Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty si Vencu nemel rad,vid?

:) proc myslis? Jen se musim smat pry Pan Prezident :) . Ale chapu, ze je potreba vytvorit ikony.

Vim, ze ho tady xy lidi uznava, jdu dobrovolne pod sekeru :) . Ty jsi ho mel rad?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tano, kolik ti bylo, let, když se stal prezidentem?

Jukni do profilu

Jen tak mezi nama, to nemuze mit nekdo jiny nazor, nez vy? Nemuze?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

U tebe mě to nijak nepřekvapuje...

Ano :)

Odkaz ke komentáři

40 let,hmm, tak to jsem myslel, že máš již rozum.. No když vidím ale ty tvé reakce v každém vlákně, tak to asi chápu, ty prvně píšeš, a pak teprve rozmýšlíš -"pan odborník na vše"

Jukni do profilu

Jen tak mezi nama, to nemuze mit nekdo jiny nazor, nez vy? Nemuze?

Odkaz ke komentáři

40 let,hmm, tak to jsem myslel, že máš již rozum.. No když vidím ale ty tvé reakce v každém vlákně, tak to asi chápu, ty prvně píšeš, a pak teprve rozmýšlíš -"pan odborník na vše"

Take nazor, dulezite je, ze Ty to mas naopak.

Odkaz ke komentáři

Myslím,že to tu je hodinkách a názorech ,tak proč ty urážky ?Dle mého tano ví co říká.

Odkaz ke komentáři

Nenavážaj sa tu láskavo do vážených členov. To podľa pravidiel môžeš až po dvoch rokoch registrácie.

Jeden z mojich obľúbencov s hodinkami:

post-957-0-55736800-1469289102_thumb.jpg post-957-0-98962500-1469289102_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano, mel.

Tak nic proti, vazne. Jen je potreba vzit v potaz, ze jsou lide s jinym nazorem. To ale neni Tvuj pripad.!!!!

Odkaz ke komentáři

K tomu Havlovi: at byl jakej byl prezident, tak svet ho uznaval a proste polistopadova ikona to byla. Koho mame dnes? Zemanovi se cely svet smeje a nikdo jinej tam neni.

Sovak a Mensik, parada

Fakt? A kdo se mu směje? Docela to sleduju a nějak mi to uniklo koho konkrétně myslíš a při jaký příležitosti a kdo je ten celý svět? Amerika a jejich prezidenti nedejbože současný kandidáti? nebo neschopný představitelé EU, případně politický špičky evropských zemí, kde se přejížděj nebo střílej vlastní lidí. Rád si rozšířím obzor. Dík 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...