Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

askold: skoro 30 příspěvků za jeden den, tomu říkám síla...

Askold jede....ze by se brzo v sekci prodej objevily zánovní TAGy s 15%ní slevou ?? :crying_anim02:

Jinak abych nebyl OT ....zajímavý postřeh z posledních dní...hejtman Bendl - Avenger Skyland Black Steel - limitka, "poradce" Dalík, Tag Heuer Monaco - limitka s pruhy,

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

To je právě to, co firmy chtěj, tu imidžovku (hezký slovo :) ), ke který jim dopomůžou takový osobnosti ...

Pak se to prodává jak po másle, podívej se třeba na Paneraie nebo Breitlingy, jak jim to pěkně jede ... :)

Odkaz ke komentáři

Teď jsem procházel nějaký zahraniční stránky s hodinkama a mezi V.I.P. je teď moderní značka Haimov, vystřídaly Jacob & Co. ... Na mě těžkej kalibr, ale jestli někdo nemá vkus a jde mu o to, mít co největší hodinky a aby byly co nejvýstřednější, tohle jsou právě ony ...

Odkaz ke komentáři

Teď jsem procházel nějaký zahraniční stránky s hodinkama a mezi V.I.P. je teď moderní značka Haimov, vystřídaly Jacob & Co. ... Na mě těžkej kalibr, ale jestli někdo nemá vkus a jde mu o to, mít co největší hodinky a aby byly co nejvýstřednější, tohle jsou právě ony ...

Nevim jestli jsem neco prehlidnul, ale nasel jsem tam jedny hodinky asi v 20-ti verzich podle barvy a mnozstvi kamenu.. celkem se mi na nich libi spojeni cisel na ciferniku 12-3-6-9, ale to je asi tak vsechno ;)

Odkaz ke komentáři

Tak vtip je to, že kdybych snima viděl někoho jak je má na ruce, tak si budu myslet, a) je to chudák co nakupuje v Holešovické tržnici, nebo b ) je to debil co neví co s prachama a tak užutrácí za hnus :D Asi by rozhodlo, z kterého auta by vylézal po přijetí na kafe :) Každopádně ani a) a ani b ) nezní lichotivě :) To ty invicty co má Arnold jsou v poho :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

To je právě to, co firmy chtěj, tu imidžovku (hezký slovo :) ), ke který jim dopomůžou takový osobnosti ...

Pak se to prodává jak po másle, podívej se třeba na Paneraie nebo Breitlingy, jak jim to pěkně jede ... :)

to mas recht!

ale bola doba ked big pilot boli na mojom wish liste........potom som upusti /drahy servis a su prilis velke podla mna/

Odkaz ke komentáři

podla mna rovnaka katastrofa ako J&C :)

Odkaz ke komentáři

Po většinu svého funkčního období nosil Václav Havel Speedmastery (zaujaly mě ve filmu Občan Havel) :thumbsup_anim:

Hodinky jsou značky Omega a dostal je od amerického kosmonauta Cernana. Američané

s nimi letěli na Měsíc.

Zdravím srdečně,

Martin Vidlák

asistent Václava Havla

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...