villain83 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 včera psali, že bude do půl roku venku... Myslím, že se podsvětí v ČR trochu otřese...Proc myslis?Ma akorat dluhy a bude tak vsem mozna pro smich,podsveti uz vypada jinak,nez pred 17lety..myslim,ze bude drzet hubu a soupat nohama:-)Bude rad,kdyz ho nekdo nesunda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 jo tenhleeee... par dnu dozadu jsem se koukal na YT na porad Polosero, kde s nim byl rozhovor.. Je uz teda docela zlomenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Proc myslis?Ma akorat dluhy a bude tak vsem mozna pro smich,podsveti uz vypada jinak,nez pred 17lety..myslim,ze bude drzet hubu a soupat nohama:-)Bude rad,kdyz ho nekdo nesunda... Taky si myslim. Dneska už vozit nahý kurvy po Venclu nikoho neohromí... ...a propos troufne si někdo na ty hodinky? Pouzdro jak AP, cifr jak z B a tah jak RLX :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Proc myslis?Ma akorat dluhy a bude tak vsem mozna pro smich,podsveti uz vypada jinak,nez pred 17lety..myslim,ze bude drzet hubu a soupat nohama:-)Bude rad,kdyz ho nekdo nesunda...i to je možný, já se v těch kruzích moc nepohybuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 i to je možný, já se v těch kruzích moc nepohybuju... Ja par takovejch joudu znam(nekamaradim,znam..),ty by si ho namazali na chleba:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Kedysi bol Jonák veľký kráľ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Někdo říká, že neví co to jsou hodinky...vše co o něm víme je, že se jmenuje Stig a vedle něho je Mark Webber, který má na ruce červený géčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Carlos Santana v Praze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 To má Hubloty, ak sa nemýlim........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 martina hingisova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Moj velky oblubenec Simon Pegg a speedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 A Nick Frost so SMP a Billom N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) Včera jsem se díval na Top Gear...byl tam Yves Rossy, dobrý blázen... Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Včera jsem se díval na Top Gear...byl tam Yves Rossy, dobrý blázen...To má Breitlingy chrono GMT B01....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Moj velky oblubenec Simon Pegg a speedysimonpegg2.jpg Viděl jsi film "Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám" ? Tam je přímo dostal...scénu se mi nechce nikde hledat, když bude čas, tak ji sem třeba hodím...viděl jsem to jako začínající chronomagor, vzpomínám si, jak ve mně hrklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Viděl jsi film "Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám" ? Tam je přímo dostal...scénu se mi nechce nikde hledat, když bude čas, tak ji sem třeba hodím...viděl jsem to jako začínající chronomagor, vzpomínám si, jak ve mně hrklo...Ano, uvazoval som, ci tu fotku sem dat, alebo do filmoveho vlakna. Ale vyzera tam celkom civilne, takze ich asi aj ponosil sukromne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ano, uvazoval som, ci tu fotku sem dat, alebo do filmoveho vlakna. Ale vyzera tam celkom civilne, takze ich asi aj ponosil sukromne :-) Tvoje fotka sem patří víc jak ta moje...co si postoval ty, bude dle mého novější a z civilu, teda pokud se tak focení promo dá nazvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Včera koncert Rogera Waterse a neměl žádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) Tady aktualni fotka Tary, ktera je milovana zdejsim rolexosazenstvem. Nicmene myslim, ze asi kluci zmenite nazor. Daytony ma porad, ale za chvili ji spadnou z ruky Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Řek bych, že to s tim šňupánim přehání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se