Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

je to hustý,já si říkal že to asi Casio G nebudou :D :D

No masakr. Celé hodinky nemají ani 20 gramů a strojek váží 3.83g :eek:

Až moc lehké.

Odesláno

Rolády sednou na každou ruku - wrestlingová legenda Batista.

Nemůžu si pomoct, ale asi jsem do (hlavně zlatých) Rolexek stále nedorostl. Přijdou mi skoro stejně vkusný jak ten jeho pouťovej pás.

To samozřejmě nemá nic společnýho s tím, co ten pán umí. Mě by zmlátil určitě.... :smile_anim: Kvalitu Rolexů nezpochybňuju..jen se mi zatím moc nelíbí (až na nějaký výjimky) :crying_anim02: .

Odesláno

no je to masakr,hodinky za půl míče a on s nima hraje :suicide_anim:

By me zajimalo, kolik zapasu vydrzi:) Tourbillon, 20g a nespocet docela silnejch uderu v kratkym casovym rozmezi...

Odesláno

By me zajimalo, kolik zapasu vydrzi:) Tourbillon, 20g a nespocet docela silnejch uderu v kratkym casovym rozmezi...

hraju taky tenis,takže není problém to otestovat,tak kdyby někdo chtěl tyto hodinky mi věnovat rád udělám dlouhodobej test při trénování :D

Odesláno (upraveno)

pozná někdo co je toto za hodinky?

jme to nejvic ze vseho pripomina Swatchky. spis me zajima, co to je za typka? (jestli to je nejaka celebrita, tak se fakt uprimne omlouvam za faux pas)

edit: odstraneno foto

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

jme to nejvic ze vseho pripomina Swatchky. spis me zajima, co to je za typka? (jestli to je nejaka celebrita, tak se fakt uprimne omlouvam za faux pas)

edit: odstraneno foto

pořád Rafa :smile_anim:
Odesláno

Neviem presne ako sa volaju, ale myslim ze so tu tie co im robil ambassadora pred tym nez ho uchvatol RM.

pozná někdo co je toto za hodinky?

Odesláno

Me to spodní logo připomíná Orlík Posted Image

Nojo, mě to tvarem připomíná Prim Linea, barvou taky, ale loga tam jsou prohozená (PRIM v oblouku by mělo být nahoře, ne dole). Tak nevím co to je

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...