Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny ctene cleny tohoto fora,

hledam opravdu odolne hodinky vhodne na plavani, outdoor, in-line ...

A na manualni praci typu: sekani dreva, mlaceni kladivem ...

Hodinky kterym nebudou vadit otresy. Nasel jsem tyto:

http://apeks.cz/index.php?s=prof1000&o=prof1000

za sympatickych +/- 3.700 Kc. (vic do hodinek na sport a praci vrazit ani nechci)

Co si o nich myslite?

Mate nejake odolne hodinky ktere dlouhodobe zvladaji takovou zatez?

Odesláno

Pokud to mají být hodinky, co vydrží všechno, tak nejlépe digi Casio G-Shock. Tam nejsou žádné pohyblivé části a mám vyzkoušeno prakticky 8 let. Přežily vše, zbíječku, kladivo, práci s kovem, na stavbě, oleje, brzdovku, plavání, potápění do 5m, kolo, motorku, několik desítek pádů, i demostrační mlácení silou o stůl. :) Na nic jiného bych na 100% nespoléhal.

• Po letech...
Odesláno

No za mne nozik zajimavy hodinky no jak to rict, pripadaji mi jako fejk nebo velka inspirace Seiko neco jako Parnis, tim netvrdim ze nemaji klidne lepsi spracovani nez seika ze kterych vychazi. Ale pripadal by jsem si ze mam na ruce cinu co se snazi vypada jako seiko. :crying_anim02:

Odesláno

seiko quartz je uvnitř, pouzdro připomíná tuna can ale kdo to dělá netuším, Apeks je anglická firma s potápěčskejma potřebama - jesli má někdo víc info podělte se

Odesláno

Hodinky jsou hezký, ale na sport máš lepší něco se stopkama, a přesným časem, ne? Luneta stopky trošku nahradí,

Ty 5OO mají taky helium safe? Ono to sice využije asi jenom pár lidí na světě, ale co kdyby je chtěl někdo z nich půjčit. :oneeyed02:

Nůž je podle mě super. Jaký má rozměry?

já koukám na tenhle: 

Posted Image

Odesláno

tento nozik vlastnim aj ja,

mozem doporucit, akuratna velkost, vyborne prevedenie, dobre sadne do ruky a paradne sa s nim pracuje.

na kazdodenne nosenie zatial najlepsi noz aky som mal.

mam ho rok a nejake drobne. (a vyuzil som vsetko co ponuka vratane rozbijacieho ostna na konci)

Hodinky jsou hezký, ale na sport máš lepší něco se stopkama, a přesným časem, ne? Luneta stopky trošku nahradí,

Ty 5OO mají taky helium safe? Ono to sice využije asi jenom pár lidí na světě, ale co kdyby je chtěl někdo z nich půjčit. :oneeyed02:

Nůž je podle mě super. Jaký má rozměry?

já koukám na tenhle: 

Posted Image

Odesláno

noviisku, jj mám sice Mudmany, ale vždycky když jsem okolo 200m pod hladinou tak mám blbej pocit že mi do nich nateče ;)

heliovej ventil nemají, nůž je prcek, zavřenej cca 7,5cm (a 4cm vysokej), čepel je cca 5,5cm dlouhá

Yvaine, čteš mi myšlenky ale chce to najít správnou délku a rád bych na tlustý stěžejky - zatím jsem nehledal, nějakej tip?

Odesláno

tento nozik vlastnim aj ja,

mozem doporucit, akuratna velkost, vyborne prevedenie, dobre sadne do ruky a paradne sa s nim pracuje.

na kazdodenne nosenie zatial najlepsi noz aky som mal.

mam ho rok a nejake drobne. (a vyuzil som vsetko co ponuka vratane rozbijacieho ostna na konci)

Co to je za nuz, kde se to da koupit? Celkem dost se mi libi!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...