Návštěvník Kamil Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Úžasná záležitost, vřele doporučuji: http://www.praguefoodfestival.com/ EDIT: Ještě jeden odkaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2008 uživatelem Kamil
Filipes Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 Kamile, jen stručně nějaký info k tomu? zvažuju že bych zaskočil s dětma - je to vhodný?
Návštěvník Kamil Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 Kamile, jen stručně nějaký info k tomu? zvažuju že bych zaskočil s dětma - je to vhodný? Přečti si ty odkazy.
Filipes Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 však jo, ale není nad pár osobních postřehů..
Cyber Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 však jo, ale není nad pár osobních postřehů.. Je to super.Na jednom místě a v jednu chvíli si vyzkoušíš hned několik špičkových kuchyní, za celkem přijatelný ceny. Vřele doporučuju. Loni na Kampě to bylo dokonalý.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 přemejšlím, nejde tam o někdo.....? Já zítra znovu, tak mezi jednou a druhou hodinou bych dorazil.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Odesláno 21. června 2008 Tak tedy pár postřehů ze čtvrtka (co si vzpomenu): La Degustation tatarák nevýrazný, pro mě málo ochucený uzený hovězí jazyk, cizrnová kaše, cibulka a lišky výborné svíčková ucházející Allegro studená fazolová polévka vynikající rizoto s chřestem, smrži a sýrem chuťově dobré, ale moc řídké Savoy křepelka s hříbky skvělá U lípy (vítěz za loňský rok) zaječí paštika dobrá bouillabaissa výborná španělský ptáček moc jemný - dělám lepší Obecní dům zadělávané telecí dršťky s provensálským kořením a domácím chlebem velmi dobré Promenáda (KV) variace studených předkrmů vyvážená - dobrá zadělávaný kořínek se zeleninou taky dobrý IMHO DVĚ NEJLEPŠÍ NA KONEC: Miyabi excelentní suši Auberge de Provence langustiny se zeleninou a omáčkou vynikající belgické mušle na zelenině opět vynikající asi šest druhů domácích pralinek - všechny úžasné (a to na sladké moc nejsem)
31682 Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 (upraveno) Ježkovy zuby, křepelka a kořínek.... Já bych žral! To mi nedělej, na Labužník.com se taky nepíše o hodinkách Upraveno 23. června 2008 uživatelem 31682
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Tak letos "mezi mosty". Už se těším. Potkám se tam s někým?
Cyber Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Tak letos "mezi mosty". Už se těším. Potkám se tam s někým? s námi určitě :-)
bandicoot Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 bohužel, žral bych sice moc rád, ale budu zařizovat stěhování :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se