Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hezké to je ale jsem zas v pasti :D zvažuji tedy teď ty https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-44-dual-time-titanium.html ikdyž jsou nad můj limit, datum je tam sice na trojce ale nepřekrývá jí.

Já myslím, že je to krásný (u sebe jsem to poupravil, na trojce mi nevadí, pokud tam trojka je). Ty Steiny se mi líbí, náhodou dobrý!

Já vždykcky u těch pilotek přemýšlím nad tím, jestli třeba někoho štve, že je měli SS na ruce, když bombardovali?! Ale to je asi na jiný vlákno,

navíc Steinhart v té pětce vyvolených myslím není.No to je jedno.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já myslím, že je to krásný (u sebe jsem to poupravil, na trojce mi nevadí, pokud tam trojka je). Ty Steiny se mi líbí, náhodou dobrý!

Já vždykcky u těch pilotek přemýšlím nad tím, jestli třeba někoho štve, že je měli SS na ruce, když bombardovali?! Ale to je asi na jiný vlákno,

navíc Steinhart v té pětce vyvolených myslím není.No to je jedno.

Tak mě třeba ne (a technicky SS nebombardovali). I třeba BF-109 obdivuju jako nejhezčí letadlo II. sv. Do pětky nepatří, puritáni navíc nechtějí ani nápisy které tu jsou.

Odesláno

Zdravím vás,jak jsem minule psal, mám tyto Steinharty z Chronoshopu. Nemůžu proti nim říct nic špatného,ale jsou na mě přece jen velké...Kdyby náhodou, můžu je v rámci Prahy ukázat...Asi bych je i pustil, samozřejmě by se musel někdo zdejší zhostit případného obchodu, já jsem tady spíš "čumil"... :-) mějte se.

Odesláno

Zdravím vás,jak jsem minule psal, mám tyto Steinharty z Chronoshopu. Nemůžu proti nim říct nic špatného,ale jsou na mě přece jen velké...Kdyby náhodou, můžu je v rámci Prahy ukázat...Asi bych je i pustil, samozřejmě by se musel někdo zdejší zhostit případného obchodu, já jsem tady spíš "čumil"... :-) mějte se.

Mozna bych mel zajem, Kolik by sis za ne predstavoval? Pripadne nahodit nejake ty fotky? Je to komplet, krabicka doklad atd? Kdy koupene :)

Odesláno

Ahoj, kupované 28.2. 2018 v Chronoshopu,tj. ještě více jak půl roku v záruce,komplet balení :-) Fotky bych zkusil dát později. Cena nevím,cca 13.300? Případně dohoda. Ale jak jsem psal, obchod by musel někdo posvětit, případně jestli máš ty dostatek příspěvků... :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...