Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

presto kdyby doslo k nejhorsimu a zakazali to uplne, je pozde: vlak jim davno ujel a my co o vaping stojime, udelame si vsechno

v uplnem klidu sami doma - vcetne stavy...:P:guitar:

Nevim jak v EU, ale v US maji restrikce a dane na vyrobky odvozene od tabaku. Synteticky nikotin v propylenglykolu tabák nevidel ani z rychliku. DIY hardware asi není problem si udelat, ale izolovat nikotin z tabaku asi tezko.Kdyby ho zabanovali, byl by asi problem.Je to preci jen smrtelný jed (60mg stačí) zpusobujici závislost farmakologicky blizkou závislosti na heroinu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

.....presto kdyby doslo k nejhorsimu a zakazali to uplne, je pozde: vlak jim davno ujel a my co o vaping stojime, udelame si vsechno

v uplnem klidu sami doma - vcetne stavy...:P

Svata pravda:-) Co mame ty opravitelne atiky tak uz neni o cem:-)

Skeleton: Nejsem znalec liquidu, ale obcas se objevi od uzivatelu info, ze nektere aroma vice zanasi spiralku nebo cely atik. Do urcitych cartomizeru jsou urcita aroma zakazana pac je pry opravdu nici. Ze by to ale leptalo... taky me to zajima.

Odkaz ke komentáři

Dotaz na znalce (a asi hlavne na Tiktaka). Nevite kluci jak je to s vlivem aromat na plast? Nasel jsem nejaky informace, ze to snad obcas lepta a nici nadobky nasich kuridel. Zrovna u Atmos Lab treba Ouzo a Mastic, ktere mam zitra na poste. Tak abych vedel, co mam cekat.

Seznam?

Chce to vyzkoušet, nicměně moje zkušenost je taková, že obvykle tyhle problémy dělají vysoké koncentrace aromat s obsaženou kyselinou citronovou. Třeba konkrétně OUZO kouřím už asi týden na Steamboyovi (betaverzi V2.0), který má rovnou trubku z běžného plastu a zatím žádně změny nepozoruji. A ani se mi tohle nikdy nepřihodilo s čímkoliv - dokonce třeba u průhledných překrytů od Kir Fanise přijde spolu s nimy kousek neobrobené trubky (ze stejného materiálu, co mám v shopu na WillPro) a člověk si může zkoušet nakapat používaný liquid na trubku, zda to s ní něco bude dělat. Mně se to zatím nepovedlo "zreagovat" nikdy a to mám rád příchutě, co je předpoklad, že v nich kyselina citronová může být (kyselejší ovoce atd.) Ouzo mám skutečně už skoro 14 dnů naplněné stále a tank je bez změn. jak bude reagovat ta "pryskyřice" - Mastic nevím, ale při rozumné koncentraci (kolem 4-5 kapek na 10ml) bych se toho nebál, ale 100% to samozřejmě nemohu vyloučit.

Vyzkoušej a sleduj, nic jiného nelze doporučit.

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odkaz ke komentáři

... Nasel jsem nejaky informace, ze to snad obcas lepta a nici nadobky nasich kuridel...

tohle jsem nemel prilezitost dostatecne vyzkouset, protoze menthol prilis nemusim (mozna jen kdyz sem nastydlej)

ale co jsem ruzne slysel je, ze prave mentholove aroma nebo kristaly zpusobuji v nekterych pripadech na pruhlednem tanku z plastu naleptani povrchu a lehke "zmlecneni/nepruhlednost", coz se u skla samozrejme nikdy nestane.

Odkaz ke komentáři

Jojo, psalo se o mentolu a capuccinu, ale ja to nekourim tak nevim. Jako novacek jsem musel prelouskat cele Willpro forum a nikde jsem se nedocetl, ze by si nekdo stezoval primo na poleptani ci poskozeni plastu.

Odkaz ke komentáři

Stávalo se, že u prvních verzí clearů (ce4+, ce5 atd) celý plastový tank totálně popraskal a to i za pár hodin od nalití liquidu. Jenže u těchto typů clearů je i druhotný problém, že jejich spodní část je přesazený plast přes kovové "šroubení" a tak to samozřejmě docela "pracuje".

Nicméně už jsem dlouhou dobu neměl v ruce clear, tank nebo další věci, kde bych to viděl a je faktem, že někteří lidé musí mít liquid naaromatizovaný tak, že já bych ho nebyl schopný vykouřit - používají extrémní množství aromat.

takže vím, že se to dělo, vím, že se to dávalo do souvislosti jednak s pnutím plastu kolem příruby a rovněž s kyselými aromaty, které plast naleptaly tak, že popraskal. Jous amozřejmě specifické liquidy, o kterých se traduje, že to rozpouští plast přímo před očima (ty zelené, žluté a modré "svítící" Absinthy, Curacao apod, ale tady v ČR nejsou reálně dostupné.

Pokud by Vám někomu popraskalo při použití Atmosu, rád se na to pak podívám, případně jsem schopný to reklamovat. Nicméně opravdu bych se toho obecně nějak nebál - nenašel jsem příchuť, kde by bylo nutno použít více jak 5 kapek aroma na 10ml a to jsou mylsím poměrně nízké koncentrace na to, aby to poškodilo plast.

Odkaz ke komentáři

Tiktak: CE4+ mi prdla taky, tam bych opravdu vinu daval hlavne zatepla nalisovanemu spoji kov - plast s velkym vnitrnim pnuti.

Jirka: Urcite se lisi nejen firma od firmy, ale i u jedne firmy zasilka od zasilky. Resil jsem neco podobneho ohledne chuti a dostal info, ze jak cinan zrovna namicha tak ty koupis. Ze by se ale lisili i v obsahu nikotinu jsem zatim neslysel. Jses si jist, ze je to nikotinem? Mohou byt dva jine duvody. Ejuice pokud se nymim je spis PG, Ritchi je PG/VG. Pokud me pamet neklame. A druhy duvod? Ani radeji nechtej vedet, nedavno probehla kauza s pancovanyma liquidama prave od Ritchi

http://www.svetecigaret.cz/pancovane-liquidy-ritchy-liqua/

Odkaz ke komentáři

Tak teď to studuji a jsou to opravdu originály.Jen jsem zjistil, že jeden má příchuť CML a druhý nějaký Deluxe Tobbaco. Oba jsou 18mg. Tak to asi bude v tom. Ale, že by mě to takhle dusilo je divný.

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

To jo. Rozdil aroma udela s vnimanim hitu i chute sve, ale ze by se to projevilo bolenim hlavy... koukni na pomery PG/VG. S tim ma dost lidi problem ustat. Navic VG jak jsem psal jsou ruzne. To co mi dali v jedne lekarne v poho, to co mi dali pak v jine mi vubec nechutnalo. Rada je - kur jen co ti chutna:-) Tj. casem se michani stejne nevyhnes. Ja si z nouze po pul roce koupil Dekang ktery mi driv chutnal a po par praskach to vzdal, prijde mi to jako hnus a nechapu ze mi to mohlo chutnat. Pokud si zvyknes na jednu firmu, tak si zvyknes na jejich bazi a aromatem nic vic nez chut nezkazis. Ja jsem naucenej na baze od Inawery a aroma od FA a taky mi treba nejoblibenejsi jablko od jinych vyrobcu tolik nechutna. Az spotrebuju co nam chystam se prejit na ten Atmos Lab. Zatim ma super reference a diky vetsi koncentraci vychazi i levneji. Ikdyz dnesni cena meho liquidu kdyz koupim substance na shopu nepresahne 3kc za ekvivalent krabicky cigaret .

Odkaz ke komentáři

Tak teď to studuji a jsou to opravdu originály.Jen jsem zjistil, že jeden má příchuť CML a druhý nějaký Deluxe Tobbaco. Oba jsou 18mg. Tak to asi bude v tom. Ale, že by mě to takhle dusilo je divný.

Pokud máš liquidy od ejuice (českej shop), tak je to Bauway Premium, má to větší poměr VG oproti Liqua (Bauway je cca 50/50, Liqua kolem 35/65 ve prospěch PG) PG méně kouří, lépe vede chuť a více HITuje, VG vše naopka - více kouří, méně HITuje, trošku degraduje čistotu chuti. Na někoho přílišné procento VG působí skutečně "dusivě" - je to hustý, ale mokrý nasládlý dým. HItem (tedy silou potahu, která se projevuje reakcí plic na vdechnutí je to ale právě trošku slabší, než zmíněná Liqua, ve stejném nikotinovém poměru. Kdysi tyhle liquidy (ejuice) byly skutečně luxusní a pokaždé stejné, teď už to tak dobrý není - hodně právě kolísá kvalita jednotlivýh dodávek.

Odkaz ke komentáři

Přátelé, díky skeletonovi jsem postoupil o půl stupínek výš :D a zjistil jsem, že v D-nově mají úplně jinou chuť i liquidy, které jsem ve Vivině nemohl bafat. Jen to asi bude chtít jiný grip. A už jsem v tom :D , za chvíli tady taky budu předvádět moje nové kousky :D .

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem rad. D-Nova je dobra volba. Jinak ja si dnes vychutnavam dubove hoblinky s kapkou (3x na 10ml / vice ne) prichute Mastic (recka pryskyrice)+ 50PG/50VG, po vyzrani dvou dnu. Na Ouzo nemam koule, neb po testu zakapnuti na plast krytu CD vznikl nepekny naleptany flek. Ale to je asi tou koncentraci. Necham si to na pristi pokusy v kovu nebo skle ...

Odkaz ke komentáři

Moje současná inovovaná "vapovací" sestava :). Ta D-nova je fakt perfektní. Redukci na ni už kupovat nebudu, protože se chystám inovovai i gripy. Nejraději něco na 18650, protože jich mám doma hromadu :).

Jinak v lednici se "rozkládají" moje první čtyři pokusy o míchání liquidů, tak jsem zvědav. Už jsem pro e-ciga vyčlenil jeden šuplík, nakoupil injekce a kapátka, učím se motat drátky atd., takže si žena myslí, že jsem se zbláznil, ale na druhou stranu je spokojená, že ji nesm.dím cígama po baráku :) . K dokonalosti mě zbývá už jenom absolvovat rekvalifikaci na slabouproudaře a přihlásit se na VŠCHT v Pardubicích :D.

post-9463-046486100 1357991161.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...