tiktaktiktak Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Přesně tak a u tohohle je výhoda, že ty extra kvalitní kousky vycházejí "jen" cca 10x až 50 dráž, než čínské "plasťáky" :)A velmi slušné pokouření nemusí stát mailant, ale vejdeme se do několika tisíc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Marek: To jsem opravdu zvedav (jestli das pak fotky), me se ta kombinace libi Organic: Ziram, to vubec neznam a taky se uz moc tesim na fotky. Jinak se mi vcera povedl setup o kterem jsem nekolikrat nahlas pochyboval. Vivi Nova + mesh 500SF strizenej sikmo stylem JuraP + oplet netrepivy Tiktak + kanthal plochy Tiktak. Predtim mi to bud nechutnalo nebo nezasobovalo. Kombinace vyse uvedenych tri komponent mi ale sedla. Jurovo metoda strihani meshe funguje A1, spravny oplet s tim zazracnym plochacem dela taky divy. Uz to bafam od vcera a nemuzu si stezovat. Takze jedinou nevyhodu kterou ale nelze odstranit vidim v neregulovatelnem spodnim sanim. Zase na stridani se systemem WP je to dobry, asi jako kdyz po celodeni jizde nakladakem sednete do osobaku, takova jakoby chvilkova uleva:-) Imho chlapy, toto vlakno neni jen o Rolex a Grand Seiko, urcite mnozi z vas nejake vercajk na vaping dostali pod stromecek, pochlubte se. I pekna kombinace za par stovek z kramu muze byt zdarila a pekna na pohled. Aby nam z tohoto vlakna nezbyli jen ty best kousky... je urcene vsem chronovaperum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 tak ja vam ty best kousky narusim Ja pod stromeckem nasel novej grip od tiktaka ( diky! )... teda od jeziska ... plus nejaky atomizery... ted uz se jen naucit motat co potrebuju a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Supervercajk! Gratuluju a držím palec ať se daří namotat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Proc tak skrome? Je to Z-maxx? Pokud vim tak s tou novinkou Vamo je to v normalni cenove relaci asi to nej z el. gripu!A miniDid je taky moc oblibenej. Ten Vivi Tank ti slape? Me se zacal loupat povrch dna kotelny, uzivateli Darth se sloupal i naustek. Ale ten DID by mel bejt uz nejakej nerez. Zkousel jsi prilozit magnet? edit: a samozrejme drzim palce pri motani... hodne trpelivosti a dilo se zdari Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Dneska jsem v pracovní poště našel nové dobroty. Voní fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Zkousim novej cajk na nocni. Puresmoker Legacy mini + VaperFexion tank 5ml. Zpracovani paradni. Kvalita je videt. Vapovaci tlacitko ma lepsi zpracovani nez treba Siam Cube. Tank nerez plus plast, vypada lepsi nez Cinan DCT. Takovej malej pracant do dlane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Hmm, slusnej oddil. Jestli mas rad vaticky, dost dobrej je taky http://www.svetecigaret.cz/vpx-special-edition-mini-cartomator/ Co casem dat vic fotek gripu (rozbeanej)? Ten se mi limi opravdu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Peknej grip. To je na 18350 baterky? Co v tom mas? AW IMR? Ja jsem ted koupil do fajfek IMRka za 6 babek kus a jsou v pohode.Uzivim s nima Penelopu 1.3 ohm a o to kráčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Tak tady to je. Jednoduche, funkcni. Stisk tlacitka se da regulovat podlozkama jako u nekterych jinych gripu. Pro AW IMR 18350 pouzivam jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Atmizoo Roller SS-IM. Moc šikovný teleskop. Zamykatelné tlačítko na palec je super. Níže ve variantě s 18350 a 18650 baterkou a srovnání s Cube 14500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Moc peknej prdola. Stavim se do fronty na odprodej. Ja uz budu asi porizovat jenom velikost 18350, vyhovuje mi asi nejvic. Libi se mi GUS 22, ale vyprodano, coz je u vetsiny mych favoritu. Ted si zahravam s myslenkou na Diablo Hybrid. No kazdopadne jsem si uz objednal Kanthal a Mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 No já jsem rad za tu povrchovou úpravu, ty blejskavy gripy a atiky se těžko udržují neposkrabane a neopackane. To je jak s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Pekny to kluci mate. Moooc pekny. Ja se taky pochlubim, z patecniho srazu mam doma a uz vapuju 4 nadrz z nejnovejsiho WillPro 15. Je to troufnu si rict nejvykonejsi atomizer pro platformu eGo na svete. Musel jsem po 15 minutach prestat kourit, protoze jsem byl sjetej nikotinem... Misto 12mg tam budu lejt tak 6-9mg. Driv jsem na nejlepsim atomizeru koncil na 3,7V baterky, ted s timhle jedu az na 3,5V. Namotano 0,8ohm, bispiralka 0,20mm. Mazec! Vpodstate jeden ze tri hlavnich tvurcu je autor nejlepsi palene cihly na trhu, zabyva se termodinamikou, posun kupredu od XT je znat. Vyhoda je, ze tohle topi jako blazen jak na poradnym gripu tak zuzitkuje maximalne i mensi vykon treba eGo 650mAh baterky. Kdo nezkusil neuveri. Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Designově se mi to nelíbí, ale design nekouří. Věřím, ze to jede paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Chuťově opravdu famózně, to se musí WP15 nechat. Design je specifický a osazení eGo závitem je trošku problematické při použití na 510 gripech, ale redukce to samozřejmě řeší. Je to další skvělý český počin - nebojím se říct, že po stránce custom atty jsou Češi/Slováci a jejich projekty "velmocí", která šlape na paty Řekům. Ještě nějaké vlastní kvalitní gripy do portfolia by se hodily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Organic: Desing je v duchu co nejjednodussi a nejcistci. Vedle atiku od Imea vypada jako chudej pribuznej, to je fakt. Nastesti ja jsem zrovna ten co ma rad ciste linie, proto mi to ani nevadi. Je fakt, ze klasicka CE4 vypada na pohled zajimavejc:-) To je prave vyhoda maximalni jednoduchosti - vypada to jako sranda co vyrobi kazdej ucen zamecnictvi. Ikdyz je tomu naopak. Tiktak: S tema gripama je ouvej. Chybi mi neco z nerezu na 18350 a hlavne se spodnim mechanickym tlacitkem, ne spinacem. To je na vyrobu to nejjednodussi, presto to nikdo nedela. Proto jsem to nasrouboval na Smok Telescope. Ikdyz jsem se nevyhl pouziti prechodky eGo/510 a redukce pro vymezeni vule mezi atikem a gripem. Vypada to sice jako z fabriky, ale kazdej kdo uz opustil s gripy se zavitem eGo se jednomu zavitu navic (redukce) nevyhne. Nastesti vykonu je dost, zatim me to netrapi. Spis me vycerpalo shaneni vhodneho tipu. Tvurci s kovovym vubec nepocitali, vzhledem k ohrevu kotelny je to orisek. Nakonec jsem jeden vhodny nasel (kdyz zacne topit uz jsem predavkovanej tak davam pauzu) a tesim se na slibovanou novinku z jineho materialu. Pokud to neklapne, budu si muset nechat jeden vytocit z titanu, to by mohlo byt funkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 nazdar parici pary, peknej moderni werkzeug tady maji vsichni, jen co je pravda...!u me zas tak nic noveho, mam porad rad model box, ten padne i s vetsi 18650 baterkou skvele do ruky nebo kasy, je celkem kratky.... co si sam nevyrobim, nemam. jsem asi este lakomej, abych vydaval baliky za dost predrazeny luxus. a vsadim se, ze to kouri stejne dobre. (posledni foto vyjimka pro doma: DID na ocelovym gripu, to se neda nikam vzit sebou...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Verim, ze to urcite slape na 1*, ale me dela radost trocha te estetiky. Ale to drevicko ma neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Tak jsem nakoupil základní bázi a nějaké ochucovadla a pokusím se něco namíchat. Máte někdo zkušenosti jak to "vařit" ať zbytečně neplýtvám surovinama? Sice jsem si už něco přečetl, ale jen ve smyslu "dej 3 kapky do 5ml", ale to mě připadá příliš obecné. Nebylo by něco z praxe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se