Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zrovna cumim na Top Gear America a jejich prvni celebrita je Buzz Aldrin. Ma na kazde ruce jedny hodinky, ty na prave jsou zlate na kuzi, nepoznal jsem co jsou zac, pripominaji Aquaterra, a ty na leve jsou Bondovky Brosnanovky. Tedy zadne Moonwatche.

post-606-021664100 1291662777.jpg

post-606-056807700 1291663163.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Zrovna cumim na Top Gear America a jejich prvni celebrita je Buzz Aldrin. Ma na kazde ruce jedny hodinky, ty na prave jsou zlate na kuzi, nepoznal jsem co jsou zac, pripominaji Aquaterra, a ty na leve jsou Bondovky Brosnanovky. Tedy zadne Moonwatche.

Buzz o svy moonwatche prisel pri zasilani na vystavu v roce 1971, to se vi :crying_anim:

Jinak je zajimavy, ze nosi Omegy obouruc, pritom neni ambassadorem a na svych osobnich stranach propaguje Bulovu...

Asi mu je tajne pujcuje E.Cernan :-)

Odesláno

Seamaster: Aha, to jsem treba ja nevedel. Ale nove mu teda Omega dat mohla. :-) Cernan byl posledni, ne? Navic ma nejaky cesky puvod, ne? Musim ale rict, ze pri vsi ucte k temto borcum, obouruc hodinky jsou humus a typickym ambasadorem tohohle stylu je Maradona. K tomu to fakt sedi, je to hnup i ve vsech ostatnich smerech, ale od kosmonoauta, navic docela sympataka, bych cekal rozumnejsi pristup.

Odesláno

Buzz o svy moonwatche prisel pri zasilani na vystavu v roce 1971, to se vi :crying_anim:

Jinak je zajimavy, ze nosi Omegy obouruc, pritom neni ambassadorem a na svych osobnich stranach propaguje Bulovu...

Asi mu je tajne pujcuje E.Cernan :-)

Buzz je ambasadorom Omegy od 2009.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...