Jay Doll Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Takový krásný skeletony a nikdo netuší? Tak já si to jdu najít sám no...
DaLo Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Takový krásný skeletony a nikdo netuší? Tak já si to jdu najít sám no... Mne to celkem pripomina tyhle Jaegery, to pouzdro vypada dost podobne a i ukazatel rezervy sedi... Edit: link http://www.chrono24.com/cz/jaegerlecoultre/master-eight-days-perpetual-skeleton-platinum-limited-100-pc--id1608891.htm Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem David Lorenc
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Výborně Davide, bod pro tebe! Jsou to Jeager-LeCoultre Master Eight Days Squelette. Platina, celkem jen 100 kusů. Typické hodinky, co porostou v ceně, od investora jako Dospiva bych nic jiného ani nečekal.
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Tak jo, abyste se nenudili, mám zde další hádanku. Copak to nosí Patrik Tkáč? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasně, tohle bylo moc jednoduché. Rolády v bicoloru pozná každý. Tak to maličko zkomplikujeme. Copak má na ruce tentokrát? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 nechám se podat...vůbec to nemůžu rozeznat..podle velkech římanů střelim od boku cartier
FiXilVer Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) vyzera to tak.. dial je taky dubuisacky, a hlavne 3 nozicky na uchytenie tahu.. a strasne velky priemer.. jasny Roger Dubuis a asi nieco z rady excalibur ale presny model z hlavy neviem, nemam prehlad v jeho kolekcii edit: ono je ro dubuis, nie debuis Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem FiXilVer
neon Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 neviem či to už náhodou nebolo ale Pharrel Williams má kvalitný vkus na hodinky a nosí Audemars Piguet Royal Oak Concept http://coolspotters.com/musicians/pharrell-williams/and/watches/audemars-piguet-royal-oak-concept#medium-2274
lupinus Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Fotbalista Jarolím a jeho BP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan Hruška Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 A pozná někdo, co nosí postava Sheldona Coopera v The Big Bang Theory ? Střídá víc kusů, ale tyhle mě zaujaly : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan Hruška Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Už to tu bylo dřív koukám, nejspíše tedy Wenger 74714
KFL Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 A pozná někdo, co nosí postava Sheldona Coopera v The Big Bang Theory ? Střídá víc kusů, ale tyhle mě zaujaly : Sorry, je to Dr. Sheldon Cooper, víš jak je na to háklej! (a myslím, že má furt jen jedny)
sureshot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 uz to sledujem dlhsie, aj som hladal info...ma stale jedny. presny typ neviem.
Chorche Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Co nosí Sheldon by mě též tuze zajímalo
Jan Hruška Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Na jednom cizím fóru je několiko screenu z TBBT a zrovna na druhý foto s Penny bych řekl že má jiný...Rovněž tah se mi zdá tmavší. http://forums.watchuseek.com/f2/help-identifying-wristwatch-%5B-big-bang-theory-sheldon%5D-464569.html To KFL : Dr. Sheldon Cooper, BS, MS, MA, PhD a ScD , jen abychom byli korektní a nepojezeni kudlankou nábožnou
A10 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 TAG Heuer Monaco. krásný hodinky je to klasika
levistrauss Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Co to má Hamrlík na ruce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se