jarolsa Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 Tak trochu z dlhej chvile som sa pokusil trocha zrenovovať jedny z mojich Sport II,a ak sa mam priznať tak trochu aj na skušku čo všetko sa da upraviť z vlastnych zdrojov.Po kratkom rozhodovani padla voľba na jedny Sporty zo šuplika.Po kompletnom odstrojeni, vyčisteni, odstraneni chromu,opetovnom prelešteni,prebruseni sklička a povrchovej uprave je asi takito vysledok.No chcelo by to ešte asi novu plastovu lunetu,to by bol asi jediny novy diel.No neviem posuďte samy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
uzak Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 Asi tě sklamu, ale nic moc si nepředvedl.
lolohh Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 (upraveno) Asi tě sklamu, ale nic moc si nepředvedl. Jestli tomu rozumím dobře a ty první dvě fotky jsou před a ostatní po renovaci, tak já si myslím, že je to dobré. Já si myslím, že Zklamaný být nemusí. Upraveno 22. června 2008 uživatelem lolohh
uzak Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 První dva snímky jsou ze předu a ze zadu. Taky je třeba si všimnout korunky. Po renovaci snímek ze zadu není, korunka se jeví horší než ta první. A vrchol : přední hrany jsou hrozně kulaté.
uzak Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 To S:Zklamání není jenom dosavadní výčet neřesností, je třeba si všimnout i ciferníků před a po.
Gorg Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 Tak trochu z dlhej chvile som sa pokusil trocha zrenovovať jedny z mojich Sport II,a ak sa mam priznať tak trochu aj na skušku čo všetko sa da upraviť z vlastnych zdrojov.Po kratkom rozhodovani padla voľba na jedny Sporty zo šuplika.Po kompletnom odstrojeni, vyčisteni, odstraneni chromu,opetovnom prelešteni,prebruseni sklička a povrchovej uprave je asi takito vysledok.No chcelo by to ešte asi novu plastovu lunetu,to by bol asi jediny novy diel.No neviem posuďte samy. Hmm, jsme chlapi, takze to zvladnes a neber to osobne...proste neni se cim chlubit. Sezen radeji novy pouzdro dokud se sehnat da a vysledek bude bezva. Tohle me osobne nejak neoslovilo.
vor Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 To jsou přece jiný hodinky, ne? Nejdřív tam máš ciferník s bílo-červenýma indexama a potom s oranž.
cali Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 no oproti povodnemu stavu to rozhodne posun k lepsiemu je otazka je vsak za aku cenu.... v eltone ti daju IIjky do nerezu so vsetkou paradou za 4K ... pocitam ze mas v praci pristup ku galvanickemu pokovovaniu spravil si to z dlhej chvile po fajronte tak ok ale ak by to niekto kto taky pristup nema robil vyslovene s cielom ozivit hodinky tak to uz ten elton vyjde lepsie... lebo zberatelska hodnota tvojimi upravami strasne klesla (ak teda mozno o nejakej hodnote hovorit lebo pekne dvojky sa daju zohnat za liter) uzitkova hodnota stupla len o malo a ak by sme nepocitali ze praca material a technika bola asi v tvojom pripade za darmo tak ani s tou cenou by to nebolo ruzove
viking Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Gratuluji !!! Jako forma ukojení kutilských choutek se mi to líbí. Určitě z toho máš větší radost než si to nechat jentak zrenovovat (i když od profíků). Já bych něco takového nesvedl ani náhodou.
CzechJoker Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Gratuluji !!! Jako forma ukojení kutilských choutek se mi to líbí. Určitě z toho máš větší radost než si to nechat jentak zrenovovat (i když od profíků). Já bych něco takového nesvedl ani náhodou. Amen bratře. Myslím, že napoprvé to není úplně špatné, spíš trošku zamrzí detaily. Mám pocit, že jsi při broušení pouzdra příliš strhnul a zakulatil hranu, navíc mi to z fotky přijde nesymetrické. Co mi ale vadí nejvíc, je ošúchaná korunka. Nová by to posunula o hodně výš. Vydrž a nenech se otrávit. Každý nějak začínal.
jarolsa Odesláno 23. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2008 O.K.Dik za pripomienky,no najlepšie to vystihol Viking,fakt mam s toho radosť ,rad si dam na ruku niečo čomu som aj ja trochu pomohol a do zbierky mam ine .Naživo tie hrany nie su take zakulatene viď foto: To Vor:cifernik aj ručičky su menene To Cali:suhlas No najpodstatnejšie je to že všetko je povodne a o to mi hlavne išlo.Ahoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kirn Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Z kulaté hrany se těžko dělá ostrá v původní velikosti. Zajímalo by mě, jestli je to pochromované nebo poniklované ? Mě se to zdá jako nikl. Po tvé opravě bych si je dal na ruku spíš než omydlený originál. I když, jak říkali "bratři" výše, pochvala je spíš za kutilskou dovednost.
jarolsa Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Ano je ti nikel.Inač tie hrany sa mi zdaju naživo celkom fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se