Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

...predtim se me libila o dost vic...

jak vymenujes baterii a co je to za typ?

Vážně? Mě vadil přechod dílů 14mm na 22mm, takhle je to tak nějak plynulejší. Je pravda, že G-Bell rovnou na dřevo je strašně šikovný z hlediska velikosti a přenosu.

Baterka je 18350, plusem dolů v kotelně. To víčko nahoře je magnetické s pružinou, stiskem se dotkne péra, co je ve dřevu a spustí spalování.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VV gripy

Smontované na 18650 baterce s Penelope je délka 20cm.

Z AW IMR baterky se odtavil červený plastový obal, plusový kontakt je taky v pytli - je na odpis (už je v koši).

Spheroid jsem rozebral do mrťe, vyrobil provizorní izolaci a začal testovat.

Další nedostatek je přílis velká díra na drip tip. Všechny v ní kvedlají, takže musím vyměnit o-kroužek.

V V gripy - variable voltage - nebo tak nejak. Gripy ktere maji stelovani vystupniho napeti. Ty nevejsi co stelujou rovnou celej vykon se znaci V W - ale tim si opravdu nejsem jist ( variabile wats?)

Dvacet cisel je v poho:-))) Ja si s poradnym gripem a atikem v kresle u knihy pripadam jako kral se zezlem na trunu:-)

Jj, kolik daji AW ve zkratu nevim, ale tipuju 20-30A. Taky to znam:-( S tim muzes pomalu svaret. Jen bacha pri likvidaci. Priznavam, ze u li-lo netusim jak mohou v popelnici reagovat, ale u li-po modelari spatne clanky hazou do kyblu slane vody (sul neni podminkou) aby se bezpecne vybila. Nevim presne proc, ale asi vyhodit poskozenej nabitej lithyovej clanek nebude uplne koser.

Do mrte rozebral...vyrobil...zacal testovat. Tak te vitam mezi bastlire:-)))) Nekdy si rikam, ze me to kuteni a vyrabeni a vymejsleni bavi vic nez samotne koureni.

Ikdyz temer vsichni uvadi diry a drip tipy jako unifikaci typu 510, ani jeden naustek co mam doma (kovove myslim) neni stejny. Proto doporucuju nakoupit za par kacet vsechny typy malych o-krouzku. Hodi se na vsechno a hlavne na poradne usazeni naustku do otvoru.

Fajfku mas ted teda paradni. Neuvazoval jsem o celokapotovane? Aby na prvni pohled vypadala jako prava? Ty me berou nejvic. Ikdyz ta co jsi postoval o par stran drive (ta dlouha s Penelope) vypada fantasticky!!

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

V V gripy - variable voltage - nebo tak nejak. Gripy ktere maji stelovani vystupniho napeti. Ty nevejsi co stelujou rovnou celej vykon se znaci V W - ale tim si opravdu nejsem jist ( variabile wats?)

Dvacet cisel je v poho:-))) Ja si s poradnym gripem a atikem v kresle u knihy pripadam jako kral se zezlem na trunu:-)

Jj, kolik daji AW ve zkratu nevim, ale tipuju 20-30A. Taky to znam:-( S tim muzes pomalu svaret. Jen bacha pri likvidaci. Priznavam, ze u li-lo netusim jak mohou v popelnici reagovat, ale u li-po modelari spatne clanky hazou do kyblu slane vody (sul neni podminkou) aby se bezpecne vybila. Nevim presne proc, ale asi vyhodit poskozenej nabitej lithyovej clanek nebude uplne koser.

Do mrte rozebral...vyrobil...zacal testovat. Tak te vitam mezi bastlire:-)))) Nekdy si rikam, ze me to kuteni a vyrabeni a vymejsleni bavi vic nez samotne koureni.

Ikdyz temer vsichni uvadi diry a drip tipy jako unifikaci typu 510, ani jeden naustek co mam doma (kovove myslim) neni stejny. Proto doporucuju nakoupit za par kacet vsechny typy malych o-krouzku. Hodi se na vsechno a hlavne na poradne usazeni naustku do otvoru.

Fajfku mas ted teda paradni. Neuvazoval jsem o celokapotovane? Aby na prvni pohled vypadala jako prava? Ty me berou nejvic. Ikdyz ta co jsi postoval o par stran drive (ta dlouha s Penelope) vypada fantasticky!!

No vidis, a tu dlouhou vubec nekourim. Je to od Epipemods a uvazuju o prodeji nebo predelavce. Oni tam kluci americký strkaji vapesafe 2 elektroniku, což mi nevyhovuje. Treba tam místo toho casem narvu kick :D (vtip, není tam místo). Dam ji jeste sanci, ale s tou dlouhou extenzi je tezka a neprakticka. Treba s tou novou polovicni extenzi to bude lepsi. Jinak to zprovozneni Spheroidu je fakt bastl a cekam na izolacni objimky od Persease kazdym dnem. Udelal jsem izolaci z plastu od strikacky, okrajel to na kolecko cca 3 mm a dirku na sroubek vypalil nazhavenou jehlou :) Ale dýýýmááá, a to je to hlavní. Jinak Spheroid je primitivní koncept:

edit: Jen pro info - baterie AW IMR 18350 stojí v Čechách 279 korun kus plus poštovné. Teď jsem na epipe mods objednal dva kusy za 12 dolarů (USD6/ks) a doprava zdarma. Objednal jsem dva páry, ať vydržím nabitej přes víkend. 18350 je buclatý pidimazlík, mám je rád.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

...Baterka je 18350, plusem dolů v kotelně. To víčko nahoře je magnetické s pružinou, stiskem se dotkne péra, co je ve dřevu a spustí spalování.

mas sikovnej system kterej dlouho vydrzi, tiptop...! hlavne ze tam neni zadnej taster kterej hned vyhori.

mam taky neco podobnyho, ale doutnicka s 18650 baterkou s mojim jednoduchym odparovacem. civka s mesh pripevnena koliky,

(rychlovymena s garanci) dryburn mozny. liquid jede po knotu primo na vinuti. dole na dne gripu malej neodym magnet pevne prilepenej. posunutim baterky dopredu na plus kontakt se to zapne. palec s baterky dolu a je spolehlive vypnuto.

post-25902-002972400 1355324060.jpg

post-25902-014638900 1355324075.jpg

Upraveno uživatelem elvin
Odkaz ke komentáři

Jj, taky jsem prisel na to, ze lepsi clanek je tlustej - ale kratkej, nez tenkej - ale dlouhej. Kdyz si nahodou nekde vezmu neco s prumerem mene nez 20mm, mam pocit ze nedrzim plnohodnotnej vapik ale siditko. Navic si myslim, ze az nam zreznou huby budeme stejne hulit dvouclanky (7,4V) a pak stejne nic nez dva tyhle burtiky nepada v uvahu. Dve 14500 za sebou je na me moc dlouhe.

Asi ti zkazim radost. Ale je mozne, ze jsi obednal tvrde clanky typu IMR, ale ne od firmy AW (AW IMR). Podle tvaru plusoveho kontaktu to vypada, ze jsi obednal IMR od firmy Efest (Efest IMR). Ty stoji v CR okolo 160kc. Ono na tom shopu jsem nasel jeste cosi na zpusob pridavne PCB ochrany http://www.epipemods...ction-fuse.html a vychazi to na 200kc. V CR jsem to kupoval za 99 kc. Oni ty drahe AW se od Efestu lisi tim plusem a malou cernou samolepkou AW. Bez te samolepky jsem AW jeste nevidel. Mozna se mylim a je to treba nova rada, jeste si to radeji prover. Oni ty Efesty nejsou spatne, jednu mam a v poho. Jen Efest IMR 18350 mi dala v testu pri zatizeni 2A nejakych 400mAh, original AW 18350 jsem netestoval, ale myslim ze J.McG daval nekde graf s vybijeci krivkou a ty davaji fakt okolo 600mAh. Zatim co jsem na vlastni oci videl, AW a Efest delaji plusove kontakty viz. foto.

edit: Tu Efest jsem omylem hodil 18500, ale kontakt ma stejnej jako 18350, ted jsem se dival do sve kapsy.

post-3003-017939900 1355325227.jpg

post-3003-025049700 1355325233.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Elvire mas to super! Vis, ze uz te amici napodobili? Ale oni to resi pruzinou a maji to tak velike, ze je to snad jen na hubeny clanky. Tve reseni magnetem je sikovnejsi. Asi te brzo zkusim napodobit:-) Zrovna male magnety jsem si obednaval. Spinas teda na plusu?

K memu predchozimu postu - Jeste jsou cerne AW, ne IMR, myslim ze se znaci AW IM a znamena to, ze maji PCB ochranu, tj. nedaji takovy vykon. Na ty taky bacha, skoda sidit mechanickej grip PCB ochranou.

Odkaz ke komentáři

... Spinas teda na plusu?

presne tak to je, cody. isolace s baterky musi ale dolu, aby byl minus kontakt zajistenej na "tele" gripu.

ja s tim nemel nikdy zadny problem a vetsinou uz svlikam isolaci, jakmile s tim postak prijde ke me domu...

nebo musis hledat nejake jine reseni, jak ten minuspol dostat na telo.

Odkaz ke komentáři

Ja taky slikam origo obal a pouzivam osvedcenou modelarskou smrstovaci folii. Zatim vsechny vytvory spinam na minusu. Proto izolaci venuju extremni peci. Kdyz nad tim premejslim, tak ani jine technicke reseni nez tve spinani na plusu nedovoli. Leda to prerusovani a spojeni koliku (plus kontaktu) coz mi prijde jeste vic nachylne na prechodaky ci poruchu. Predstava jak se mi tam neco sprajcne a topim a topim... Rad bych to jednou vyresil otocnym ovladacem ve kterem bude jedna vysec z nevodiveho matrose. A otacenim kolecka (palcem) pri stejnych polohach plus kontaktu jen rozpojovat obvod. Ale to se popsat ani neda a namalovat to neumim. Holt musim udelat prototyp a pak nejakeho malire ukecat.

Odkaz ke komentáři

... Leda to prerusovani a spojeni koliku (plus kontaktu) coz mi prijde jeste vic nachylne na prechodaky ci poruchu. Predstava jak se mi tam neco sprajcne a topim a topim...

neni to o nic vice nachylnejsi nez s tvou predstavou, ze musi vzdy minuspol spojovat. toto je dobre vyzkouseny a nehraje absolutne zadnou roli....

sprajcnout se tam taky ani nicmoc sprajcnout nemuze a vse beha naprosto spolehlive bez problemu... :D

(no ale jestli to chce nekdy-nekdo vyzkouset a pritom zjistit ze to je prave vono, potesilo by me to moc.)

Odkaz ke komentáři

Organic: máš to pěkný - i na mé neestetické oko se mi teď dýmka líbí více :)

Efest baterky jsou rovněž v produktové řadě dělané technologií IMR - to znamená možnost vyššího zátěžového proudu. Moje zkušenost je taková, že co EFEST článek (i z jedné várky) to trošku unikát - jeden je parametry "nerozeznatelný" od AW IMR, druhý stojí za houby, ale třeba jsem měl jen špatnou testovací dodávku, proto je zatím nemám skladem, neboť jejich kvalita mne bohužel v kontextu řečeného neoslovila a měřit jednotlivé baterky pod zátěží a třídit ty lepší - to bych se zbláznil :(

Jinak ne na všech článcích je ochrana špatnou věcí - zvlášť právě u mechanických gripů či dýmek - kde ke zkratu není díky specifické konstrukci daleko a rovněž méně zkušený vaper nemusí poznat, že baterka je pod 3V napětí. Tam ochrana PCB funguje, ale je nutné volit opravdu kvalitní články - třeba články na bázi Panasoniku (jsou například v AW ICR 3100 a dalších mnoha "přebalených" článcích, prodávajících se obvykle pro vysokovýkonné LED svítilny). Pokud někdo používá článek do mechanického gripu s nasazeným atomizérem na bázi třeba genisis a spirálkou kolem 1 Ohmu, pak je výstupní proud klidně za hranicí 3A a tam "drží" jen kvalitní ochranné PCB od lepších výrobců článků. A v té chvíli proud není nijak "škrcen" do výtupu - funguje to tak, že do určitého proudu to prostě pouští vše, tak jak má, pokud dojde ke zvýšení odběru nad určitou mez, tedy v případě limitace baterky (zvýšení odběru, zkratu či napětí pod cca 3V) ochrana článek bezpečně vypne. Sám mám jednu 18490 AW IMR, kterou se mi povedlo vyzkratovat magnetkou v ProVari gipu a ten párvteřinový zkrat (který mi zničil pružinku ve víčku gripu a ProVari do dneška ve vnitř sm.dí jak spálené ponožky :) ) se podepsal i na baterce - má tak s bídou půlku kapacity, než měla jako nová.

Takže chránné články do mechanických gripů nejsou úplně špatné řešení, jen je třeba volit tak kvalitní typy článků, jejichž ochrana třeba nízkoodporový atomizér svým výstupním proudem zvládne. A těch bohužel není mnoho :)

Odkaz ke komentáři

... a rovněž méně zkušený vaper nemusí poznat, že baterka je pod 3V napětí...

ja bych rekl, ze nemas uplne pravdu... kazdy zkuseny a i nezkuseny vaper totiz okamzite pozna, kdy je zapotrebi baterku vymenit.

ta hranice se jasne a zretelne pozna a lezi maximalne u 3,6V kdy uz baterka zle silha po nabijeni. menim osobne uz pri poklesu na 3,7V, coz se pozna snadno na mnozsvi pary a chuti.

pri 3,3V se uz skoro nic nedeje...

Upraveno uživatelem elvin
Odkaz ke komentáři

ja bych rekl, ze nemas uplne pravdu... kazdy zkuseny a i nezkuseny vaper totiz okamzite pozna, kdy je zapotrebi baterku vymenit.

ta hranice se jasne a zretelne pozna a lezi maximalne u 3,6V kdy uz baterka zle silha po nabijeni. menim osobne uz pri poklesu na 3,7V, coz se pozna snadno na mnozsvi pary a chuti.

Opět si dovolím nesouhlasit, i když systémově máš pravdu, že na 3.3v už toho skutečně moc nekouří (ale pžedvedl bych Ti systémy, které i na 3.3V kouří více, než čínské atty na 4.2V :)).

Ale tak 50% začátečníků jsou schopni kouřit prostě do té doby, dokud to alespoň trochu kouří. A i když genisis s 1 Ohmovou spirálkou na mechanickém gripu asi nebude obvykle úplně začátečnické vybavení, přesto to takhle funguje. K tomu jeden prostý fakt - napětí na baterii všichni obvykle měří na prázdno (bez zátěže), ale pokud to někdo umí pod zátěží (třeba ProVari nebo díky vytvořené meziredukci to jde i na multimetru), jsou hodnoty pod zátěží třeba i o půl voltu nižší a přesto to kouří :)

Pro mne ochrana článku PCB taky není primárně o ochraně před nízkým napětím, ale v případě zkratu či třeba jen seknutém tlačítku na gripu, žhavení v kapse, když se mechanický grip zapomene zablokovat atd. (a to se nám všem, co jsme je používali i si vyráběli i několikrá stalo) je to dobrá pomůcka na "blbost" nebo závadu. A některé dnešní mechanické gripy hodně slušných značek mají tlačítka na spodu gripu (pro mačkání malíčkem) a tam se dá hodně rychle zapomenout, že grip se naopak na stůl nesmí stavět, ale pokládát - a atomizér či baterka může být v háji za několik desítek vteřin žhavení :)

To je můj názor a nikomu bych si nedovolil "cpát", že si musí kupovat baterky s PCB - jen tvrdím, že v kombinaci určitého hardware či zkušenosti uživatele to nemusí být úplně špatná věc :)

Odkaz ke komentáři

....neni to o nic vice nachylnejsi nez s tvou predstavou, ze musi vzdy minuspol spojovat. toto je dobre vyzkouseny a nehraje absolutne zadnou roli....

Ale neee, ja to myslel tak, ze tve reseni je v poho, protoze v prstu cejtis, ze to tlacis na plus. A pri kazde vymene baterky v pohode naslinenym prstem muzes za 5 vterin vycistit stycnou plochu kontaktu. Ja zpochybnoval jedine jine me zname reseni, kde se jakoby rozporkou prerusuje kontakt (prave ze dvou dilu) na plusu. Ale fakt to srozumitelne nepopisu.... To tve reseni se mi libi a amici ho v gripu Apex Alpha dotahli do urcite alespon desingove dokonalosti, v ruce jsem ho bohuzel nemel.

post-3003-002893300%201355355889.jpg

....Pokud někdo používá článek do mechanického gripu s nasazeným atomizérem na bázi třeba genisis a spirálkou kolem 1 Ohmu, pak je výstupní proud klidně za hranicí 3A a tam "drží" jen kvalitní ochranné PCB od lepších výrobců článků.

Stabilne to drzim pod 1ohm. Dnes jsem namotal z toho plocheho kanthalu co mas, na oplet Butulka c.1 (prumer asi tech 2,5-3mm), singl spiralu 2,75 ot. Multimetr mi ukazuje 0,9ohm. Nad 1 ohm jdu malokdy. Odbery si nemam cim zmerit, ale ty 2,5-3A vidim v mechanicke uprave Joy gripu (grip ma jen jeden zavit) jako realne. AW nemam, ale co jsem zkousel ve specialce v CB na Senovaznem namesti (muzu zdejsim doporucit, siroky vyber) dva typy s ochranou tak nefachali. Jedna byla tusim Sony a druhou fakt nevim. Bohuzel AW nemam moznost zkusit, ale tem bych podle zkusenosti jinych veril. Kazdopadne po zkusenosti asi se trema Efest IMR 18350 co mam bych zrovna u nich ochranu rad ozelel. Ja myslim, ze podobne jako u zbrane, je treba si hned zafixovat urcite navyky a pak clovek ani takovy ty "pojistky nepotrebuje". Lepsi je grip nebo zbran prepravovat tak, aby to nespustilo. Kver bez naboje v laufu a grip s povolenym nebo sundanym atikem. Pouzivam oboji, nebo kombinuju s povolenim spodniho vicka s vypinacem ktere je fixovano o-krouzkem pred samovolnym pohybem. Ale ten posledni zpusob - to uz je zase vlastnost konkretniho gripu kde jsem na to myslel uz od prvonapadu. Proste jen baterka + spinac + grip + 510 zavit. Bohuzel hodne vaperu dava prednost klasickym pojistkam, holt kazdej to ma jinak.

Souhlasim, ze ten kdo ma za sebou alespon tejden s klasickym eGo, ten by to mel poznat. Rozdil je tak znat, ze fakt nechapu jak majitel ktery rano vidi jak mu to huli je schopen dokourit na 3V a divit se, ze uz to skoro nehuli!!! To je jak zenska ktera vi, ze zapomela natankovat a nema benzin a presto jeste vybije autobaterku jak to tocila - pac co kdyby to nahodou jeste zazrakem chytlo:-) Bohuzel dotazy na forech jak ozivit clanek vykoureny na 2,5v holt dokazuji, ze ne kazdemu je zhury dano... pro takove ty vapery co nemysli a nevi jak jejich stroj funguje je ochrana jedina sance jak si neznicit clanek podbitim a nebo nevypalit cejch zhavym atikem na stehno. Ja osobne proto rikam kur tak, aby jsi ochranu PCB nepotreboval. Ale zase - vec vnimani kazdeho vapera. Pro nekoho je pocit ochrany proste dulezitej byt jen z principu, jako by si nekdo nekoupil auto bez el. okenek.

Na 3,3V pod zatezi nejede fakt nic co by me dokazalo uspokojit vykonem. Az na jednu vyjimku:-) Jak tuhle Tiktak psal o lidech, kteri si nejaky navrh vymysli, namalujou, proberou na foru, vyrobi prototyp a testujou, predelavaji, nakonec jeste vylepsi drobnostma dokonale. Slidove podlozky sroubku v kotelne nebo aktualne titanova dna kotelny, extra "praporky" na spanely, spesl pruzinky na minusu, celou elektroniku pridelaji rovnou na plus kontakt - elektronika neni v gripu ale vlastne v atomizeru, eliminuji na dosazitelne maximum prechodaky (mam dojem, ze vyroba dlouho stala na pozadovanych tloustkach trubek, obrabenych ve finale i pod 0,5mm). Ano, myslim top vytvor Willpro fora a to vlajkovou lod WP XT. Mam stesti, ze chodim nakupovat soucastky a spinace do kramu kde pracuje jeden z autoru el. obvodu Mr.Gogin a zkusil jsem jeho XT. Ne vyladene na sraz s nabitou baterkou, ale v praci kde se mu uz napul vykourene houpalo na krku. Mimochodem je to asi nejmensi a zaroven nejvykonejsi vaporizer na svete, alespon ja nic podobneho nevidel. Celkova delka je okolo 10cm, Bezne ego cigarety maji tipuju i 15 cm. No abych se vymack, dal jsem jen dva prasky a nemohl dal... takovej kopanec jsem z jineho vapiku nedostal. Troufnu si rict, ze na takovy efekt jiny vapik musi mit tak 1 volt navic, jak psal kolega. Zde foto plusoveho kontaktu ve kterem je zabudovana elektronika o ktere se jeste v cine nikomu ani nezda - na tom trvam. Jeste pro zajimavost pridavam okopcenej popis funkci. To uz neni od WP XT ale jeho pozdejsi a vetsi sourozenec Fuzze XL. Pro predstavu co Cesi a Slovaci dokazou. Ja se teda osejpam jen to ctu, ani boha bych to do kapsy nechtel, ale padam na zadek nad jejich vysledky jejich prace.

post-3003-028938800 1355355196.jpg

FUNKCIE:

základ:

-ochrana proti skratu

-ochrana proti vybitiu batérie pod prípustnú hodnotu

-ochrana proti náhodnému spusteniu 40s/nasleduje vypnutie a zámok/

-zámok 5xklik

-napájanie 1x18650 alebo 2x18350

-"RPS LED" room position system LED -10xklik on/off

-možnosť úpravy na verziu s reguláciou/po zaslaní k nám, za zatial neurčený poplatok cca 400CZK +poštovné/

verzia s reguláciou:

-ochrana proti skratu

-ochrana proti vybitiu batérie pod prípustnú hodnotu

-ochrana proti náhodnému spusteniu 40s/nasleduje vypnutie a zámok/

-napájanie 1x18650 alebo 2x18350/pre plné využitie regulácie/

-rýchly štart žhavenia-po dobu cca 100ms sa do špirálky pustí vyšší ako nastavený výkon pre jej rýchle ohriatie a následne je výkon opäť na nastavenej hodnote/funguje u dvojčlánku/

-zníženie výkonu 3xklik

-zvýšenie výkonu 4xklik

-zámok 5xklik

-reset na najnižší výkon 6xklik /napr pri previnutí špirálky/

-reset na maximálny výkon 8xklik /napr pri vypalovaní/

-"RPS LED" room position system LED -10xklik on/off

-systém si pamätá naposledy navolené napätie po výmene batérie, po zmene medzi jedno a dvojčlánkom automaticky nastaví najnižšiu hodnotu -reset na min kvôly ochrane špirálky

-možnosť upgrade SW po dohode s tvorcami /úprava citlivosti hmatníka, nové funkcie,atď./-tu by som si predstavoval spoluprácu s vami...prípadné návrhy by sa zapracovali a boli by dostupné vo forme service packu ako služba nakolko je potrebný špecialny HW pre nahratie SW

Obe verzie majú výkonový spínací prvok dimenzovaný na 160A takže obava,že by to nestíhalo pri regulácii je zbytočná...dôležité budú skorej články, kolko vám dovolia pustiť preto sa odporúčajú články IMR napr Efest alebo AW, smozrejme grip bude fungovať aj obyčajnými článkami...

Prípadné pripomienky alebo návrhy prosím do vlákna o XL2 a nie sem nech je v tom poriadok...prípadne cez SZ---ďakujem

post-3003-002893300 1355355889.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Protoze jsem klasicky zacatecnik-prukopnik slepych ulicek, uz mam doma plno drobnych valecku (Rakvarium, Nova mini, Nova XXL, Nova V5, Nova Vision, DCT atd.) a uz se mi to ani nevejde do krabicky. A je mi jasne, ze motani me brzo nemine, neb honba za svatym gralem chuti je obrovska.

Ale uz druhy den mam zkusenost s "novinkou" D-Nova a musim konstatovat, ze je to pro me zatim to nej z rozmanite cinske produkce. Dve patra, ctyri knoty a dymu a chuti nadbytek. Diky konstrukci nikde nic netece, nebubla, po jakemkoliv potazeni neni spalenina apod. Ani vymena komponentu me nedesi. Proto zacatecmikum doporucuji a radim nekupovat nizsi levely. :smoke:

Zde odkaz na diskuzi o produktu D-NOVA.

Jen mam jeste dotaz na mazaky, je nejaky pekny - kvalitni mechanicky grip na baterie 18350? Bral bych neco mini do kapsy.

post-634-064342700 1355498448.jpg

Odkaz ke komentáři

Tahle D-Nova je zajimavej mix meshoveho Genisis a knotove ViviNovy. Na prubnuti super hracka. S tim gripem - uved penize. Z tech normalnich doporucuju Smok Telescope, vyjde te s postou na 1200kc. Slouzi mi dobre, dokonce jeden z nasich veteranu a prukopniku dymek Lada Ledinsky ho ma a jak jsem videl - i ho kouri a chvali, coz je co rict:-) Jednoduche, levne, funkcni. Ja mam vyhradu jen k plus konektoru, ale uz mam zrealizovanou upravu ktera to vyresi a zabere 15 minut. Poradim:-) Ale me se nelibi vetsina origi plus kontaktu, to tesneni gumickou:-( Vyhodu teleskopu vidim v tom, ze v pripade nouze do nej das prakticky jakoukoliv baterku co se pouziva. Zadni spinani ma trosku vetsi odpor stisku, zase grip s velkou baterkou i bez pojistky lze postavit a nesepne - vyzkouseno. Dela se i verze black.

edit: jsem pomalej, hledal jsem fotky

post-3003-043315500 1355500457.jpg

post-3003-067640900 1355500462.jpg

post-3003-005427200 1355500470.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...