Matej09 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Filmový Paneraista Jason Statham tieto druhe by som nazval iwc doppelchronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Rowan Atkinson? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 panedge - dost dobree.. inac stary ujo ma seamastre aj na oficialnej statnickej fotografii na svojej stranke http://www.prezident.sk/?photos povedane rečou vychodnych kmeňov "Ďoďu, paľe tu, ta to je riadna šahovina" Taky vám připadá, že to není náhoda, že na té třetí oficiální fotce ty hodinky jdou vidět? Upřímně, mně to připadá trochu nepatřičný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Rowan Atkinson? UN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) UN? No jo, to bude ono... Holt toho zatím moc nepoznám Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem GentlemanT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 U toho Atkinsona mě spíš těší to auto, Rolls s šestnáctiválcovým motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) One of a kind. Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 One of a kind. Ten Rolls? Těch je hromada... Tuším že tři nebo čtyři Mluvil o nich v Top Gearu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 je to docela kontrast, Bean jezdil v krabičce od sirek a tady má Atkinson vůbec asi největší auto, Phantom je možná kapku větší než Drophead ale je to skoro stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost. presne tak! teda, aspon tak to bolo povedane v Top Gear-e.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Václav Klaus + CARTIER Santos 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Koukám na toho Stathama, já ho mám zafixovanýho na TH Monaco, pak Carerry + PAM a on si nosí PP, slušnej oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 presne tak! teda, aspon tak to bolo povedane v Top Gear-e.. OT: kdyby to někoho zajímalo, tak R. A. mluví o RR i v ... (kde má pro změnu nějaká chrona...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 V posledním čísle časopisu Instyle je rozhovor s J.Slávikem a má na ruce hezký TH Monaco,ale nejsou jeho,je tam jakože vystajlovanej od nich,ale ty hodinky tam vypadaj moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 sice starší reklamní foto, ale stále hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 sice starší reklamní foto, ale stále hezké Elvis Stewart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Rowan Atkinson? no...na fóru IWC se chlubí tím, že "Johny English" nosí portugalce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 no...na fóru IWC se chlubí tím, že "Johny English" nosí portugalce.... Má dvoje velmi podobné hodinky. Ty první (Rolls-Royce foto) mají vrchní subsiferník menší. IWC mají oba subciferníky zřejmě stejné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 (upraveno) Má dvoje velmi podobné hodinky. Ty první (Rolls-Royce foto) mají vrchní subsiferník menší. IWC mají oba subciferníky zřejmě stejné . já vim, že to nejsou IWC u toho Rolse. jelikož to jsou jedny z mých nejoblíbenějších hodinek, tak je poznám to vypadá na ty UN (kvůli tomu atyp. uchycení řemínku) ale těžko říct byl jsem spíš překvapen tím, že v rámci jednoho filmu propaguje dvě hodinářský značky...to je neobvyklé EDIT:překlep Upraveno 26. listopadu 2011 uživatelem bobák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se