Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemáte někdo fotky Sportů I na na NATO strapu nebo podobném nylonovém pásku? Pomalu dostává obrysy specifikace toho posledního kousku, co tu mám na renovaci. Kovový tah se k nim dle mého soudu nehodí, kůži i kaučuk už mám, tak mne napadlo zkusit ještě strap - navíc s linkou uprostřed by se mi tam dost hodil esteticky.

Mimochodem - otázka pro majitele žluťásků ze zdejší l.e.: Máte na žlutý ciferník exklusivitu, nebo je tuhle barvu možno na ciferník použít?

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile, ten cierny remen je pekny, kde si ho kupil? :o

U nás v hodinářství.

Návštěvník Kamil
Odesláno

:thumbsup_anim:

Praha 6, ulice Na Petřinách vpravo před konečnou tramvaje. Viděl jsem ho i v jiných hodinářstvích, ale nepamatuju si kde všude.

Odesláno

ten černej řemen jsem už taky viděl všudemožně, dokonce bych snad i jeden našel doma, ale je imho příšernej! (suchej zip po celý dýlce a navíc ten gumovej štítek, brr) :)

Odesláno
ten černej řemen jsem už taky viděl všudemožně, dokonce bych snad i jeden našel doma, ale je imho příšernej! (suchej zip po celý dýlce a navíc ten gumovej štítek, brr) :)

Mam takovy textilni remen na jednech sportech II (viz separatni chlubici vlakno. btw: jak se vkladaji odkazy? staci pouzit html tag?). Ten gumovej stitek opravdu neni vrchol vkusu, ale ja jsem ho odparal (ten muj byl totiz zlutej a to bylo teprve neco :sick01: ). Na Igeny se podle meho nazoru prilis nehodi, jsou totiz elegantnejsi nez II. generace a zaslouzi si lepsi remen:), ale k tem dvojkam docela sedne (plastova luneta...). A jeho hlavni vyhodou je, ze (aspon castecne) chrani pouzdro pred potem z ruky a pokud je nekdo alergik, tak i ruku pred primym kontaktem s pouzdrem.

Odesláno

Děkuji všem. Vypadá to, že bude-li strap s dostatečně jemnou strukturou, mohlo by to vypadat celkem dobře. Takže se po nějakém poohlédnu a zkusím to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...