Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

BTW: jukal jsem behem zapasu squadry na ruce a mel jsem lechtivy pocit, ze se po stridcce pohybuje jednotka italskych potapecu :D

Upraveno uživatelem frista
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

v dnešnom čísle Plus jeden deň je dvojstránka o slovenských hokejistoch a futbalistoch (+ich partnerkách, autách a HODINKÁCH)...

takže:

Gáborík + Demitra = Graham

Hamšík = Chopard

Škrteľ = B4B

Marek Čech = Rado

a Marian Hossa = individualizované Jacob & Co. (viď. Trenčín)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem japa
Odesláno

sledujete tu nekdo Top Gear? Zajimalo by mne co nosi Clarkson, vypada to ze v poslednich epizodach ma stale ty same, ja se v tom nejak moc nevyznam ale na zadne ridicske Tagy to nevypada ...

Odesláno
sledujete tu nekdo Top Gear? Zajimalo by mne co nosi Clarkson, vypada to ze v poslednich epizodach ma stale ty same, ja se v tom nejak moc nevyznam ale na zadne ridicske Tagy to nevypada ...

Pamatuju si že jednou říkal v nějaké souvislosti že má hodinky vodotěsné do 1 000 m.

Odesláno

Zaujaly mě tam ty Rolexy. Viděl jste někdo něco podobného? Připadá mi to jako klasické Omegy Seamaster 300, jen s logem Rolex.

EDIT: Vlastně ne, indexy jsou rolexovské. Ale pouzdro, luneta, ručky...

Drobnost v cene cca 25000 EUR

Odesláno
Řešili to tuhle na Bremont foru. Vypadá to, že pravděpodobně Bremont Alt1-C Silver dial.

fakt parádní, škoda že trochu mimo můj dosah ....

Ty Seamastery, co nosil driv, se mi libily vic :)

myslíš Omega Planet Ocean ??? Ty má tuším v celé 10té serii, a po autech a politicky nekorektním humoru je to asi nejzajímavejší věc na TG :lol:

2907.50.91.jpg

Odesláno
Nevíte pročpak Fidel Castro nosíval dvoje hodinky najednou ?? :worried_anim: Že by nějaká ideologická specialitka ??? :thumbsup_anim:

skor by som to videl na nejaku home made GMT komplikaciu :)

da sa to pomerne casto vidiet u turistov.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...