Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tomasak_CZ napsal:
Není to SEIKO PREMIER ?

ZDE

Možné to je, i když 100% jistý si nejsem - zdá se mi, že nožky se lomí ostřeji a čekal bych, že ciferník na šestce bude o něco výraznější. A vzhledem k tomu, co je známo o nositeli, zdají se mi Premiery i moc drahé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

marosh napsal:
A opět jsem se vrátíme od Hulánů k V.I.P.

Hermann Maier-konec kariéry-slzy-Daytony.

ja sem to ted nesledoval, takze nevim jak se mu loni darilo, ale mohl to do kanady vydrzet, dat si nejakou medaili a skoncit. jinak pokud nekdo budete ve Flachau, skocte se podivat do jeho "muzea" jsouto vlastne pouze 2 mistnosti, ale je to fajn. maji tam i ten sroub co mel v noze. hruza.

edit: mel bych si dodelat ZS

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři

911 napsal:
ja sem to ted nesledoval, takze nevim jak se mu loni darilo, ale mohl to do kanady vydrzet, dat si nejakou medaily a skoncit. jinak pokud nekdo budete ve Flachau, skocte se podivat do jeho "muzea" jsouto vlastne pouze 2 mistnosti, ale je to fajn. maji tam i ten sroub co mel v noze. hruza.

Na medaili už to nevypadalo...to silně pochybuji. Vloni byl ve svěťáku jen jednou na bědně, když vyhrál v Bever Creeku super-G. Přece je mu už 37 let... Pro mě legenda lyžování, kterou jsem velice uznával.

Odkaz ke komentáři

Tomasak_CZ napsal:
Hele skutečně nevím co je to za chlapa, asi přítel té VIP blonďaté vdovy vedle, spíš ty hodinky mě zaujaly.

Řekl bych, že to budou Eberhard chrono 4 temerario

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...