při nošení hodinek z dlouhodobého hlediska ,takže staré bych bral nové jsou již těžké ,tvrdé a nepoddajné v ohybu takže řežou a již nejsou tak pohodlné.... Mimochodem zajímavé by bylo váhové srovnání starých a nových... Rozšířit nepoddajne v pohybu? -som si zatial nic take nevsimol, ale je mozne ze mam fake..
beerlao Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 V 20. 1. 2021 v 19:49, tedwine napsal: nepoddajne v pohybu? -som si zatial nic take nevsimol, ale je mozne ze mam fake.. ..v ohybu ,myšleno že když je chytneš za case ukazováčkem a prostředníčkem na straně korunky a palcem naproti a dáš si je packama k sobě svisle na úroven očí tak novým stojí ...a starejm visí ...náramek ... je vytahanej a tedy v ohybu na ruce pohodlnějíší... Rozšířit Liquid ,děkuji za info...
tedwine Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 Aby som rozumel : je treba rozflakat nove, kazdy vecer aspon 2-3 hodiny z celej sily natahovat tah, nech to poriadne vysí a hlavne nereže! Hovori sa tomu zábeh, niečo ako u aut. Az potom zacat nosit. RLX to nedal do navodu, hajzlici!
vareka Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 Za mě jednoznačně nové keramiky. Sedí mi víc na ruce a mají příjemnější barvy. Plecháče vypadají hrozně malé a to mám zápěstí jen 17,5cm. Ale jednoznačně pro mě platí, pokud Rolex, tak jedině Pepsi. Měl jsem i zelené GMT Master II a ty neměly nějak šťávu. Taky vám je sem vrazím pro porovnání.
Jagger Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Oboje jsou krásný.. Za mě jedny z nejhezčích modelů od Rolexu..
shewcza Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 @Jagger by mě zajímalo co to bude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se