Tomasak_CZ Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 JJ napsal: To budou Stowa Marine za podezřele nízkou cenu necelých 25 tisíc Kč :-D http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16408 Hulán je zkrachovalý defraudant, evidentně to už dnes některým ke statusu VIP postačuje... Není to SEIKO PREMIER ? ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Tomasak_CZ napsal: Není to SEIKO PREMIER ? ZDE Možné to je, i když 100% jistý si nejsem - zdá se mi, že nožky se lomí ostřeji a čekal bych, že ciferník na šestce bude o něco výraznější. A vzhledem k tomu, co je známo o nositeli, zdají se mi Premiery i moc drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 (upraveno) afrikab napsal: Ja o nem slysim prvne... Radek Hulán ? zde se dovíš více .... Edit: doplnění textu Upraveno 13. října 2009 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Myslím, že toto je lepší zdroj: http://idiotopedia.info/ Přes místy trochu rýpavý tón jsou použitá fakta dobře doložena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 JJ napsal: Myslím, že toto je lepší zdroj: http://idiotopedia.info/ Přes místy trochu rýpavý tón jsou použitá fakta dobře doložena. Ty vole tak to jsou stránky jak noha! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 JJ napsal: Myslím, že toto je lepší zdroj: http://idiotopedia.info/ Přes místy trochu rýpavý tón jsou použitá fakta dobře doložena. to je opravdu narez hodny zaznamenani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 JJ napsal: Myslím, že toto je lepší zdroj: http://idiotopedia.info/ Přes místy trochu rýpavý tón jsou použitá fakta dobře doložena. .... laik žasne, odborník se diví .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Hulan opravdu neni vip, ale obycejna socka, v tom nejhorsim vyznamu co si pod tim oznacenim dokazete predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 A opět jsem se vrátíme od Hulánů k V.I.P. Hermann Maier-konec kariéry-slzy-Daytony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 (upraveno) marosh napsal: A opět jsem se vrátíme od Hulánů k V.I.P. Hermann Maier-konec kariéry-slzy-Daytony. ja sem to ted nesledoval, takze nevim jak se mu loni darilo, ale mohl to do kanady vydrzet, dat si nejakou medaili a skoncit. jinak pokud nekdo budete ve Flachau, skocte se podivat do jeho "muzea" jsouto vlastne pouze 2 mistnosti, ale je to fajn. maji tam i ten sroub co mel v noze. hruza. edit: mel bych si dodelat ZS Upraveno 14. října 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 911 napsal: ja sem to ted nesledoval, takze nevim jak se mu loni darilo, ale mohl to do kanady vydrzet, dat si nejakou medaily a skoncit. jinak pokud nekdo budete ve Flachau, skocte se podivat do jeho "muzea" jsouto vlastne pouze 2 mistnosti, ale je to fajn. maji tam i ten sroub co mel v noze. hruza. Na medaili už to nevypadalo...to silně pochybuji. Vloni byl ve svěťáku jen jednou na bědně, když vyhrál v Bever Creeku super-G. Přece je mu už 37 let... Pro mě legenda lyžování, kterou jsem velice uznával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tomasak_CZ: můžu se zeptat, co je tohle za chlapa a čím je very important? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Skalamander napsal: Tomasak_CZ: můžu se zeptat, co je tohle za chlapa a čím je very important? Hele skutečně nevím co je to za chlapa, asi přítel té VIP blonďaté vdovy vedle, spíš ty hodinky mě zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tomasak_CZ napsal: Hele skutečně nevím co je to za chlapa, asi přítel té VIP blonďaté vdovy vedle, spíš ty hodinky mě zaujaly. Řekl bych, že to budou Eberhard chrono 4 temerario Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Adam99 napsal: Řekl bych, že to budou Eberhard chrono 4 temerario Na obrázku se mě moc líběj ale na ruce vypadaj dost bizarně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 New Milis napsal: Na obrázku se mě moc líběj ale na ruce vypadaj dost bizarně... Já bych taky raději kulaté. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 kibi napsal: co to ukazuje...? teplota, tlak, rosny bod jsou mi jasne, ale ten ctvrty subdial...? GMT přeci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 copak je to za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tomasak_CZ napsal: copak je to za hodinky? a kdo to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se