askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Hodinky "Zenit" (vyssi trida) se vyrabeji na strojich "Tag Heuer" (vyssi stredni trida). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Hodinky "Zenit" (vyssi trida) se vyrabeji na strojich "Tag Heuer" (vyssi stredni trida). Prosím tě dokázal bys tuto úvahu nějak rozvést? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 A při tom rozvádění, mohl bys prosím uvést proč jsi to umístil do tohoto vlákna ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 A při tom rozvádění, mohl bys prosím uvést proč jsi to umístil do tohoto vlákna ??? A kdybys mohl ještě v krátkosti popsat to puzení, které tě nutí na Chronomag vůbec něco psát... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 askold: skoro 30 příspěvků za jeden den, tomu říkám síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) askold: skoro 30 příspěvků za jeden den, tomu říkám síla... Askold jede....ze by se brzo v sekci prodej objevily zánovní TAGy s 15%ní slevou ?? Jinak abych nebyl OT ....zajímavý postřeh z posledních dní...hejtman Bendl - Avenger Skyland Black Steel - limitka, "poradce" Dalík, Tag Heuer Monaco - limitka s pruhy, Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Askold jede....ze by se brzo v sekci prodej objevily zánovní TAGy s 15%ní slevou ...možná pod jiným nickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Cyber: Nebo možná i Zenithy, třeba budem koukat , omlouvám se za OT... Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Quentin Tarantino wears the IWC Big Pilot Watch ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Quentin Tarantino wears the IWC Big Pilot Watch ... big piloty su strasne imidzovka... aj e. iglesias ich nosi boze ten tarantino je hrozne skredy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 To je právě to, co firmy chtěj, tu imidžovku (hezký slovo ), ke který jim dopomůžou takový osobnosti ... Pak se to prodává jak po másle, podívej se třeba na Paneraie nebo Breitlingy, jak jim to pěkně jede ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Teď jsem procházel nějaký zahraniční stránky s hodinkama a mezi V.I.P. je teď moderní značka Haimov, vystřídaly Jacob & Co. ... Na mě těžkej kalibr, ale jestli někdo nemá vkus a jde mu o to, mít co největší hodinky a aby byly co nejvýstřednější, tohle jsou právě ony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 No, já teda nevím... jméno jako chasidskej rabín, diamantů jak pro negry a celkem nic moc. Asi už fakt stárnu... Navíc jim hraje na tý webovce hnusná muzika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2008 Teď jsem procházel nějaký zahraniční stránky s hodinkama a mezi V.I.P. je teď moderní značka Haimov, vystřídaly Jacob & Co. ... Na mě těžkej kalibr, ale jestli někdo nemá vkus a jde mu o to, mít co největší hodinky a aby byly co nejvýstřednější, tohle jsou právě ony ... Nevim jestli jsem neco prehlidnul, ale nasel jsem tam jedny hodinky asi v 20-ti verzich podle barvy a mnozstvi kamenu.. celkem se mi na nich libi spojeni cisel na ciferniku 12-3-6-9, ale to je asi tak vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2008 (upraveno) Tak vtip je to, že kdybych snima viděl někoho jak je má na ruce, tak si budu myslet, a) je to chudák co nakupuje v Holešovické tržnici, nebo b ) je to debil co neví co s prachama a tak užutrácí za hnus Asi by rozhodlo, z kterého auta by vylézal po přijetí na kafe Každopádně ani a) a ani b ) nezní lichotivě To ty invicty co má Arnold jsou v poho Upraveno 13. dubna 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 To je právě to, co firmy chtěj, tu imidžovku (hezký slovo ), ke který jim dopomůžou takový osobnosti ... Pak se to prodává jak po másle, podívej se třeba na Paneraie nebo Breitlingy, jak jim to pěkně jede ... to mas recht! ale bola doba ked big pilot boli na mojom wish liste........potom som upusti /drahy servis a su prilis velke podla mna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Teď jsem procházel nějaký zahraniční stránky s hodinkama a mezi V.I.P. je teď moderní značka Haimov, vystřídaly Jacob & Co. ... Na mě těžkej kalibr, ale jestli někdo nemá vkus a jde mu o to, mít co největší hodinky a aby byly co nejvýstřednější, tohle jsou právě ony ... podla mna rovnaka katastrofa ako J&C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Po většinu svého funkčního období nosil Václav Havel Speedmastery (zaujaly mě ve filmu Občan Havel) Hodinky jsou značky Omega a dostal je od amerického kosmonauta Cernana. Američané s nimi letěli na Měsíc. Zdravím srdečně, Martin Vidlák asistent Václava Havla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 copak ma Benedikt XVI. na sve pozehnane ruce? http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=zahranic...6c_MDF30741.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 copak ma Benedikt XVI. na sve pozehnane ruce? http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=zahranic...6c_MDF30741.JPG netuším, ale bude to požehnaně drahé a pak že má být církev chudá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se