Richard Eš Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Aj Rytmus odkazuje celé zlaté Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Vím, že nejsou ve výběru. Ale za mě vedou z bílýho zlata tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Me se ty zluto-zlaty libej hodne, ale uz to chce trochu koule tohle vynest a take mit urcity styl, jinak to bude jako pro kolotocare. To bile zlato je takove praktictejsi, mene napadne a take bych osobne volil bile zlato i pro sebe. Budeme kupovat pro manzelku DJ a take bile zlato, cerny cifr s diamantama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Kebyže si ja vyberám tak toto by bola jasná voľba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 za mě jednoznacne klasika tj 36tky a komplet žlutý zlato.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Za mě určitě DD se zeleným cifrem v rosegoldu. Ty mám jako cílovou metu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Když už tak buď bílé jako nasty, nebo RG jako Pepa a kdyby jen DD podle tebe tak champagne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Měl jsem léta champagne a před pár dny jsem je prodal a koupil silver právě kvůli čitelnosti. Je to o dost lepší, ale pokud Ti jde hlavně o čitelnost tak jedině bílý a nebo černý. Stříbrný je pořád sunburst a v kombinaci s lesknoucíma se ručkama a římanama je to za šera furt ne úplně ideální. Ale jak jsem psal, oproti champagne o dost posun k lepšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Jááj škoda že si nedal vedieť dal som sem na fórum požiadavku že by som kúpil DayDate. A po koľkých rokoch ti to začalo prekážať? Teraz by si mi teda odporučil radšej so strieborným cifernikom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Před lety jsem jako mladý ucho viděl (víc jak 20 let) na jednom amíkovi DD v upravě PVD ,Dlc nebo tak něco pěkně za ty léta prosvítající gold ,to se mi zapsalo do mysli a furt to je top co jsem kdy viděl ,měl ...taková varianta OWG ...i když je už mám tak néé s tím správným cifrem (black) a úpravou ...nejspíš světoběžník ze zkušenostma to byl ,nebo proč tato varianta ???...podstata zůstavá i když okolí vidí něco jiného...bezpečnost a předcházení problémům na cestách kolem světa při zachování možnosti mít kdykoli a kdekoli na ruce to co chci to byl předpokládám motiv proč to tak měl...což vlastně u trezorofek s občasným vyvenčením není třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Šampus urcite! pripadne RG s olive (len neviem ci to nie je hard to get hot model) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickyRocks Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 6 minutami, MickyRocks napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krasne a ešte kombinácia s Gucci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 @MickyRocks presne dle meho gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Moja reč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Ja to serem kua. Neskutocny kusok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 19. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Má tu niekto fotku strieborného ciferníku prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 3. 10. 2020 v 4:40, Chosef76 napsal: Za mě určitě DD se zeleným cifrem v rosegoldu. Ty mám jako cílovou metu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Souhlas, stejná cílová meta! Nejhezčí DD! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 No nakoniec som kúpil DD champagne s Roman robili mi veľkú radosť ale po pól roku som ich musel predať z rod. dôvodov teraz nosím všeličo na ruke ale už to nemôžem vydržať veľmi lutujem predaj. Stále mám pocit že mi niečo chyba...Tak som sa rozhodol predať auto a hneď utekám objednat znova DD a už dúfam ako na stálo , len teraz neviem či znova tie isté alebo champagne s diamantmi čo by ste brali? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 V jednoduchosti je krása ,za mě ty první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se