VintageLover Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Ty jsou fakt krásný.https://www.revolution.watch/introducing-the-sinn-x-the-rake-revolution-155-bundeswehr-dark-star/?fbclid=IwAR2akviEdw7LEMV8gjN3MeIsJIMtcbkV1NrsBdq-4OlbiIBn4oZmFs7332A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Jo tak tohle vypadá fakt dobře. Jak čísla na ciferníku nemusim, tak tady mě nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 tohle můžu, moc. Ale jestli jsem to pochopil správně, je to aktivita toho shopu a u jiných dealerů k dispozici nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Vypadají fajnově ... ale do česka je dostat by byl problém a se clem a DPH to je mimo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Krásný kousek. Škoda těch 43 mm, o jeden dva méně by bylo pro mě top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Krásný kousek. Škoda těch 43 mm, o jeden dva méně by bylo pro mě top.Souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 původní měly 43, to by nebylo ono.A už jsou vyprodaný, šlus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Vzali jste je nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Neviem, ale predali sa asi za hodinu čo som čítal po interwebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Teď se objevily na chrono24, no ale ze států za 106 + 3 pošta + clo a daň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se