cody Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Diky za link. A taky se pochlubim:-) Tak jsem to taky nevydrzel a dymku ze ktere jsem driv rad pokuroval jsem obetoval na oltar pokroku. Slo mi hlavne a predevsim o overeni kombinace dymky a mechanickeho spinace na palec. Protoze nemam zadne mechanicke tlacitko, pouzil jsem to ze Smok Telescope, ktere mi konstrukci a tvarem vyhovuje. Potreboval jsem tlacitko do neceho sroubovat, tak jsem zabil dve mouchy jednou ranou. Na teleskopu se mi na vnejsi pochromovane trubce od drzeni zacal chrom stirat. Tak jsem ji urizl na jiny zpusob drzeni gripu a rovnou ten chrom sundal. Tim jsem pomohl jak gripu tak dymce, protoze z toho co zbylo jsem udelal usazeni do dymky kam sroubuju tlacitko. Povazuju to za variantu idealni pro vapera co ma Smok Telescope, casem sleze chrom, ale vyhodit grip se mu nechce. A zaroven by mel rad i mechanickou dymku. Test ukazal, ze mechanicka dymka s tlacitkem na palec je pro me idealni cesta dal. Je to bozi. Teda bylo, nez mi RKN s ocelovym sklem pri malem drcnuti vykloubilo svou vahou 510/eGo zavit z dymky. Bohuzel jsem doplatil na celkovou vysku dymky, tohle tlacitko bud do mnohem vetsi dymky nebo holt jine. Uz pri vyrobe se mi kousnul vrtak a ulomil jsem kousek dreva. To jsem zalepil epoxidem (hned u 510/eGo). Kdyz mi to pak ruplo dal, uz jsem to jen prelepil izolackou... stejne je uz jen na pokusy. Posledni co stoji za zminku je ten dalsi "spinac" na fotkach. Je to urizle dno od 10ml lahvicky (18350 se vejde prumerem v poho) od liquidu, na nem cernej bazmek aby to nejak vypadalo. Toto vicko nasadim jemnym tlakem do zavitu ve zbytku trubky od Smoku (kam jinak sroubuju tlacitko Smok). Drzi to dobre. Kdyz menim baterku, odsroubuju atik (kvuli eleminaci paky) a dymkou bacim do dlane. Clanek vypadne i s tim vickem. Samovolne vypadnuti vylucuju. Uprostred vicka je sroub, ktery doseda na minus baterky. Od sroubu vede lanko skrz to vicko ke trubce co vycuhuje z dymky. Lanko jsem necinoval aby bylo pruzne, cinoval jsem jen konec aby se to netrepilo a lepe mackalo. Coudim z toho jen par dni, ale zatim dobry:-))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Objevil jsem doplňovací tabulku na míchání roztoků. Možná to někomu pomůže: http://web.quick.cz/kitten/page/crossrule.htmlA ještě jeden poznatek. Příchutě od Inawery není možno "vyhnat" z Viviny, ani z použitých lahviček. Už hulím ruhou náplň a stále cítím meloun, který jsem tam měl . Jediná možnost je asi vyměnit celý knot a míchací lahvičky koupit nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 moc pekna fajfka cody, ta se ti fakt povedla a rovne mam nejradsi.vzdycky jsem byl toho nazoru ze neco si sam udelat udela mnohem vetsi poteseni, nezli si koupitnejdrazsi/nejlepsi top model. dalsi vyhoda je v tom, ze se da vsechno zase opravit, nebo zkratka postavit nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Jirka: Kazda tabulka pomuze, diky. Ale u liquidu plati nejenom ze kazdy vyrobce si jede svoji lajnu. Bohuzel i jeden vyrobce je schopen behem jednoho roku poslat "jine" produkty. Proste clovek kupuje svuj oblibeny liquid a jednoho dne koupi ten samej a chutna jnak. Pocitam, ze s aroma a bazema (u tech z Polska, napr. Inawera to mam overene) to bude podobne. Proto kazdemu nakonec nezbyde nic jineho, nez laborovat a zkouset, az ti to bude chutnat:-)) Aroma od Inawery mi moc nechutnaly, jel jsem spis od FA. Ale u vsech plati, ze nektere chute se ztrati po jednom umyti, jinych se zbavis velmi tezko. Zrovna meloun jsem mel jednou a nechutnal mi, tak to nevim. Ale treba kafe nebo cola je cejtit dele. Menit knot - tim nic nezkazis, ale to fakt ten meloun je tak trvanlivej, ze ani myti horkou vodou nepomuze? Lahvicky bych vyvaril. elvin: Diky, tos me potesil, asi umim fotit:-) Nazivo to neni zadna hitparada... stvoril jsem to nez se dcerka po obede vyspala a slo mi spis o princip. Zblizka to neni na pohled nic moc. Uz se tesim az splasim vhodnej spalicek dreva a dymku si vykrouham presne na miru. Ale tochce cely vikend. Tahle je moc drobna, maximalne na aku 16340. Taky predek je strasne lehkej, neni to v ruce vyvazene ani kdyz misto kovoveho skla dam plast trubku. Mas recht, taky jsem clovek pro ktereho byva cilem prave ta trnita cesta pokus-omyl. Holt jsem hracicka a bavi me vic neco tvorit a zkouset, nez poslouchat v hospode blaboly o zenskych fotbale a politice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Jeste k tem dymkam. Komunita se pomalu rozrusta. Pokud by nekdo mel vazdy zajem, na WP foru se uz uskutecnil jeden sraz dymkaru. A to primo u jednoho profi vyrobce. Ja tam bohuzel nebyl, ale vsichni co tam byli si jen prinesli atiky + redukce a vecer jeli domu s hotovou dymkou. http://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/35013-sraz-dymkaskych-nadenc Par kluku si poradilo svepomoci, maji opravdu echt kouskyhttp://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/36221-zsafranek-moje-posledni-dymkahttp://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/34897-zsafranek-moje-dymky-obraceny-vesuvhttp://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/34516-futuristic-pipe-k-57-od-darthhokrohttp://www.willpro.cz/index.php/forum/99-ddkv-koutek/25850-pumadedkovo-testy-vyrobenych-dymek?limit=30&start=180#35511 Par uzitecnych odkazu pri vyrobe dymkyhttp://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/34952-chcete-si-vyrobit-vlastni-dymku-uitene-odkazy Monentalni trend na WP je vyvoj noveho atiku primo pro dymky (jde hlavne o tvar a minivelikost) a vyvoj samonosne konstrukce. Aby se nestalo co me, ze diky vaze oceloveho atty X lehka dymka a pri kolizi ocel vydrzi zato drevo prdne. Navic zastavam nazor, ze na straseni lidi je vhodnejsi grip. U dymky preferuju, aby byla opravdu jako dymka. Takze zadne blikatka nebo elektronika, zadne pruhledne atiky. To by samonosna konstrukce take vyresila. Take by clovek mohl mit vice dymek a jen jeden atik. A dymka bude vypadat porad jako dymka i bez atiku. Tady link na vyvoj atiku pro dymkyhttp://www.willpro.cz/index.php/forum/102-dymky-/34563-dymovy-atty-special- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 novej vibrátor - bude mi to ladit k nožíku = zatím spokojenost x funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Tohle presne uz pul roku pouzivam, jen mam starsi verzi Joye modu, bez sroubovaciho dynka. Mel jsem tam i ten samej naustek, ale za chvili z nej slezl chrom, tak jsem ho musel dat pryc. Upraveno 15. února 2013 uživatelem vanuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Tohle presne uz pul roku pouzivam, jen mam starsi verzi Joye modu, bez sroubovaciho dynka. Mel jsem tam i ten samej naustek, ale za chvili z nej slezl chrom, tak jsem ho musel dat pryc.to je príma informace = to jako vokusuju nárazník ze Škody 1000 ? tak přecházím na dřevený, který byl součástí balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Ale nic neokusujes, ani ja ne. Jem konkretne na tomhle naustku, ktery neni od Vivi je tak slaba vrstva chromu, ze me slezla po 14ti dnech a objevila se med, nebo mosaz a delaly se mi opary na rtech.Taky jsem to tam daval, aby to bylo hezci a ladilo to. Chtelo by to nejaky drip opravdu z nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) No fuj YPO. Tohle bych necucal. Ja uz si tim tez prosel - plast, chrom, hlinik a nakonec jsem zakotvil u nerezu. Jeste ochutnam sklo a drevo a bude to komplet. Ale furt lepsi nez kyanid z pyro. A nuz super! Upraveno 15. února 2013 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) vzdycky jsem byl toho nazoru ze neco si sam udelat udela mnohem vetsi poteseni To mas tezky Elvine. Ne kazdej je sikovnej na ruce. Ja treba mam problem i se zásuvkou apod. Ja to supluju tim, ze si to vzdycky rozeberu do posledniho sroubku a pak zase slozim. O to vic maji muj obdiv vsichni, co to umi vyrobit a mam radost kdyz muzu podporit ty spicky v oboru, vcetne tech u nas ... Ostatne jako u hodinek. Upraveno 15. února 2013 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 YPO: Super tradicni vybava v super netradicni barve. Ten naustek co tam mas jestli se nemylim je dost dlouhej smerem do atty. Taky jsem ho zkousel (je na tom nejhezci) a zjistil, ze prilis velkou delkou ucpe tu kondenzacni skviru v hornim vicku atiku. Takze pak jsem si pri brutalnim huleni obcas ochutnal liquid:-( Overis to kdyz sundas horni vicko a kouknes dovnitr, jestli tam ta skvira je ucpana, jsi tam kde jsem byl ja. Ale tenhle typ naustku (vaza) je hodne oblibenej a je mozne, ze mas podobnej ale jinej. Vanuska:Bud rad. To spodni sroubovaci vicko je sice hezci. Ale. Je to asi o 2-3mm delsi (coz neni problem) a mas tim jeden uplne zbytecnej prechodovej odpor navic, coz pro nekoho muze byt mrzute. Vyhodu vidim v tom, ze do trubky se spodnim plnym dynkem se blbe davaji dva clanky (kdyz mas chut zahulit na 7,4V) zato do te trubky se sroubovacim dynkem se vlezou uplne v poho. Skeleton: Uznavam, ze nekdo proste manualne sikovnej neni. Ale zatim kdo se do bastleni se zapalem pustil, nejakeho vysledku dosahl. Neni to nic tezkeho, protoze se obecne dodrzuji urcite rozmery a prumery, takze kdo ma po pul roce huleni doma krabici komercnich cinskych atiku slozi z toho bez problemu svuj vytvor. Fakt se toho neboj, zacli s tim i duchodci co me nepoznaji na 5m (oci) a ruce se jim klepou uz kdyz je zvedaji k pozdravu. Misto k tomu nepotrebujes a staci ti jedna dve krabice. Ani zadnej spesl cajk. Co myslis, jak to delame my? Skladame skladame a ono z toho neco nakonec vznikne. Stejne pokud by jsi chtel vyrabet poradne gripy potrebujes soustruh a zakladni zkusenosti s obrabenim. Pokud by jsi chtel delat atiky na urovni toho co si tu navzajem pochvalujeme, potrebujes sakra nabuseny CNCecko, poradny nastroje, hromadu zkusenosti a dlouholetou praxi. Takze 99% z nas bastliru si porad hraje s tim samym:-)) Tuhle jsem oslovil fakt sikovneho kluka co soustruzi dlouha leta a je fakt sikovnej. Kdyz jsem mu ukazal WP15, napred se hadal ze to nemuze byt vyrobene z jednoho kusu (to musi kvuli minimalizaci prechovych odporu) a kdyz uveril, zacal si to merit. Kdyz jsem videl jak krouti hlavou a meri znova, chtel jsem mu to ulehcit, rikam : Neboj, nejtenci misto co budes soustruzit je podle tvurcu 0,2mm. Jeho pohled nezapomenu, stejne jako vetu: To by me zajimalo kdo ma cas si s timhle hrat a kdo ma na to tohle zaplatit. Takze nezoufej, opravdovych vyrobcu opravdu kvalitniho cajku na vaping je v CR max. do deseti lidi. K tem nerezovym naustkum. Na shopech je u kazdeho druheho napsano, ze je to nerez. Kdyz jsem do atiku potreboval kratsi, vzal jsem snad vsechny modely co se v CR prodavaji a co mam doma a zacal pilovat. Prvni tri - vse pochromovana mosaz, nebo mosazna slitina. Az original kapaci naustek od Lavatube byl nerez. Takze to berte tak, ze do 100kc to na 90% nebude nerez. To se musi objednavat z ciziny. U nas v CR co vim je nikdo nevyrabi a nevim o nikom kdo by je prodaval. Pozor na jednu cinskou vychytavku posledni doby - ti holomci zacali pouzivat nejako slitinu, ktera opravdu hooodne pripomina nerez. V podstate beznym pouzivanim to nejde laicky poznat. Az kdyz je treba neco opravit a vezmu pilnik, poznam to. Protoze pilniku je na to skoda, jde to i smirkem. Podle me tvrdost mosazi, ale barva temer jak nelestena nerez ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Můj nový mazel - Orion v 2.1 (Nosmoker, Germany)Setup: 325 mesh, Technox, bispirála 0.19mm kanthal, 5 otáček, 1,1ohmu, liquid Banana MammaPár tématických fotek, já to tak hezky neumím: Upraveno 15. února 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Ten grip na 18350 je krásně malej . Přesně to by se mě hodilo. Kde se to dá sehnat, popř. nechtěl by se někdo zbavit něčeho podobnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 (upraveno) Není to grip, ale hybrid - jeden kus s atíkem i driptipem (varianta 18350 má 112mm včetně atty a dripu)Shání se těžko, když se objeví z druhé ruky, rychle mizí.Můžeš se postavit do fronty tady nebo číhat na vaporwall či US ecf foru, Vapepitu...etcedit: zapsal jsem se do pořadníku na Orion v.3 (variable watt switch). Jsem asi osmistý v pořadí Willpro hadr... Upraveno 16. února 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Aha . Tak to já ty hybridy moc nemusím, jsem spokojen s vivinama a když vidím ty fronty na fórech bere mě šlak . Ale viděl jsem jeden krásnej kousek gripu samodomo na 18350 z měděné topenářské trubky. Začínám mít chuť se do toho pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Jak je ten Orion nemecky cistej a jednoduchej, tak je peknej. Idealni do Oceloveho mesta nebo na ponorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Vanuska:Bud rad. To spodni sroubovaci vicko je sice hezci. Ale. Je to asi o 2-3mm delsi (coz neni problem) a mas tim jeden uplne zbytecnej prechodovej odpor navic, coz pro nekoho muze byt mrzute. Vyhodu vidim v tom, ze do trubky se spodnim plnym dynkem se blbe davaji dva clanky (kdyz mas chut zahulit na 7,4V) zato do te trubky se sroubovacim dynkem se vlezou uplne v poho. Cody to prece nemuze standartni elektronika vydrzet, kdyz tam dam dva clanky 18350. Nebo se mylim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Organic: Velikosti, tvarem, desingem - pro me osobne jeden z NEJ vapiku co jsem videl! Verim, ze i funkcne to bude 100% ok. Bejt tam u plusu misto maticky praporek, je to jak WP XT (musim si trochu rejpnout) na tluste baterky:-)))) Zeptam se, spinani je klasicky spinac, nebo je to nejake mechanicke hejblatko? Ale jak koukam asi spinac. Vanuska:Moje chyba. V zapalu boje jsem pozapomel uvest, ze joy mod grip mam predelan na mechaniku, tudiz me zadna elektronika neomezuje a ni nezlobi. Ale i zastanci elektroniky budou uspokojeni. Jeden clen na WP foru dela sve vlastni elektroniky a uz ma par kusu z prvni serie v obehu. Jednu jsem kratce zkusil. Napasoval to do origo hlavy toho gripu. Navenek to ani nepoznas. Tam je mozne pouzit bud 1x18650 nebo 2x18350 bez problemu. Zde jeho popis a foto: Tak plním slib z WP srazu a tady je prototyp elektroniky do velké hlavy Joyetech. Tak a teď k vlastnostem:1. Zvládá 1 i 2 článek a proud do 15A opět osvědčená IRF74252. 2xLED (možná jedna duo podle toho co seženu) při každé baterce svítí jiná barva LED3. Hlídání baterek jak 1čl. tak 2čl.4. Ochrana proti zkratu5. Zámek6. Regulace výkonu (ještě musim dopsat, půl roku jsem u programování neseděl tak zas do toho čučim jak bacil do lékárny)7. A to je otázka..kapacitní spínání je už na spadnutí...vydrží uživatelé ještě nějaký týden a dodělám tami kapacitní spínání? Nebo bude vyhovovat tlačítková varianta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Dik, tohle jsem tam videl, je to fakt pekne. Je to vlastne Goginova elektronika nacpana do tehle hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se