martar Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Na Worn and wound je článek představujicí 150 kusovou limitku Squale 60th Anniversary 30 Atmos. Case Material: Stainless steelDial: Black, Dimensions: 40.8mm x 12mmCrystal: Sapphire Water Resistance: 300 metersCrown: Screw downMovement: Sellita SW 200Strap/Bracelet: Sail cloth two-piecePrice: 1,190 CHF, which is roughly $1,218 USDExpected Release: September 1, 2019 Názor si uděláte určitě sami. Inspirace vintage Blancpainy je zjevná, ale jako celek mi to přijde docela sexy. A jsou to - nevím proč - první Squale, kde mne nerozčiluje ta žraločí lordóza. https://wornandwound.com/introducing-the-60th-anniversary-edition-squale-30-atmos/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 U tyhle firmy bych si zcela jistě vybral jinej model. Ta luneta je až drze vobšlehlá, úplně zbytečně. Má-li to bejt nějakej výroční model, kterej jistě nebude levnej, těmhle kriklavym podobnostem bych se vyhejbal vobloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Jj. A Squale není jediná firma, takový Rado Captain Cook tu lunetu taky dost citujou ... a lidi to kupujou, protože je prostě pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Ona ta "podoba" bude nejspíš tím, že Squale s Blancpainem na hodinkách spolupracoval ... https://www.hodinkee.com/articles/blood-in-the-water-water-in-its-blood-a-brief-history-of-squale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Za me super, jenom korunka se mi moc nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 (upraveno) Ona ta "podoba" bude nejspíš tím, že Squale s Blancpainem na hodinkách spolupracoval ... https://www.hodinkee.com/articles/blood-in-the-water-water-in-its-blood-a-brief-history-of-squaleNo spolupracoval... jestli to správně chápu, tak některé zavedené značky tehdy (stejně jako dnes) outsourcovaly výrobu pouzder. Tehdy pouzdra potápek dělal třeba Piquerez (Super Compressor) nebo Von Buren (Squale), dneska je dělá třeba Ickler nebo číňan nebo ta firma (ted si nevybavuju jméno), co dělá pouzdra pro řadu swiss značek včetně Breitling. Znamená to podle Tebe, že tihle výrobci můžou volně použít design hodinek svých klientů na svých vlastnich produktech, pokud se rozhodnou pod vlastním brandem vyrábět celý hodinky? Jen tak mudruju, jak to má Squale a Blancpain konkrétně spolu nevím, třeba je tam nějaká dohoda. Z mýho pohledu je velká škoda, ze podobný hodinky (42 mm, lehký a nízký vintage pouzdro, luneta, cifr...) nedělá přimo Blancpain, to by byla pecka. Jenže Blancpain v 42mm jede bohužel jen hi-tech Bathyscaphe. Upraveno 12. srpna 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 (upraveno) No spolupracoval... jestli to správně chápu, tak některé zavedené značky tehdy (stejně jako dnes) outsourcovaly výrobu pouzder. Tehdy pouzdra potápek dělal třeba Piquerez (Super Compressor) nebo Von Buren (Squale), dneska je dělá třeba Ickler nebo číňan nebo ta firma (ted si nevybavuju jméno), co dělá pouzdra pro řadu swiss značek včetně Breitling. Znamená to podle Tebe, že tihle výrobci můžou volně použít design hodinek svých klientů na svých vlastnich produktech, pokud se rozhodnou pod vlastním brandem vyrábět celý hodinky? Jen tak mudruju, jak to má Squale a Blancpain konkrétně spolu nevím, třeba je tam nějaká dohoda. Z mýho pohledu je velká škoda, ze podobný hodinky (42 mm, lehký a nízký vintage pouzdro, luneta, cifr...) nedělá přimo Blancpain, to by byla pecka. Jenže Blancpain v 42mm jede bohužel jen hi-tech Bathyscaphe.Tak vycházím z článku ... a jestli měl Blancpain "výhradní právo" netuším, ale v dnešní době je to asi už jedno. Za mě je to v pořádku, Squale je pro mě značka, která se mi líbí. Zejména limitovaný 50 mi přijdou pěkný https://www.chronoshop.cz/squale-50-atmos-black-anniversary Upraveno 12. srpna 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Však jo, mně se tyhle nový taky líběj, jinak bych jim nezakládal vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Však jo, mně se tyhle nový taky líběj, jinak bych jim nezakládal vlákno Říkal jsem si, že bych do těch 50 šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 (upraveno) Za mě parádní. Squale mám moc rád a Atmos 50 jsou hodinky, který mám doma téměř celou moji chrono cestu.Kdyby byly na tahu nosil bych je dost možná nejčastěji.Že bych rozšířil sbírku? Upraveno 12. srpna 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se