Pivas Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Mně se víc líbí tyto:https://www.watchgecko.com/geckota-g-02-40mm-diver-watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Mně se víc líbí tyto:https://www.watchgecko.com/geckota-g-02-40mm-diver-watchTy jsou parádní jen trochu větší, mně vyhovují malé a nízké hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 pro me je geckota sympaticky mikrobrand, ktery uz dlouhou dobu sleduju, ale jejich modely jsou pro me bohuzel trochu jako Rimmer z cerveneho trpaslika. kazda jednotliva cast je perfektni, ale kdyz se to slozi dohromady, nefunguje to.modely ktere vychazi z exploreru a submarineru maji na muj vkus moc masivni rucky. ocenuju, ze se snazi o nejake odliseni od proste kopirky, ale ty rucky mi k tomu proste uplne nesedi.u polstarkoveho pouzdra jsem byl z pocatku nadsen, ale postupne mi na nem vadi to co u vetsiny podobnych brandu - cifernik pusobi hluboce utopeny v pouzdre, ktere pak vypada ze je zbytecne velke a vysoke. u racing chronograph to celkem elegantne vyresili armovakem. zatim jsem nenasel chybu na jejich chrono modelu s mechanickym seagullem - tady neexperimentovali a vysledek je presne podle meho gustaa hodne se mi po designove strance libi i jejich hranaty model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 pro me je geckota sympaticky mikrobrand, ktery uz dlouhou dobu sleduju, ale jejich modely jsou pro me bohuzel trochu jako Rimmer z cerveneho trpaslika. kazda jednotliva cast je perfektni, ale kdyz se to slozi dohromady, nefunguje to. S tím Rimmerem to je přesné Mně se líbí, že to je microbrand, ceny mají rozumně nastavené a přitom je zpracování parádní (podle všemožných recenzí). Koukal jsem hlavně na menší modely, takže spousta větších jde mimo mně. S těmi ručkami máš pravdu, jsou trochu jako u věžních hodin, ale přijdou mi originální (samozřejmě je to ale inspirace z minulosti).Polštářkové pouzdro by bylo fajn, ale taky je pro mě zbytečně velké i když třeba na zápěstí by asi seděly dobře díky krátké lug to lug vzdálenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Uplne suhlasim, mal som geckoty konkretne W01 chronograph, vsetko fajn co sa tyka vzhladu, spracovania aj ceny, ale nevedel som im prist na chut. Boli dobre, ale celkovo to spolu nejak nefugovalo, nemali svoj sarm, nechytili ma.Napriek tomu super hodinky a trochu lutujem, ze som si ich nenechal aj ked by som ich asi casto nenosil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Podle me jsou dobrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 toto vyzera velmi zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 alebo tieto pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Ty "military" chrona vypadají moc fajn, mají ruční nátah, velikost 37 mm, to se jim povedlo https://www.geckota.com/w-02-vintage-mechanical-military-chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Jen ty nožky mi přijdou strašně dlouhý. Škoda. Jinak by se mi líbily moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Jedine, co mi na nich nie uplne sedi, je ten nazov znacky.. Inak vyborne “mekace s baterkuu” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 tiez neviem, podla coho davali ten nazov. vie to niekto? hodinky sa mi pacia vo vsetkych ohladoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 V 25. 5. 2020 v 14:01, Roman-ZA napsal: tiez neviem, podla coho davali ten nazov. vie to niekto? hodinky sa mi pacia vo vsetkych ohladoch. https://www.geckota.com/blog/more-about-the-name-geckota/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Hardslimer: Díky! Konečně se vysvětlilo, kde se vzalo to netradiční jméno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 takze to je "hodinkovy manik" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 před 1 hodinou, Roman-ZA napsal: takze to je "hodinkovy manik" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 tu je ten problem, on nevidel Arabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 před 13 hodinami, Navros napsal: Hardslimer: Díky! Konečně se vysvětlilo, kde se vzalo to netradiční jméno... Cesty pojmenovani hodinek jsou nevyzpytatelne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se