Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

panedge - dost dobree.. :D inac stary ujo ma seamastre aj na oficialnej statnickej fotografii na svojej stranke http://www.prezident.sk/?photos

povedane rečou vychodnych kmeňov "Ďoďu, paľe tu, ta to je riadna šahovina" :)

Taky vám připadá, že to není náhoda, že na té třetí oficiální fotce ty hodinky jdou vidět? Upřímně, mně to připadá trochu nepatřičný...:worried_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost.

Odkaz ke komentáři

Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost.

presne tak! :) teda, aspon tak to bolo povedane v Top Gear-e..

Odkaz ke komentáři

Má dvoje velmi podobné hodinky. Ty první (Rolls-Royce foto) mají vrchní subsiferník menší. IWC mají oba subciferníky zřejmě stejné :) .

:) já vim, že to nejsou IWC u toho Rolse. jelikož to jsou jedny z mých nejoblíbenějších hodinek, tak je poznám :)

to vypadá na ty UN (kvůli tomu atyp. uchycení řemínku) ale těžko říct

byl jsem spíš překvapen tím, že v rámci jednoho filmu propaguje dvě hodinářský značky...to je neobvyklé

EDIT:překlep

Upraveno uživatelem bobák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...