Pavlucha Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky jsem hledal - našel jsem tohle: http://www.ecigareta-original.cz/cz_drip-tip-naustky,160.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Bohuzel pokud chces vetsi vykon, nezbyde nez jako dopravnik liquidu zvolit mesh. Nic lepsiho na sani nebylo na svete dosud objeveno. Je vyzkousene, ze 4 knoty 1mm nesaji tak jako 1mm trubicka z meshe super fine (400 ocek na 1mm2). A to si vem, ze extremisti prevrtavaji obrobky na 3mm diru kam strkaji mesh aby stihali zasobovat. To by ti nenahradilo ani 10 knotu. Plati umera, cim vetsi vykon, tim vetsi napeti, proud, mensi odpor a samozrejme co nejvetsi odparovaci plocha kanthalu. Proto se motaji dvojite spiralky nebo lanka. A s tim souvisi zasobovani. Cim vic odparujes, tim vic vysusujes a tim vic musis dopravit do spalovny liquidu. Proto jakakoliv komerce s knoty logicky nikdy nemuze dosahnout takovych vykonu. Vsechno by tam bylo, vse by fungovalo, ale kdyz na gripu s variabilnim napetim ohulis jakykoliv komercni atik, zacnes citit spaleninu. Protoze knoty to proste neutahnou. Prvni komerce s meshem je ten Mini Genisis co jsem postoval pred par dny. Pro info, extremisti jedou spiralku klidne i o 4ohmech se dvema baterkama, treba na 8V a zasobuje jim to v pohode. Kdyz vezmes Vivi Novu s hlavou cca 3ohmy nepustis stejne na gripu vic nez 4V. A uz je citit spalenina jak se nedostava liquidu, kterej se moc rychle odparil... knot proste nestiha tolik.Drobný update. Knoty obcházím a nakoupil jsem Mesh 400, kanthaly 0.17, 0.19 a 0.20mm a Technox oplet. Jdu do bastlení. Teď ještě řeším do jakého atíku. Než přijde RKN. Asi se začnu učit na Vivi Nova v.2. A taky jsem našel Stormboy v 2.0, další český výrobek, který mě okouzlil. Kruci, zahučel jsem do nové dimenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 (upraveno) Tip z nerezu - nevim o zadnem shopu ktery by to prodaval. Zatim cokoliv jsem videl, byl nejakej pochromovanej bordel. Jedinej kterej mam jsem dostal k Lava trubce. Ale az ho ztratim, reknu soustruznikovi. Ma to na pul hodky prace. Tu Vivi 2 budes muset dost upravit, navic podle fotky to vypada, ze ma diry vrtane dost od sebe. Tak si myslim, ze bude problem uchladit ten kousicek kanthalu mezi uchycenim a spiralkou. To ma ta Vivi 1jak jsem zjistil udelane sikovneji, tam jsou diry bliz. Taky me druha verze lakala nez jsem si uvedomil, ze diky sroubeni budu jen tezko laborovat s natocenim hulvata vuci spiralce, coz prave pri uceni potrebuju. Ja bych mozna volil tu prvni verzi. Anebo ten Mini Dyi Genisis. Ten je na uceni idealni. Uz jsem videl fotky i nerez verze. Jsem zvedavy kdy cesti prodejci doprodaji soucasnou verzi aby nakoupili ty nerezove. Sice uz se objevili na ECF foru stiznosti na spodni utesneni, ale od Willpraru kteri jsou zmlsani jinyma strojovnama:-) Je zajimave, jak se ti Cinani pomalu uci jak funguje vapik a pomalu zlepsuji svoji produkci. Nemecke Genisis uz maji obslehnute dobre, cekam ze napresrok obslehnou i Willpro:-( Stormboy je myslim vyprodanej. Prvni verzi opet chvalili hlavne ti co nikdy nehulili Willpro. Ti co jo, ti kritizovali pouziti hliniku. Nejake neduhy to melo, navic tvurce fanaticky zastava oxidaci meshe, coz je dnes davno prekonany system izolace. Tvurce se vtirl na Willpro pod nickem tusim ze "lzx" a zkousel to vyargumentovat, pohorel, byl porazen protiargumenty. Ted kluci z fora cekaji na nerez verzi co slibuje. Jsem prihlasem k odberu na jeho strankach, zatim nic noveho neprislo. Takze asi se ho zatim nedockas. Jestli jeste bastli ty hlinikove verze nevim. Upraveno 31. října 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tip z nerezu - nevim o zadnem shopu ktery by to prodaval. Zatim cokoliv jsem videl, byl nejakej pochromovanej bordel. Jedinej kterej mam jsem dostal k Lava trubce. Ale az ho ztratim, reknu soustruznikovi. Ma to na pul hodky prace. Tu Vivi 2 budes muset dost upravit, navic podle fotky to vypada, ze ma diry vrtane dost od sebe. Tak si myslim, ze bude problem uchladit ten kousicek kanthalu mezi uchycenim a spiralkou. To ma ta Vivi 1jak jsem zjistil udelane sikovneji, tam jsou diry bliz. Taky me druha verze lakala nez jsem si uvedomil, ze diky sroubeni budu jen tezko laborovat s natocenim hulvata vuci spiralce, coz prave pri uceni potrebuju. Ja bych mozna volil tu prvni verzi. Anebo ten Mini Dyi Genisis. Ten je na uceni idealni. Uz jsem videl fotky i nerez verze. Jsem zvedavy kdy cesti prodejci doprodaji soucasnou verzi aby nakoupili ty nerezove. Sice uz se objevili na ECF foru stiznosti na spodni utesneni, ale od Willpraru kteri jsou zmlsani jinyma strojovnama:-) Je zajimave, jak se ti Cinani pomalu uci jak funguje vapik a pomalu zlepsuji svoji produkci. Nemecke Genisis uz maji obslehnute dobre, cekam ze napresrok obslehnou i Willpro:-( Stormboy je myslim vyprodanej. Prvni verzi opet chvalili hlavne ti co nikdy nehulili Willpro. Ti co jo, ti kritizovali pouziti hliniku. Nejake neduhy to melo, navic tvurce fanaticky zastava oxidaci meshe, coz je dnes davno prekonany system izolace. Tvurce se vtirl na Willpro pod nickem tusim ze "lzx" a zkousel to vyargumentovat, pohorel, byl porazen protiargumenty. Ted kluci z fora cekaji na nerez verzi co slibuje. Jsem prihlasem k odberu na jeho strankach, zatim nic noveho neprislo. Takze asi se ho zatim nedockas. Jestli jeste bastli ty hlinikove verze nevim.Stručně: Dva nerezové tipy od Siam Mods jsem nakonec objednal z Pink Mule (Dánsko). Výběr atty je nyní hlavní topic. Asi mě ten čínský Genisis nemine. V pořadníku na nerezový Stormboy stojím taky Mám cukání se dneska zapojit do aukce na Willpro XT. Uvidíme, kam se vyšplhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Cody a Organic: nevím, zda se dám považovat za nezávislou osobu na hodnocení, ale jelikož vlastním všechny Willpro a mám i Steamboye, tak to myslím dokážu porovnat. A můj verdikt (společně s několika hodně zkušenými vapery, kteří mají oba systémy - WP 14, XT i Steamboye a jsou členy mnoha "ecf" fór) je ten, že upravený Steamboy (zmenšená dírá pro nasávání) s použitím opletu na meshi je možná chuťově i výkonem na tom ještě o trochu lépe, než stejně vyladěné a nastavené WP 14 i XT.A to říkám i přes to, že XTčko je můj asi nejoblíbenější systém díky malým rozměrům a "homogenitě" bez nutnosti používat gripy jako ProVari či Zmax.Tudíš mne podezírat z "podjatosti" k nějakému systému asi nelze a stejně tak i zmíněné vážené členy WP, SEc a dalších fór E-kouřím to, co se mi zdá nejlepší a nebo to, co je situaci nepříhodnější.A pokud se bavíme čistě o chuti, pak jsou opět ještě lepší systémy a atty, než XT nebo Steamboy - s tím bohužel nic nenaděláme - kdo třeba jednou ochutnal řeckou Penelope, musí jí mít Vývojář Steamboye byl sice zarytým zastáncem oxidace meshe, ale po vyzkoušení opletu zjistil, že je to správná cesta a tak s ním nemá problém To jen pro upřesnění Jinak nerezové DT určitě třeba na Cloud9vaping nebo zajímavé má Kir Fanis, ale ceny jsou samozřejmě úplně jiné, než u "Číňanů" A upřímně - na zimu to není žádná výhra - jakejkoliv plast do pusy je příjemnější, než hodně studený "železo" Já na shopu taky nějaké nějaká "železa" deklarovaná jako nerez mám, ale moc bych tomu nevěřil, neboť jsou rovněž z Číny. A rovněž - není nerez jako nerez A k čínským genisis atty - všechny, co jsem měl v ruce byly prakticky jen pro zlost - nějaký problém tam vždycky byl. Je to stejně jako s hodinkama - můžes si koupit "fejk" a bejt s ním spokojený, ale obvykle to chce řešit spoustu kompromisů vykoupené nízkou cenou. Materiálové zpracování je poplatné nákupní ceně a proto jsem zastáncem teorie, že investice byť jen o třeba 1000,- Kč výš se vyplatí i u custom atomizérů - ty vyzkoušené a skvělé prostě odvedou svou práci lépe a kvalitněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) Ahoj, jsem rád, že je tady další zkušený vaper. Včera večer jsem prolítával vaporwall a nakonec vyřešil atík nákupem G-Bell od Yenki69. Sice jsem v recenzích na youtube viděl, že nebyla spokojenost se šroubením zvonku a délkou závitu (kterou snad na minicube gripu vyřeším nastavitelností kontaktu), ale mě se prostě designově líbil a věřím, že se pro začátek je to pěkný kousek nerezu na testování. Edit: no a snad na mě jeden Steamboy vyjde, jsem ve frontě...Ještě se zeptám, včera jsem na vaporwall četl jeden příspěvek, kde doporučovali 2 vrstvy meshe, jednu na hrubo nevyžíha¨nou a na to pak další "obal" z vyžíhaného meshe. Nezkoušeli jste? Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Uz jsem myslel, ze nas v tom nechas placat samotne. Jsem rad, ze se vyjadril ten nejpovolanejsi. K Steamboy - jsme ted mimo forum WP, takze opravdu myslis, ze je to lepsi? Pamatuji si starsi diskuzem, kde jsi byl od zacatku zastance Steamboye, jen jsi kritizoval velkej hulvat. Pak jsi psal, ze jsi na to zvykl a je to ok. Ted teda nevim, je to lepsi upravit nebo to mas puvodni? Jen me zajima jak to u tebe nakonec dopadlo. Systemy Penelope, UFS, Z-atty apod. jsem nezkousel. Myslis teda, ze tvrzeni nekterych Willpraru (kteri meli moznost porovnani) o tom, ze system WP je nej na svete je prehnane? Dosud jsem tomu veril. Mozna se ted pletu, ale myslim, ze ty sam jsi zminoval ne idealni reseni napr. vedeni plusu jakousi pruzinkou. Ikdyz ted nevim zda to bylo u Penelope nebo u Genisis. Kazdopadne jakmile je v atty cokoliv navic co tam byt nemusi, rikam si, proc to delat slozite kdyz to jde jednoduse. Kdyz ctu obcas lamentace uzivatelu WP, ze mu zrovna odesel spinac, nebo elektronika, nebo sklo, nebo upadl praporek rikam si, ze i tady na tech par dilech se stane prusvih, natoz pak ty slozite atty ktere se skladaji podle navodu:-) Ja nejdu ani po XT ani po XL. U vapiku je pro me rozhodujci nekompromisni jednoduchost a mechanicka odolnost a absence jakekoliv elektroniky. U me vede jednoznacne WP RKN (mezi nama, myslim si ze reseni-absence praporku je lepsi nez praporek) s kovovym telem a mech.grip. Idealne zadni tlacitko, zadny spinac. Smok Telescope necham doslouzit a pak neco podobneho chci z nerezu. Prijde mi to jako vrchol gripu, nic min uz tam byt nemuze. U atty sklo a elektronika ozelim. Chut mi prijde v pohode, kdyz ne domicham, hitu da mech.grip a RKN vic nez unesu, takze jediny parametr ktery opravdu sleduju je dymivost. A tu v nejhorsim dozenu VGckem. Proto dokud neuvidim system jednodussi nez WP asi zustanu u toho. Nastesti neresim, jestli liquid ktery mi chutna jako jablko by v nejakem jinem atty chutnal jeste vic jako jablko. Na podani chuti jsem nastesti skromny, v tom mi stacila i komerce. Kdyz mi neosoli doma brambory, nez bych se zvedal a sel pro sul, snim je klidne neslane. Jen nevim, jestli je tohle dobra nebo spatna vlastnost:-) Zatim jsem mel pred par dny nejvic rano u kafe -2st a porad si myslim, ze tip ma bejt z kovu. Sice prvni dva tri prasky tip studi, ale pak se z celym atty rozpali jako kamna a to mam moooc rad:-) Jsem zvedav, az bude -20st. jestli budu furt tak vysmatej nebo vymeknu a poridim jinej. Asi by to musel byt Kocvyho sklenenej (nebo kdo to dela) pac ja zase nesnesu v puse plast. Vypada to pro me oci hnusne, v puse mi to vadi, no proste plast nemuzu. Taky ty sice ojedinele zkusenosti se sepnutym tlacitkem a roztavenym tipem me od kombinace atty+plast dokonale odradila. Skoda ze se uz vic neujali ty sklenene. Jako alternativu bych je bral. Cinske Genisis.... ber to tak, ze kdyz nekdo ceka na vysnenej atik treba mesic nebo dele, za jedno uz chce trenovat motani (na to poslouzi skvele) a za druhe uz nechce utracet za neobnovitelnou komerci. Stejne jako jsem to mel ja. S Vivi Tankem jsem pochopil poentu a pokouril si, kdyz dorazilo RKN umel jsem ho rozchodit. A alespon jsem si hned mohl uvedomit rozdil proti cine a ceskemu tvurci a vyrobci. A Vivi Tank lezi v sufliku (jako zalohu mam ViviNovu s kovovym telem). A dalsi sluzbu kterou udela pro vaping je pripad te cinske kopie a ECF. Obecne je obnovitelne atty moc nebrali, furt tak dokola resili jak z neceho komercniho co poradne nefunguje udelat neco co bude alespon nejak fungovat. Koukni jak najednou lidi prichazeji na to (i prodejce jako Norek) ze motani neni nic tezkeho a ze to ma smysl. Pochybuju, ze ti lide zustanou u cinske napodobeniny ktera se casem opotrebuje. Zkraje prispevky jako ze to nejde, furt neco, ke konci prispevky typu - nic tezkeho to neni, huli to jako lokomotiva atd. Ta kopie je casem dovede k poradnym atikum, ktere by jinak kvuli obave neduvere a cene treba nikdy nekoupili. http://www.e-cigaretafans.eu/forum/viewtopic.php?f=174&t=2945&hilit=genesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 ....kde doporučovali 2 vrstvy meshe, jednu na hrubo nevyžíha¨nou a na to pak další "obal" z vyžíhaného meshe. Nezkoušeli jste?Ne a ani jsem o tom necetl. Byl to pripad, kdy je mesh po vyzihani jako izolace? V jinem pripade mi nedochazi, jaky by to melo prinos. Ja naopak po problemech s malym zasobovanim jsem mesh ustrihl, aby rulicka byla zvenci o neco mensi. Driv jsem to pral do obrobku natesno a uvnitr jen dira na ruzovou (1.2mm) jehlu. Kdyz jsem mel plnici sroubek tak jsem ho vyndal a diru po nem o polovinu zmensil, aby se mohli vyrovnat tlaky v zasobarne liquidu a v kotelne. Problem nebyl. RKN mam jen se dvema dirama (mesh a minus pol na sroubku) a prave se mi pomalu zasoboval oplet. Tlaky se holt nevyrovnali ani mym sanim s hulvatem necelej milimetr. Prave ztencenim mesh trubicky se zasobovani zlepsilo. Ale stejne uz zkousim do RKN ktere ma diry fakt u sebe natesno a mezi meshem a spanelem je hrozne mala skvira napasovat na oplet Butulka c.1 oplet Butulka c.2. To pry jeste zlepsi zasobovani. Motam rovnou na obrobku. Lanko se mi motnout poveddlo, bispiralka zatim ne. Asi mam moc tlusty prsty, ale ja se to naucim:-)) Ten atik co jsi obednal vypada fajnove. Ale to cekani, to je hnus co velebnosti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Ted jsem si z hruzou uvedomil pri pocitani cehosi, ze v mem predchozim prispevku kde jsem srovnaval vykony mam dost zasadni chybu. Pocital jsem napeti na baterce bez zateze, v prumeru 4V. Samozrejme je lepsi pocitat s 3.7V pod plnou zatezi. Jen pro upresneni, kdyby to nekdo po me prepocital:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) Přidám svou zkušenost. Kouřím cca 20 let, tak dvacku denně. K loňským vánocům jsem si zkusmo nadělil tu nejlevnější e-cigaretu jakou jsem sehnal (vypadá jako normální cigareta). Jenom abych zjistil jestli je tento systém to pro mě. Páry dávala docela dost, ale malý obsah nikotinu (musel trochu "dokuřovat" klasikou), žádná výdrž baterky a na konci červené světýlko. Používal jsem to asi týden nebo dva a se zvyšujícím se podílem dokuřovacích cíg jsem to odložil do šuplíku. Nicméně jsem zjistil, že kdyby to fungovalo lépe asi bych to mohl používat. Před týdnem jsem na ní opět narazil a napadlo mě to zase zkusit a výsledek byl stejný. Ale dokopal jsem se k nákupu 24mg liquidu který jsem si dokápl do vatičky kartrige, a najednou to bylo úplně něco jiného.A tak jsem vyhledal tohle vlákno, celé přečetl a projel odkazy zde uvedené atd. No a od oběda jsem pro začátek majitelem sestavy: eGo-C 1000mAh USB Battery + VISION ViVi NOVA? - 2,8ml + LIQUA 24mg Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Co si o tom myslíte? Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Ten atik co jsi obednal vypada fajnove. Ale to cekani, to je hnus co velebnosti??Dneska vyrazil z Chorvatska, už trackuju BTW zajímavé, že vaperské velmoci jsou Chorvati a Řekové (a české WillPro bez debat ) No a od oběda jsem pro začátek majitelem sestavy: eGo-C 1000mAh USB Battery + VISION ViVi NOVA? - 2,8ml + LIQUA 24mgCo si o tom myslíte?Já jsem laik, co žužlá e-cab, ale pro začátek dobrý, jen je to proporčně taková bambule, sorry. Nechce ta Vivina silnější baterku? Jinak 24mg liquidy jsou na mně moc. Je mi z nich blbě. Teď jedu nejčastěji Liqua menthol a grapefruit 18mg, dokuřuju se Dekang Camelem 24mg, když potřebuju doplnit hladinku. Doufám, že s novým atomizérem půjdu na 12mg. V podstatě jsem přestal kouřit cíga. Dám tak jedno denně, po obídku a to jen pod společenským tlakem. E-cíga včetně modů mi připadají jako nevzhledné válce, uvažuju o custom made předělávce své staré dýmky na RKN pikolo atomizér. Přeci jen to dřevo má určitou ergonomii a bude se držet líp než tyčky. Pro pokochání pár fotek z dnešního surfu nekomerční sféra je fascinující: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Dneska vyrazil z Chorvatska, už trackuju BTW zajímavé, že vaperské velmoci jsou Chorvati a Řekové (a české WillPro bez debat ) Já jsem laik, co žužlá e-cab, ale pro začátek dobrý, jen je to proporčně taková bambule, sorry. Nechce ta Vivina silnější baterku? Jinak 24mg liquidy jsou na mně moc. Je mi z nich blbě. Teď jedu nejčastěji Liqua menthol a grapefruit 18mg, dokuřuju se Dekang Camelem 24mg, když potřebuju doplnit hladinku. Doufám, že s novým atomizérem půjdu na 12mg. V podstatě jsem přestal kouřit cíga. Dám tak jedno denně, po obídku a to jen pod společenským tlakem. E-cíga včetně modů mi připadají jako nevzhledné válce, uvažuju o custom made předělávce své staré dýmky na RKN pikolo atomizér. Přeci jen to dřevo má určitou ergonomii a bude se držet líp než tyčky. Pro pokochání pár fotek z dnešního surfu nekomerční sféra je fascinující: Bambule to je to jo, ale potřeboval jsem to vyřešit dneska, tak jsem šáhl po spolehlivosti a kapacitě. Myslím, že Vivina dýmá dobře, případně se dá baterie přepnout na vyšší napětí, nebo laborovat s odporem spirálky - mám 1,8; 2,4 a 2,8 Ohmu. Ale nějaký krátký a tlustý grip asi v budoucnosti bude. Ta dýmka to už je takové rituální kouření, mě vyhovuje ten instantní styl vyndat z kapsy potáhnout 2x - 3x a uložit. Ale jinak to vypadá moc hezky a ten steampunk je docela vtipnej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) summarydoma:- e-cab, kterému zvoní hrana (nechám si ho na THC extrakty )- 2 ks AW 14500 (Li-Ion) + nabíječka UltraFire WF-139- kanthalové dráty 0.17, 0.18, 0.20 mm- mesh 400- Technoxův oplet- Mini Cube v2 sandblasted (fantastický grip) na cestě:- G-Bell by yenki69 rebuildable atomizer- RKN Pikolo v přípravě- dva ocelové driptipy od Siam Mods- GG Penelope (pro můj custom e-pipe project)- Inawera báze a aromata na míchačku edit: Marfi, kdes vzal ten pěkný "widget" co máš v podpisu, jako že nekuřiš a šetřiš? Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) summary edit: Marfi, kdes vzal ten pěkný "widget" co máš v podpisu, jako že nekuřiš a šetřiš? Tak jsem se taky do toho dal Jinak zatím ego K a Inawera báze a aromata na cestě. Podpis o nekouření tady: http://sincemylastcigarette.com/ Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 summary Koukám, že v tom začínáš pěkně frčet. Je to o dost rychlejší jak s hodinkama, co? No tak já že bych se postavil do fronty na ten Mini Cube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Koukám, že v tom začínáš pěkně frčet. Je to o dost rychlejší jak s hodinkama, co? No tak já že bych se postavil do fronty na ten Mini Cube Baterku (Cube) mam jenom jednu, takze asi ne, ale uvidime, jak mi sednou atiky. Treba tam buds prostor k jednani Dneska jsem objevil novou vychytavku - pass through kabel do USB nebo s redukci do autozapalovace s 510 koncovkou. Na to se namontuje atomizer a hulis bez potreby baterie 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Baterku (Cube) mam jenom jednu, takze asi ne, ale uvidime, jak mi sednou atiky. Treba tam buds prostor k jednani Dneska jsem objevil novou vychytavku - pass through kabel do USB nebo s redukci do autozapalovace s 510 koncovkou. Na to se namontuje atomizer a hulis bez potreby baterie 8) Ano, vaping je úplně nový vesmír. Už jsem oblézáním všech možných stránek a dikuzí strávil dost času a trochu mi to připomíná dobu kdy jsem narazil na hodinky a Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Taktiež sa pripajam k vaperom Uz to prevadzkujem cca 3 mesiace, aj ked som sa toho prechodu velmi obaval, tak uz po 48 hodinach som usudil ze k normalnym "smradlavkam" sa uz nikdy nevratim. Baví ma proste ta variabilita roznych prichuti a systemov. Skusil som rozne prichute uz, pocinajuc tabakovymi. cez ovocne. Zistujem ze najviac mi vyhovuje jahoda.System som si zakupil eGO C od joytechu ale nakoniec tento kapsulovy system som nahradil nasadou T2 CC a neviem si ju vynachvalit. Uzasna dymivost a skvele podanie chutí.Taktiez udrzba tohoto systemu je jednoducha, raz tyzdenne suche vypalenie zhavicu a zatial bez akychkolvek problemov.Postupne som zacal znizovat aj obsah nikotinu, zacal som na 18mg a skoncil som na 6mg a uplne mi to staci, nemam potrebu silnejsich, dokonca aj takzvany HIT (pocit v plucach pri slukovani) je super.Takze za mna maximalna spokojnost a kolko prachov som uz usetril Tak vaperom zdar a ti co este vahaju, nebojte sa toho, stoji to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Ano, vaping je úplně nový vesmír. Už jsem oblézáním všech možných stránek a dikuzí strávil dost času a trochu mi to připomíná dobu kdy jsem narazil na hodinky a Chronomag. Jo a az Organic podlehne a poridi velkej Cube tak na ten se stavim do fronty zaze ja:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Baterku (Cube) mam jenom jednu, takze asi ne, ale uvidime, jak mi sednou atiky. Treba tam buds prostor k jednani Dneska jsem objevil novou vychytavku - pass through kabel do USB nebo s redukci do autozapalovace s 510 koncovkou. Na to se namontuje atomizer a hulis bez potreby baterie 8) Je to někde k mání za rozumnou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se