cody Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Muj prvni pokus skoncil na moc primitivnim spinani, neslo to zajistit a vypadalo to nedodelane. Prubnul jsem pak spinani z nepouzivaneho gripu a to az mi sedlo. Druhy pokus skoncil na nevhodne zvolenem tvaru dymky. Pri mackani spinace jsem si prsty zastinoval vyhled. A telo bylo moc drobne v dlani. Tohle je treti pokus. Pri akceptovani delky clanku 18350 a bohuzel velke delce kterou tvori spinani, zvolil jsem tvar s prohnutou troubeli. Tim pri mackani nemam prsty v zornem poli. Tvar tela se nutne musel podridit tvaru spinace. Kvuli jistemu uchopu a prave tvaru tlacitka jsem zvolil tenhle "kuzel". V ruce sedi perfektne a velike tlacitko nijak nerusi. Ke sve skode a nutnosti pri opracovani jsem sundal povrchovou upravu. Co to bylo nevim. Ale pod ni je na dymce krasne videt 3 kazy v briaru. Zavit na atik jsem na radu nelepil rovnou do dymky (pri padu mi rupla) ale do trubicky a az tu pote do tela dymky. Pouzivam obycejny epoxid. Trubicka pasovala z vnitrnich stredu z DCT tanku. Je to tipuju nerez. Mam ji par dni, zatim jsem spokojeny. Cekal jsem nutnost plocheho naustku, ten pouzivam uz jen ze zvyku na RKN, nakonec jsem se vratil ke kulatemu. Zvejka se to fakt pohodlne a je to silne navykove. Tvar dymky se mi puvodne nelibil vubec, cekal jsem ze az ji dodelam ze ji odlozim, nakonec jsem si i na to zvykl. A oprava jednoho udaje. Jak v posledni dobe jinych z diskuzi vyplynulo, dnesni lionky se daji opravdu nabijet az na 4,2V. Prekvailo me to dost. Porad plati umera mezi vyuzivanim max. nabiti a max. vybiti a zivotnosti clanku. Onech 0,1V mi ukazalo v praxi pri nabijeni cca 50-80mAh tedy mi to za to nestoji. Ale neni duvod se bat nabijet na 4,2V jak nabiji bezne dodavane nabijece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Finalni sestava se sklem a keramickym naustkem, tedy jen na to domaci bafani na kanapy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 vcera so postestilo koupit SSR 2.1 ( po dvou uternich marnych pokusech ) a dnes dorazil...ted sem se konecne dostal domu.. takze par nepovedenych ( popivnich ) foto a jdu tunit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Super. Budes aplikovat dve mesh trubicky? Takovej setup bych rad videl parit...Kolega vcera psal, ze se mu na SSR 2.1 volne otaci krouzek na stelovani hulvata. Tak dal pod zavit prouzek igelitu a pry pak 100% ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Taky jsem šel do loterie o Storma a vyhrál jsem jeden kousek. Kroužek na nastavení sání jsem vyřešil kouskem teflonové pásky do závitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Johohó, jsem zachráněn. Tahle zelená substance je návykovější než crack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 A coze to vlastne je? Vsiml jsem si, ze se u tebe posledni dobou projevovali abstinencni priznaky:-) Ze bych si taky neco snupnul:-))) Koukal jsem, zes nabizel ten dymkovy grip vymenou za mechanickej grip na 18350. Minulej tejdem mi jeden prisel (nedam!) od Trpaslika. Trochu jsem vahal, cena cca 1700kc. Na cinu mi to prislo hodne, na maloseriovku v EU malo. Nakonec jsem byl mile prekvapeny. Matros i zpracovani bez vyhrad, je to CNC obrobek. Bytelny a celkem tezky. Tlacitko ala GG se da poladit - zdvih a tuhost. Baterky od 16340 do 18650 s PCB. Moznost Kick modulu (odzkouseno). A hlavne to ma zavit 510 + plnohodnotne eGo (na WP15). Co nema Trpaslik v popisu je, ze i plus kontakt je stelovaci. Na to jsem prisel az kdyz jsem to chtel vykuchat:-) Jsem s nim moc spokojen. Kdyz budes chtit vse...moznost vsech baterek + laditelne tlacitko + stelovaci plus kontakt + 510/eGo (i s tim vnejsim zavitem) nevim o jinem gripu, ktery by to mel. Sice je tlacitko inspirovane puvodnim GG, ale podobne jako spodni ala Cube se da mluvit o konkretnim systemu spinani, nikoliv o fejkovani. Libi se mi, ze aby vyrobce pustil necim originalni grip, jsou u spoju (zavitu) vybrani, do kterych se daji vlozit dodavane Alu krouzky. Vypada to dost neotrele a dobre se to drzi. Ja abych dodrzel pravidlo - vse z nerezi, krouzky jsem vyndal. Diky tomu vybrani se grip drzi taky dobre. http://www.ecigareta-shop.cz/cs/e-gripy/1181-iseason-ss-mechanicky-grip.html http://www.ecigareta-shop.cz/cs/e-gripy/1181-iseason-ss-mechanicky-grip.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) .... jak šel čas .... furt se mi to nějak zvětšuje *ještě bych byl rád kdyby mi někdo vysvětlil proč mají dvě totožné lahvičky různou barvu náplně (fotka na prd, ale ta vpravo je tmavší) Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) Pekne ti to roste! Grip s baterkou mas poradnej, tak jeste se zamotej do tech dratu-spiralek a uvidis, ze neni cesty zpet:-) Muzes si to klidne zkusit na nektere hlave k Vivine co uz nepouzivas. Sice to neni system o kterem se tu s Organicem dokola bavime (Genisis, WP, Fuzze) a kde se resi ty meshe a oplety, ale na vyzkouseni jakej brutalni rozdil je mezi ruzne namotanejma spiralkama to bohate staci. A taky se to da zvladnou jenom s nuzkama a pinzetou. A samozrejme klubkem kanthaloveho dratu:-) Nebo ti nekdo z Prahy kus da. Metr stoji kolem 20kc a je to na 15 spiralek:-) Kdyby jsi to chtel zkusit, nasel bych na youtube video navod. Ted si nemuzu vzpomenout jak se jmenovalo. S tim liquidem to jiste nevim, ale duvody me napadaji tri. Liquid je zivej roztok, porad pracuje. Treba ta jedna lahvicka mohla byt mesic ve vyloze a ztmavnul obsah. Nebo je znama vec, ze cinsti vyrobci liquidu patrne ingredience lejou asi od oka, to ze jeden a ten samej liquid z jine sarze chutna jinak se stalo hodne lidem. No a treti duvod je, ze muzes mit fake. Zrovna Liqua Ritchey s tim mela veliky problem. Resili to jinejma lahvickama, zkusim najit odkaz. http://www.svetecigaret.cz/?p=5937 Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) S tim motanim, cody, nesouhlasim. Ja si to zkusil a prisel mi to voser navic. Asi jsem komercni lemra, ale mne vyhovuje koupit hotovou vec a neresit.Aktualni setup - Zmax grip + Vivina s 1.8 hlavou na 3.5w - mi naprosto vyhovuje. A az hlava odejde, dam jinou a jedu dal . Ale chapu, ze je to individualni. Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Ja se na to divam takhle. Vsichni co znam jsme zacinali na komerci. Postupne lidi na vsech forech co chodim prechazi na motani. Ne vsichni, ale cim dal vic lidi. Opravdu nevim okolo sebe o nikom, kdo by se vratil od motani ke komerci. Urcite nekdo ano, mozna nejeden, ale nevsiml jsem si toho. Z toho usuzuju, ze motani ma proti komerci neco navic. Nejen ze je to levnejsi nez kupovat komerci, ale to "neco" tam je. Jinak by to lidi zkusili a vratili se ke zpet komerci, coz nedelaji nebo zcela vyjimecne. To je muj dojem. Prirovnal bych to k tomu, kdyz chlap nechce chodit pesky a koupi Octavii. A je spokojen. Jede to, sviti to, brzdi to. Nic vic od toho nechce. Proc taky kdyz ucel byl splnen. A najednou si zkusi jizdu v Mercedesu ci BMW. A vali oci. Taky to jede, ale nejak lip. Taky to brzdi, ale nejak lip atd. A najednou kdyz chlapik zvladne ridit oba vozy a muze si porovnat zjisti, ze Octavia sice bohate staci, ale proc nejezdit jeste lepe v BMW:-) Samozrejme tady plati umera lepsi jizda, drahe auto. U vapingu je to nastejno a z dlouhodobeho hlediska je motani to levnejsi. Ale souhlasim, nikdo by to nemel lamat pres koleno. Ono by to bez nadseni a chuti ani neslo. Preci jen zacatky byvaji svizelne. Me slo prave o to, aby lidi co jezdi v pohode svou Octavii nemeli strach z BMW a dostali chut to zkusit. Kdyby to slo, bylo by fajn, kdyby si zajemce mohl napsat, slozil by zalohu, nekdo by mu to namotal k jeho potrebam. A dotycny by po mesici az bude spiralka KO mel moznost posoudit vyhody a nevyhody. Bud by atik zaplatil a ucil by se motat, motivaci by mel. Nebo by ho vratil a s cistym svedomim by dal jel komerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 To zeleny - je to tam napsany. Je to Pluid (tedy celym jmenem Mad Murdock's Radiator Pluid). Takova anyzova dobrutka s tajemnym citrusovym twistem. Slozeni je tajne asi jako Becherovka. Zkus to nekde sehnat Jakmile se objevi na prodej (aktualne 4 mista na webu, 1 z toho v Evrope), mizi toho galony behem nekolika minut. Dymka uz je pryc, nakonec se nasel kupec. Zustala mi jen ebenova gandalfka. A coze to vlastne je? Vsiml jsem si, ze se u tebe posledni dobou projevovali abstinencni priznaky:-) Ze bych si taky neco snupnul:-))) Koukal jsem, zes nabizel ten dymkovy grip vymenou za mechanickej grip na 18350. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 *ještě bych byl rád kdyby mi někdo vysvětlil proč mají dvě totožné lahvičky různou barvu náplně (fotka na prd, ale ta vpravo je tmavší)Předpokládám, že je to stejná příchuť?Je ten liquid stejně starej? Aromata maji tendenci na svetle v roztoku tmavnout, proto jsou lepší tmavý lahvičky, lednice...Co to hulíš YPO? Čínský Liquy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 No jo, ale když vezmu codyho přirovnání, ty si šel ze škdovky (vivi) do lamborghini (ihybrid). To je těžký. Věřím, že DYI knoťáky typu Spheroid bys zvádl. Tam není mesh ale 4 otočky drátu na knot a za pět minut fertig, namotáno na měsíc. A výsledek je lahůdkový. S vivi nedokážu porovnat, nidky jsem to neměl S tim motanim, cody, nesouhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 (upraveno) Diky za reakce. Motat zatim nebudu neb se na to necitim dostatecne zdatny :-) Co se tyka naplni: Vyzkousel jsem vsechno mozny a chutna mi pouze Bright od Liqua. Kupuju je vyhradne ve vasecigareta (Praha,Plzen) nebo Datartu, vcerejsi " tmavou" jsem koupil ve Vysocanech ale i nekolikrat v Plzni. Bud blbe vyplachujou trubky nebo je to fejk. Fakt nevim. Nejvic mne rozciluje ze to ma takovej oriskovej nadech. Jinak ten novej grip je perfektni = konecne neco co se mi zda 100% funkcni. Upraveno 1. května 2013 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Organic: Prave ze jsem to nikdy nevidel nez u tebe me zaujalo. Ze jsou i nektere liquidy nedostatkove podpultove zbozi jsem netusil. To musi bejt depka, mit chute a nemoci to sehnat... uz chapu proc se tak zasobujes:-) Organic, Ypo: A michat si to doma jste nezkouseli? Vyhoda krom mirne nizsi ceny je hlavne ta, ze clovek si tu hustotu (dym) a chut doladi sam a hlavne furt bafam na co jsem zvyklej a ruznorodost cinske produkce me netrapi. Dobry je, ze se na tom neda temer nic zkazit. Nalejete napul VG a PG slozku a dokapete chut. No a kdyz to malo dyma doleju vic VG, pokud malo hituje dolijete vic PG. Pokud to prezenu s aroma tak to lehce dal naredim, pokud chut neni vyrazna dokapu aroma. Fakt se na tom neda nic zkazit. To co ma atty.cz za baze a chute Atmos - na zadnem foru jsem necetl jedinou negativni reakci. Kdyby jste cejtili tu vuni kdyz se otevre aroma Atmos... to je proste Pavlovum reflex:-) A ma rozjevany testovaci aroma po 1ml, takze kdyz to nechutna nic se nedeje. Konkretne ja mam chute spatne, coz se projevilo i tim, ze u ruznych vyrobcu vcetne Atmosu musim dat cca 2x tolik aroma nez davaji ostatni. A presto bych se michani doma nevzdal. A kdyz vidim na srazu ty uzasle vyrazy kdyz ochutnaji neci mix... a ty debaty o detailech te ci one michanice... na webu je i dost osvedcenych a hojne vapery pouzivanych receptu. Ono to neni u nichve finale jen o naliti aroma. Fajnsmekri na chutove podani (coz ja nejsem ale vy mozna jo) krome beznych aroma pridavaji i uplne jine veci. Co jsem chutnal tak par kapek brandy nebo jineho alkoholu da uplne jiny nadech chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Čas pokročil a přistál mi na stole tenhle skvost československé provenience - Fuzze XL2.Neskutečně vymakaná elektronika, kapacitní (dotykové) tlačítko a v mém případě plné titanové osazení (kotelna, čepice, trubka).Kolibřík rozměrem i vahou, ne však výkonem. Omluvte zhoršenou kvalitu obrazu. Upraveno 14. května 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Jojo, kluci zamakali poradne. Dokonce i ty problemy ktere jsem popisoval na predchozich strane jsou pryc, vse vyresil novy firmware. Co vidim na Fuzze jako pokrok nejvetsi je dnes neskutecne mnozstvi variaci a kluku co delaji navic specialni pozadavky na zakazku. A narozdil od mne blizkemu systemu WP se pry neceka, kluci stihaji vyrobu pry v pohode. Navic zakazkova vyroba z titanu, to uz je hoodne vysokej level. Ja konecne vydrazil v aukci WP14, takze jsem taky celkem stastnej vaper. Jeste nekde vydrazit 13 a po nekom zdedit 7 a jsem nej spokojenej vaper na svete:-) Posta mi dorucila tzv. Goginuv kapacitni spinac v upravene variante do dymky, pristi tyden nemakam tak snad sezenu vhodne drevo a neco zase stvorim:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Zachyceno v síti - Hellfire mini dripper Upraveno 21. května 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 (upraveno) Další nákup na Vape Dudes. Myslím, že deckovou flašku jsem ještě neměl :D, ale když ta Grand Prairie je prostě mega!Otestoval jsem novinku, Dr. Venkman, a chutná to jak zelená limonáda z dob dávno minulých. Nebo Lipo s trochou citronu. Vtipný . Upraveno 29. května 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se