Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes po dlouhe dobe (Recko ma problemy s expedici ci co) naskladnene baze od Atmos Labu u Tiktaka. Kdo zavaha, nezere.

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

po roce koureni elektronicke cigarety me to najednou prestalo bavit, prestal jsem ji nosit s sebou do prace a dnes uz ji vytahnu akorat tak do hospody obcas. Krasne jsem se zbavil koureni.

Odesláno

Také se podělím se svým názorem :)

Elektronickou cigaretu jsem začla "kouřit" pár dní zpět..Zatím jsou mé pocity dobré :) chutná mi to :) mám příchuť kávy, jsem tak trošku závislák na kávě :) ale občas podlehnu a normální cigaretu si zapálím taky :frusty:

Odesláno

Bacha na kafe a colu - dost agresivni. Moje zkusenost je, ze patri k tem aroma ktere daji atomizeru dost zabrat. Jestli mas tank z plastu hlidej ho, sklu a kovu nevadi. Jestli mohu radit vypaluj casteji spiralu a dej vedet jak pokracujes.

Odesláno (upraveno)

Další nákup na Vape Dudes. Myslím, že deckovou flašku jsem ještě neměl :D :D, ale když ta Grand Prairie je prostě mega!

Otestoval jsem novinku, Dr. Venkman, a chutná to jak zelená limonáda z dob dávno minulých. Nebo Lipo s trochou citronu. Vtipný :D.

Jsem rád, že ti chutnaj. Já teď kromě Pluidu mlsám Shire Malt Pipe Sauce

A na okoštování jsem objednal

FrankenVape

ovoce od Jameson's

710 od Murdocka

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Tak hardware už jsem snad doladil. Otočil jsem v tom za poslední půl rok asi 40 litrů, ale s minimální ztrátou, v případě některých kousků jako Foggatti nebo iHybrid LE jsem na tom i docela hnusně vydělal. Ale v těchto případech poptávka výrazně převyšuje nabídku :)  Aktuálně jsem se nedobrovolně odklonil od fajfek (jedna prodaná, jedna v opravě)  a jsem zamilovaný do Fuzze XL2 a Ithaky.

Ohledně "softwaru" jsem od Dekangu a Liquy z loňského léta plavmo skočil přes Inaweru a Atmos k dobrůtkám, o kterých se většině českých vaperů ani nesní :)

Teď se chystám míchat vlastní liquid z anýzu, jablečníku obecného (Marrubium vulgare - horehound), kiwi, kyseliny citronové (lime twist) a ethyl maltolu (sladidlo). Tak uvidíme, co vykouzlím, ale krom skořicových koláčku z jablkem mi vlastní míchanice moc nejedou.

Přikládám foto aktuální konfigurace

Odesláno

Ono je to těžký sem dostat něco jiného, než "běžný sortiment" Liqua, Dekang, Joyetech a pár dalších (myslím v liquidech),

Mám třeba nabídku na prodej Standard Vape (výrobce Frankenvape a dalších pár příchutí - hodně dobrých a zajímavých - ochutnával jsem od nich všechny), ale buď tomu brání cena (je podstatně vyšší, než "čínská" produkce - a to je prodejně "sebevražda" a i když by to i cenově šlo, tak zase chemické zákony, balení, šarže atd. - nesplňuje to vůbec nic, co by teoreticky mělo, pro prodej v CZ.

A při objednávce několika desítek či stovek kusů se mi nikdo přebalovat či tvořit české popisky na liquidy nebude. Takže nezbývá, než si tyhle zajímavé kousky prostě kupovat z ciziny :(

Odesláno

Jo tomu rozumím. Je málo webů v Evropě, co prodává americkou produkci a i ty ceny jsou jinde (např. Pluid 200Kč za 10ml). A už se mi dvakrát stalo, že mou objednávku americký shop zrušil, protože k nám nesmí vyvážet, přestože ti mají na obalu klasickou lebku, koncentrace a všechno ostatní. Třeba na lahvičkách pipe sauces od epm ani není uvedeno, že se jedná o e-liquid. Jedinej nápis je "Sdělano v emerickom sajuzje" a posílaj to jako olej do aromalamp, což asi není úplně podle předpisů.

• po měsíci...
Odesláno

Silver Dog V2

Tak dnes dorazil tento strojek ze Zagrebu. Vyborne zpracovani, oproti predesle verzi zadne problemy. Nikde nic netece i pri polozeni na stul, nebo noseni v kapse. Velikost miniaturni. Mam s cim srovnavat a tohle si zaslouzi 1*. Uz nechci nic jineho nez "hybrid"...

post-634-0-90303200-1374593593_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Teda pánové a dámy, úplně jste mě namlsali :-) I když jsem se po pokusech s Nickem a různými EGO-xy rozhodl, že to není nic pro mě, po pročtení posledních pár stran Vašich příspěvků jsem si řekl, že bych tomu přeci jen rád dal ještě šanci a pošmáknul si na parách :-) Jen už si nechci znovu naběhnout a tak bych Vás poprosil, zda byste mi sdělili něco ze svých bohatých zkušeností a poradili, jakou výzbroj pořídit. Rád bych vyzkoušel něco co nejvíce "samoobslužného" (nerad bych hned od začátku motal drátky a knoty a byl závislý na tom, jak se mi to povede....), co je schopno mě uspokojit jako silného kuřáka (řekněme cca 30 pyro denně - i když jsem s Egem byl schopen to omezit na minimum) a pokud možno, aby to neteklo (to mě štvalo na Egu asi nejvíc...). Ideálně něco dostupného v ČR vč. "náhradních dílů" a dobrého likvidu. Samozřejmě pokud máte např něco, co už sami nepoužíváte a mě by splnilo mé požadavky, nebráním se odkupu Vašich zásob. Likvidy jsem zkoušel od Dekangu (camel a RedBull) a šlo to, nicméně když vidím vaše dobroty, určitě mi poradíte něco lepčejšího :-)  Cena je relativně vedlejší, když vezmu v potaz, co propálím v pyrech...

Předem vám moc děkuji za cenné rady.

Michal 

Odesláno

Majk1, když se zastavíš, dá se něco vybrat, vyzkoušet, podebatovat, jaké máš potřeby (protože ty, má každý trochu jiné :) )

Jinak dobrá zpráva pro příznivce lékořice a vůbec chutí, podobných profláklým chuťovkám s "nebezpečnými" názvy jako Radiator Pluid, Agent Orange, G2 Shocker, Snake Oil atd. - do Prahy se chystá kompletní sortiment My Juice by Copsa (míchací systém 9.5 ml aroma do 40.5ml báze) a dle ochutnávky asi 8 z celkem nabízených 14 příchutí to rozhodně bude dobré.(LAL Copsa, Arctic Fuel, Green Copsa, Jugo Diablo, Pink Copsa, Summer Fuel atd... vše vyzkoušeno a jedno lepší, než druhé)

Mám za sebou testovací kolečko a hned druhý den jsem se spojil s "Copsou", protože mne tyhle chutě nadchly a také jsem je objednal,

Takže lékořice v kombinaci s mentolem, mátou, limetkou, citrónem, třešní, vanilkou, tropickým ovocem a i v dalších variantách bude doufejme od příštího týdne dostupná i v ČR.

Jen varuji - je to bohužel silně návykové - kdo jednou vyzkouší a zachutná mu to, je těžké se těchto chutí vzdát :)

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jakou e-cig., aby to zvládl i naprostý začátečník, neteklo to a bylo to k něčemu - plus nemá někdo třeba něco vyzkoušeného, co už ale odložil, abych na tom zas neuvalil kdoví kolik...? Treba Mechac z příspěvku z června? :)  Pyra mám spotřebu nízko, ale vadí mi tam spíš ta spousta omezení... vlákno čtu a pročítám, ale konkrétní tip nebo případně nabídka by mi pomohly a urychlily rozhodování...díky... :guitar:

Odesláno

Vykašli se na kompromisy a jdi do Fuzze XL2. Bude tě stát cca 3000 i meshem, drátem a opletem. Chucky ti to namotá, takže jenom naliješ liquid a hulíš. Ušetříš 10 litrů za pokusy/omyly, vyhneš se čínským fejkům a užiješ si legraci s motáním. Pokud ti je 3000 moc peněz, zdá se ti fuzze velké a chceš spotřební cígo z Číny zkus innokin taste s clearomizerem za litr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...