Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výborně Davide, bod pro tebe!

Jsou to Jeager-LeCoultre Master Eight Days Squelette. Platina, celkem jen 100 kusů. Typické hodinky, co porostou v ceně, od investora jako Dospiva bych nic jiného ani nečekal.

Posted Image

Odesláno

Tak jo, abyste se nenudili, mám zde další hádanku. Copak to nosí Patrik Tkáč?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jasně, tohle bylo moc jednoduché. Rolády v bicoloru pozná každý.

Tak to maličko zkomplikujeme. Copak má na ruce tentokrát?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

nechám se podat...vůbec to nemůžu rozeznat..podle velkech římanů střelim od boku cartier :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

vyzera to tak.. dial je taky dubuisacky, a hlavne 3 nozicky na uchytenie tahu.. a strasne velky priemer.. jasny Roger Dubuis a asi nieco z rady excalibur :) ale presny model z hlavy neviem, nemam prehlad v jeho kolekcii

edit: ono je ro dubuis, nie debuis :)

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

A pozná někdo, co nosí postava Sheldona Coopera v The Big Bang Theory ? Střídá víc kusů, ale tyhle mě zaujaly :

Odesláno

A pozná někdo, co nosí postava Sheldona Coopera v The Big Bang Theory ? Střídá víc kusů, ale tyhle mě zaujaly :

Sorry, je to Dr. Sheldon Cooper, víš jak je na to háklej! :D

(a myslím, že má furt jen jedny)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...