Dokusan Odesláno 27. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Dnes GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 A pár jiných Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 4 hodinami, Dokusan napsal: A pár jiných To vše stihneš unosit za jeden den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Pořád nevím, jestli jsem připravený 36 mm Datejusty, tak zkouším 36 mm Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 52 minutami, Dokusan napsal: Pořád nevím, jestli jsem připravený 36 mm Datejusty, tak zkouším 36 mm Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja som už nadobro presedlal na 36 DJ a 41 už nechcem spat. Mám 18 cm cca ruku, 36 jubi fluted a vybavené. Keď by som mal byt owg tak týmto smerom jednoznačne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 3 hodinami, actionman1 napsal: Ja som už nadobro presedlal na 36 DJ a 41 už nechcem spat. Mám 18 cm cca ruku, 36 jubi fluted a vybavené. Keď by som mal byt owg tak týmto smerom jednoznačne. Pri 18 ruke su ti 41 velke? Ja mam cca. 18,5 a vsetko pod 39 vratane Rolexu na nej vyzera ako detske hodinky. Nuz, asi to kazdy mame inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Před hodinou, Campino napsal: Pri 18 ruke su ti 41 velke? Ja mam cca. 18,5 a vsetko pod 39 vratane Rolexu na nej vyzera ako detske hodinky. Nuz, asi to kazdy mame inak Nie sú veľké to som nenapísal. Nosil som 41, nosil som aj SD 43 aj Pamy 44 dokonca aj Zlatousty 46ky. Ale keď DJ tak už by som 36ky nemenil za iné. Proporčne aj pocitovo ma bavia oveľa viac ako väčšie. Súhlasím 39ky OP aj Tudory BB58 naopak ma nebavia a odišli lebo som mal pocit že sú malé tomu sa hovorí keď mi yebe a neviem čo od dobroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 9 hodinami, actionman1 napsal: Nie sú veľké to som nenapísal. Nosil som 41, nosil som aj SD 43 aj Pamy 44 dokonca aj Zlatousty 46ky. Ale keď DJ tak už by som 36ky nemenil za iné. Proporčne aj pocitovo ma bavia oveľa viac ako väčšie. Súhlasím 39ky OP aj Tudory BB58 naopak ma nebavia a odišli lebo som mal pocit že sú malé tomu sa hovorí keď mi yebe a neviem čo od dobroty To urcite niemyslim ze si v uplnom poriadkuaj ked Rlx su ako take proporcne ine a posobia vacsie, AK 40 a Sub 41 su pre mna momentalne znacka ideal BB58 som mal 2x a 2x odisli, pretoze som sa nevedel zbavit pocitu ze su male, ale furt mi je akosi za nimi luto, tiez zrejme nebudem uplne OKto ze su ti DJ36 jubilee na ruke maxi pohodlne vobec nepochybujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Tak já mám různé menší hodinky, mám i velký hodinky, obecně tak l2l 49 snesu, ale vše záleží na tvaru pouzdrava celkových proporcich hodinek. Novy Expy 36 jsou pro mě rozhodně malý, DJ 36 mi přijdou v pohodě. Suby 41 jsou super pohodlný, Wardí potapky 40 mi přijdou malý, raději mám 42 mm, naopak C65 41 mm mi prijdou velký. No a Tudor FXD super, Chrono FXD už jsou pro mě lehce za hranou, byť se nosí dobře, ale tak nějak na pohled už mi nesedí. Prostě to chce zkoušet a nosit a najít si to své Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 36 mm období Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Prolítl jsem celé vlákno a řeknu Ti, že jsou fakt parádní. Když to srovnám s fotkou Expů2, tak tohle sedí jak prdel na hrnec. Ještě jednou gratuluji i veřejně a doufám, že tímto nákupem "nezhasla" i moje šance v budoucnu k zisku sbgv245 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 @shewcza Naopak, šance vzrostla uz toho mám zase plnou plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielodek Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Skvělá volba! Hodinky Tudor Black Bay 36 mm vypadají na zápěstí neuvěřitelně! Naprosto s vámi souhlasím, na velikosti záleží, ale důležitou roli hraje i tvar pouzdra a celkové proporce hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Několik let jsem měl dilema, zda je jen odservisovat nebo jim dopřát celkovou omlazující kůru. Je to věcné dilema. Na nošení je skutečně lepší je dát trošku do pucu, byť z hlediska nějaké historické puvodnosti je to krok ne zcela dobrým směrem. Přesto jsem se rozhodl, po konzultaci s hodinarem, provést kompletní renovaci. Hodinky už mají servisní rotor bez sériového čísla, nemají žádné dokumenty,takže o jejich původu nelze nic zjistit. Což byl asi rozhodující argument pro renovaci. Kdybych znal kompletní příběh, nechal bych je jak jsou. Takhle jsou to jen staré hodinky a na běžné nošení si prostě zaslouží omlazující kůru. Uvidime jaký bude výsledek práce hodinaru z Onyxu,ale už teď se těším, až se vrátí zpět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 V 12. 2. 2024 v 9:42, Dokusan napsal: 36 mm období Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda! Vem je pak na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 @tomina666 Tak RLX už nosí moje žena, takže to neklapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Na tyhle sem úplně zapomněl. Mám je snad po druhé na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Jsou takový fresh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 @Dokusan ty žluté wardy to byla nějaká limitka? Koukám na web Wardů a nemohu to najít. Jsou krásný. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 @Vanilla Ano, limitka, sehnal jsem jented při lednové akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se