artsvk Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Vole, som to tvoje vlakno preluskal za pol hodinu, slusny chronomagor. Za to palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Přiznám se, že jsem o Wardech nikdy moc neuvažoval, ale po tom, co jsem přelouskal Tvoje vlákno a prošel vše, co jsem o nich našel tady i jinde, se po nějakých kouknu. Líbí se mi i to, jak k nim jde perlon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Tento týden tocim hodinky z hodinkovnice. Dnes B1, včera GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 (upraveno) Poslední dobou jsem z toho chronobundu nějaký unavený. Tak se vytáhl F-91W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. září 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Tyhle hodinky nosím v práci, takže je mám vlastně na ruce úplně nejvíc a musím říct, že snesou neuvěřitelně moc. Nejlepší poměr "cena/výkon"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Rok je nosil můj osmilety syn, takže podle toho vypadají. Dnes je mu devět a půl a prohlásil, že jsou malý, tak jsem mu dal starý G-Shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Tak hlavně ať mu dělaj radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 F-91W má kolega, mňa teda nikdy moc neočarili, za to DW5610 sú moje beater watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Jsem dost velke blázen, abych do toho šel, ale zatím ty hodinky beru s rezervou. Je to počin pár lidí od Wardů (údajně). Mluví se o tom, že za tím stojí přímo CHris Ward, který od Wardů odešel. Ceny moc přívětivé nejsou, budou to mít hodně složitý. Být fanoušek Liverpoolu, asi bych ty červený chtěl. TRIBUS AND LIVERPOOL A game can last 90 minutes, but one second can last a lifetime. They say timing is everything. In celebration of the club’s historic first league title of the Premier League era, TRIBUS is proud to be the Official Global Wristwatch and Timing Partner of Liverpool Football Club. https://tribus-watches.com/collections/frontpage/products/tri-04-power-reserve-gmt-sport-cosc-9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. TRI-03CreamSC_2048x2048.webp TRI-08-Red-SB_2048x2048.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Worldtimery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty bronzový 38mm C60ky mám stejně rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Dnes Milgy a Ombré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 I baterkáče jsou součástí mě sbírky. Breitling B1 a GS SBGV245. Dnes na ruce druhé z nich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ty uz mas taky nejakou dobu ne ( aspon na svoje pomery)? Jsou moc pekny, pokud neco, tak mi prijde spodni cast cifru dost prazdna, ale to je “problem” asi vsech quartz GS. Ale jinak jsou paradni, mozna by neco takovyho byla dobra dvojka k mym oblekovym GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Taky mi prijde, ze jak to zmenili a neni nahore seiko a dole gs, spodek cifru se na foto zda docela prazdny. Ale nazivo jsem to jeste nevidel... Kdyz jsem onehda koukal na starsi gs qvarcy, pocitove me ten cifr prisel vyvazenejsi. Ale ty tvoje se mi libi i tak. Vadilo mi to u bile variantySent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Nic jsem od nich nečekal a stále mě překvapuje, jak moc rád je nosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Už jsem úplně vyhořelý. Místo abych pořídil něco zajímavého objednal jsem tupě Timexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 (upraveno) Martine, už si mal nejaké pilotky? napr. C8 od Warda sú naživo brutal. Ja na ne nemám ruku. Zo značiek sa mi zdá že si nemal nič od Damasko či Sinn, ale môžem sa mýliť Z mikrobrandov by si ešte mohol vyskúšať Zelos alebo Monta. Alebo Slovenské Biatec Upraveno 13. října 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Sinny jsem měl troje, Zelos jsem měl také. Damasko mě neláká. Pilotky od Wardů jsem měl, ještě když dělali 38 mm. 44 mm je na mě moc, byť se mi mnohé líbí. Biatec dlouho zvazuju, ale ještě mě stále odrazuje cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 (upraveno) Tak potom uz len Pateky na teba Alebo iný koníček, autá? Edit: Čo sa týka Biatec tak tá cena nie je až tak prestrelená. Vyhotovenie je príkladné a použitie nie bežných strojčekov je tiež plus. Ale je pravda, že by mohli byť o pár € lacnejšie. Upraveno 13. října 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se