organic Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Ja jsem silenstvi kolem Mojo Chi You podlehl.Gratuluju a máš SS, mosaz nebo kombinaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 ...No snad to bude moje konecna. neboj, nebude...libil by se me trosku ten prostredni a jeste asi o dost vic ta kladivkova drevena fajda cube nebo jak se jmenuje.jinak fakt zadna velka touha - zadny input, mluvim ciste za sebe. dva modely, a musi stacit...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Komplet nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) neboj, nebude...libil by se me trosku ten prostredni a jeste asi o dost vic ta kladivkova drevena fajda cube nebo jak se jmenuje.jinak fakt zadna velka touha - zadny input, mluvim ciste za sebe. dva modely, a musi stacit...!Kladívková fajda se jmenuje Mjolnir nebo taky Thor's hammer. To mě tedy neláká. Jinak Stiff na konci ledna releasuje nový kovový model. Vypadá to hezky, ale nic pro mě. Stiff chystá i nové fajfky a ty mi teda trhají žíly... Komplet nerez.Tak je to fajn, ale mám slabost pro rezavějící kovy jako je mosaz Jinak já dneska sebou tahám tohle (jako backup mám ještě v taštičce Penelope, ale asi jí nevytáhnu). Vercajk za 20k+ .U červenýho krasavce mám návaly ho prodat, ale v sestavě 18650 to je fantastický vape. Akorát je to veliký, no Ve Foggatti mám medový Atmos Thunder džusík, v Hellraiseru téměř čistý Atmos balanced džusík, abych nebyl v kanclu cítit, a ve Spheroidu na 18650 Rolleri černej pendrek od vapedude. Tomu jsem nemohl přijít na chuť, ale včera jsem to znova zkusil a je to dobrota. Driptip na Foggati je v řešení. Zelená příšera je nouzovka. Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Ten prcek vpravo je myslím SilverDog. Pěkná věcička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Minulej tejden jsem nasel tyhle krasne fotky, jen nevim na jakem foru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 a jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 a posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 hezounka prehlidka cody...! a nyni tip tydne za 24,90 EUR bez postovneho: Prometheus, nekdy jmenem Nautilus, ale 1:1 to same jako odnaseho reckeho kolegy Imeo a jeho slavny Odyseus...(jo kdo by to uz neobjednal za tu cenu? samozrejme ze ja taky...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Tohle je od Tobeca (Čína), nákupka je ještě o hodně nižší (čistá nákupní cena od 100 ks výš), ale zpracování je bohužel nahony vzdálené původní předloze nebo Nautilovi (z Německa) či Terminátorovi (Anglie)Po mírných úpravách to funguje, což je asi pro dost lidí hlavní, nicméně srovnávat se to s původní předlohou či Nautilem opravdu nedá Cody: jen ještě k WP fóru - já s Tebou v mnoha bodech souhlasím, co si napsal a moje tvrzení o "sektářství" a povýšenosti některých členů je skutečně lehce nadnesené a vztažené jen k některým členům. Zde na chromagu jde spíše o finanční možnosti nákupu hodinek - kdo si může dovolit dát pár set tisíc za hodinky, několikrát za rok, má se čím "chlubit" (i když třeba v dobrém) a rovněž to nic nemusí vypovídat o jeho znalostech či "lásce" k hodinkám jako takovým.Je tu spousta lidí, kteří i když si tohle dovolit nemohou, přesto o hodinkách vědí opravdu hodně - baví je to, studují značky i s historií, vývojem, modely a strojky. A Ti se obvykle nad nikoho nepovyšují svými znalostmi a jsou to pro mne osobně Ti správní "chronomagoři" v tom správném slova smyslu.A na Willprofóru je to dost o tom, že tam jsou "tahouni" Ti, co umí něco vymyslet, vyrobit, nebojí se testovat a zkoušet. Což je správné a přínosné. Nicméně ultimativní názory některých členů směrem ke "komerci", nebo jiným - hodně povedeným věcem ze světa mne vždy dost štvaly - pokud někdo kritizuje něco, jen proto, že to není WP a při tom to nikdy nezkusil, pak se tomu musím jen pousmát - v dnešní době to už tolik neplatí. Zda je něco složeno z 5 nebo 50 kusů je mi osobně jedno - chápu, že čím více "součástek" tím možnější problém, ale pokud to i přes 50 součástek skvěle funguje, nemám výhrad. Ostatně v rámci hodinařiny - neobdivují se obvykle "vysoké" komplikace typu Tourbillon, věčný kalendář, 10 denní rezervy nátahu, repetice apod? Když to dobře funguje, proč ne? Je to srovnání nesrovantelného ale přesto podobného. Stejně jak nelze objektivně ani subjektivně stanovit, jak mají vypadat ty "nejlepší" hodinky, nejde to ani u custom atomizérů - každému vyhovuje něco jinak - někdo preferuje brutální výkon, někdo skvělou chuť, někdo minimální nároky na údržbu... Tím vším jsem chtěl říct, že nesoudím WP fórum ani jeho členy (nemám na to právo ani to nejde, ikdyž jsem tam skutečně od počátku, kdy se WP fórum oddělilo od SEC fóra). Najdu tam spoustu prima lidi a taky pár "blbů" - nejinak to bude tady a samozřejmě i jinde. Prostě pro mne není nic černobílé a tak to také beru. A genisis s opeltem si dělám z každého aomizéru, který je na tomto principu postaven - samotný mesh mi nechutná, tak to řeším takto. Třeba Merlina jsem zmínil práv proto, že jemu vděčíme za to, že bafáme s opletem - pokud si dobře pamatuji, tak ho s tímhle nápadem, (který první vyzkoušel) Láda (Profic) i Michal poslali ...někam, že je to blbost. Stejně tak mne, když jsem jako první upozorňoval, že XTčku by slušela elektronika, protože se jinak bude vyměňovat spínač tlačítka jak na běžícím pásu. Opět to byla "blbost" a skoro cituji - odpověď byla, že jim do jejich modelů nesmí nikdy žádná elektronika, která by degradovala výkon. Jak se později ukázalo, tak Goginova elektronika výkon opravdu nedegraduje, ba právě naopak - bez ní by XTčko bylo problematické, minimálně na stálou výměnu spínače. Změnil se na to názor a hlavní vývojáři zapomněli, že tohle kdysi prohlásili ("pohádal" jsem se Michalem několikrát). Nicméně teď je to tak, jak to je a kdo tohle nemá z vlastní zkušenosti, může právě věci vidět v né úplně "přesném" světle : Ohledně čisté mechaniky na e-kouření - má své výhody i zápory, já jsem fanda sofistikované a kvalitní elektroniky a proto taky praktiky všechno provozuji na elektronických gripech. Pokud si na Provari nasadíš WP15 a zjistíš, co to dokáže, můžeš brzo zjistit, že už nechceš nic jiného, ač to původně bylo proti všem Tvým názorům a přesvědčením. Ale nutno podotknout, že ač se mi líbí kvalitní mechanické gripy a mechanické hodinky, sám nosím nejvíce Aerospace, protože mi prostě vyhovují a přesně splňují mé nároky na "dobré" hodinky :) Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem tiktaktiktak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Klony a klony klonů... V tomhle se fejkuje o sto šest. Bez urážky, já bych tu věc jménem Prometheus nechtěl ani zadarmo. Uvidíš sám. Odysseus je jenom jeden. Mel jsem Nautila, ale už je pryč, bo je to na me strašná činka. Navíc tenhle systém už mám v Penelope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 ja vim, no uvidime (rekl slepy). Imeo logo a punc nejak zvlast nepotrebuji, chci jen vyzkouset jeho system, nic vic.byly provedeny testy kde se vetsina shodla na tom, ze je to prakticky stejne dobre a soucastky jsou mezi sebou kompatibilnia tudiz i na vaze stejne, samozrejme ze cinka jako original. bohuzel Imeo mel uz davno zvysit produkci a upravit ceny smerem dolu aby zajistil sam ohromnou potavku, takhle to nemuselo s tim klonovanim vubec dopadnout. muj je uz na ceste, od Imea bych dostal zpravu mozna az za pul roku a tak je me tato cesta o dost milejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 (upraveno) za A: Není to o logu, ale o zpracování,falešné Rolexy taky jakztakz ukazujou čas...ale nevěř tomu, ze tohle funguje jako Oddyseus za B: S tou kompatibilitou bych byl opatrný. za C: Kdyby Patek sekal hodinky jako Swatch, myslís, ze by měly Patky tu auru co mají? Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 takto polemizovat muzeme jeste hodne dlouho organic, to ale nic neprinese. faktem je, ze nemam v ruce jeste ani jedno, ani druhe.jak rikam: uvidime... treba se o tom zde jeste zminim, jak to podle meho nazoru cudi, o nic moc stejne nemohu prijit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Cody a Organic: pekne kousky jste sem dali. Přemejšlím o upgradu mého Wčka . O něco co mne znovu nakopne , protoze posledni dobou se vracim cim dal tim vic ke klasickym cigaretam Takže asi nastal čas pořídit iTaste- než začnete kritizovat ano vím je to designova zalezitost a da se koupit asi lepe, ale sem asi divnej. toz tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 ...Přemejšlím o upgradu mého Wčka . O něco co mne znovu nakopne , protoze posledni dobou se vracim cim dal tim vic ke klasickym cigaretam dovol abych se pokusil ti k tomu neco rici:myslim, ze tvoje vule prestat kourit klasicke cigarety neni prilis silna... samozrejme ze se to da spolu dohromady michat,porad lepsi nez jenom kourit tabak...sice nevim co je Wcko, ale asi to moc dobre cudit nebude, jinac by jsi moc po tabakovych cigaretach uz nesilhal.lepsi bys mel si opatrit poradny custom stroj, ty komercni te nemusi totiz vubec dost presvedcit. rekl bych, na vyzkouseni moznatrochu dobry, ale jako nahrada cigarety hodne tezko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Elvir: Odysseus uz ma vic (cinskych) verzi, ty prvni museli dost upravovat aby fungovaly, v CR se prodava asi na 3 shopech, myslim ze od 650kc. Na vyzkouseni a bastleni to bude cajk. Tiktak: Ve vetsi tlupe se vzdy najde chytrej, blbej, sektar, nesektar:-) Me vlastne slo jen o to, dokazat, ze je to stejne jako tady. Ouest: Pokud mas chut na pyro a nechces seknout s vapikem, souhlasim s Elvirem - chyba je ve vapiku. Porid neco poradneho (coz neznameno draheho) a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 ...Na vyzkouseni a bastleni to bude cajk. v to doufam, me se totiz na tom moc libi, ze to ma chlazeni zespoda a ma porcelanovy hrnecek. to ovsem - jestli se nemylim, nema do dneszadny WilliPro. jinak doufam, ze to bez problemu sesroubuju a zavity nebudou drhnout. to by byl okamzity duvod jim to vratit.dale vim, cim to osadim: nichrom drat balenym na silikat knot. vic asi nebudu potrebovat... Tiktak: Ve vetsi tlupe se vzdy najde chytrej, blbej, sektar, nesektar:-) Me vlastne slo jen o to, dokazat, ze je to stejne jako tady. nemuze nikdy byt stejne, cody. tam zboznuji jen sve vytvory ( - coz zde nepripada v uvahu,) a lezou si az nekam navzajem nehorazne...jen co za tu kratkou dobu navstevy se da zjistit: je to opravdu teploucke mistecko, kde to Salamounovo enono jak si mysli, skutecne spapali.no nic, ja se k nim nepridam a zde to neni stejne, alespon co sleduji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 (upraveno) Ja ti pocit ktery si tam ziskal neberu... ale opravdu dokud to nekde nevyzkousis, neuveris stejne jako ja a desitky jinych. Jestli myslis, ze jen machrujou a potaji doma kouri jine atiky, klidne si to mysli:-) Ja vysledek sveho temer rocniho intenzivniho vyvoje, zverejnil, pokud nekdo dojde k zaveru, ze je lepsi CE4, ja mu ho neberu. Jen je treba rozlisovat na verejnem foru pri diskuzi co je muj subjektivni pocit a co je meritelny vysledek, fakt. Asi bychom uz meli prestat resit jina fora, at je to tu hlavne o vapingu. Muj navrh. Vsechny podstatne argumenty i protiargumenty tu zazneli. Ostatni chronomagory to asi moc nezajima, at si to kazdy prebere po svem:-) Jinak do WP a do Fuzze davaji ti kluci kluci kteri chteji mensi tepelnou vodivost dily drive ze slidy dneska z titanu. Ja pouzil kdyz to byla novinka tu slidu, uz na ni kalim, titanove dno kotelny uz slo mimo me. Jako jeden z mala pouzivam furt kovove naustky, asi mam azbestovou hubu:-) Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 ale ja te nic preci nevycitam, cody. naopak, jsem rad ze ma nekdo svuj osobni nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se