Návštěvník Mitak Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 od kdy je tohle vip? :-(Pokud tenhle grázl plní deníky v JAR a jeho soud je událostí dne, tak jde jednoznačně o velmi důležitou osobu.https://cs.wikipedia.org/wiki/VIP
villain83 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 No jo,kazdej ma holt predstavu o VIP jinou,no,ale kdyz jsou tady Faltynovy a sposta jiny haveti,nevim,proc by tu nemohl bejt tendle tlustoch.
Tondaa73 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Já bych i řekl, že ho bude znát víc lidí než Faltýnovou a Rytmuse....
Návštěvník Mitak Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Hlavně VIP nebo celebrita neznamená, že je to sympatická osoba, ale spíš známý ksicht.
warann Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 No jo, ještě bysme to mohli rozdělit na dvě vlákna: VIP hnusáci a VIP správňáci
Návštěvník Mitak Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 No to je docela těžké. Např. Benjamin Netanjahu - izraelský premiér. Pro jedny vůdce, pro druhé úhlavní nepřítel a nás se to naštěstí až tak moc netýká :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Za mě správňák se správnejma hodinkama. A to druhý je co?
Tondaa73 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Asi ňákej pirát, má to na vejložce...
villain83 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Za mě správňák se správnejma hodinkama. A to druhý je co?Souhlas,bejvalej elitni(jako jeho bratri) vojak a dulezitej politik. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem villain83
Návštěvník Mitak Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Za mě správňák se správnejma hodinkama. A to druhý je co?Za mě taky a ten druhý je nějaký borec s horším vkusem :-)https://en.wikipedia.org/wiki/Benny_Gantz Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem Mitak
warann Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Asi ňákej pirát, má to na vejložce... Vo*e, myslel jsem hodinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrufino Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 414822-gallery1-kdr61.jpg ....na ruku mu nevidím, ale to za ním, to asi nebudou Mondaine....nebo jó ???
Irma Bunt Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Kouč Sparty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tak to je jednoznačně VIP hnusák. FC Slovácko Forever ! :-) A na Breitling opět ztrácím o něco míň chuť kvůli lidem v Česku, kteří pouze chtějí ukázat, že mají drahé hodinky. Pokud mu křivdím a je to člen fóra, který si je koupil z jiného důvodu, tak se omlouvám :-)
sashator Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ale to bys potom takhle musel nahlizet na vsechny luxusnejsi znacky a nikdy si nic nekoupil
brnakp Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Tak to je jednoznačně VIP hnusák. FC Slovácko Forever ! :-) A na Breitling opět ztrácím o něco míň chuť kvůli lidem v Česku, kteří pouze chtějí ukázat, že mají drahé hodinky. Pokud mu křivdím a je to člen fóra, který si je koupil z jiného důvodu, tak se omlouvám :-) A to víš, že Sparta a Slovácko mají stejného hlavního sponzora?? snad to přežiješ... Ale jinak mi vadí názory, že Breitlilngy (a jiné drahé značky) můžou nosit jen členové fóra, protože jenom oni je nosí ze "správného" důvodu. A všichni ostatní si je kupují jenom kvůli předvádění se...... hodinky si přece kupujeme kvůli tomu, že se líbí nám, a ne kvůli tomu, kdo je nosí nebo nenosí... Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem brnakp
Micey Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 A na Breitling opět ztrácím o něco míň chuť kvůli lidem v Česku, kteří pouze chtějí ukázat, že mají drahé hodinky. Pokud mu křivdím a je to člen fóra, který si je koupil z jiného důvodu, tak se omlouvám :-)Tyvoe:) A to si je ten člověk nemůže koupit proto, že se mu třeba líběj..?
Návštěvník Mitak Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Ale chlapci, jde samozřejmě o nadsázku a o Valentovi, že je sponzoruje, samozřejmě vím. Valenta ale už Slovácko nijak nesponzoruje. To vlastní Zemek.Ale to, že Breitling si v ČR kupuje většina lidí, protože na rozdíl od Rolexu a Omagy (žádné jiné značky běžný člověk nezná) jsou velké a jde na nich ukázat, že mají drahé hodinky, to samozřejmě víte i vy :-) Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Mitak
MJ. Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tyvoe:) A to si je ten člověk nemůže koupit proto, že se mu třeba líběj..?Mitak řek že ne, tak to tak musí bejt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se