Kobliha Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Před hodinou, Dushakx napsal: Gratulace! Spirity bych si chtěl do dvou let taky pořídit. Tahle velikost je perfektní. Děkuji. Jsou opravdu skvělé. Velikost asi není úplně trendy, ale je velice komfortní pro hubené zápěstí. Jenom pozor na velikost tahu, která může být problematická pro nasazování a sundávání hodinek, je-li malý obvod zápěstí a dlaň jako lopata. A doplním informaci, že se jedná o model Spirit 37mm v černé barvě. Tento rozměr je identifikovatelný podle datumovky na 6. hodině. Rozhodování o barvě ciferníku mezi modrou sunburst, champagne sunburst a černou je další dilema, které je třeba si vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 (upraveno) před 1 hodinou, Kobliha napsal: Děkuji. Jsou opravdu skvělé. Velikost asi není úplně trendy, ale je velice komfortní pro hubené zápěstí. Jenom pozor na velikost tahu, která může být problematická pro nasazování a sundávání hodinek, je-li malý obvod zápěstí a dlaň jako lopata. A doplním informaci, že se jedná o model Spirit 37mm v černé barvě. Tento rozměr je identifikovatelný podle datumovky na 6. hodině. Rozhodování o barvě ciferníku mezi modrou sunburst, champagne sunburst a černou je další dilema, které je třeba si vyřešit. Já mám vybráno a vyzkoušeno z léta 37mm se světlým cifrem! Upraveno 3. prosince 2022 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 V 27. 11. 2022 v 15:46, Dushakx napsal: To jsou 39? Paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 41 minutami, Zdenek1307 napsal: To jsou 39? Paradni Ano, 39! Pro mě dokonalá velikost :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Kdyz slysim tu vrtacku,tak se trepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Neustale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Dnes vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Velká paráda, gratulace k novému kousku. BTW taky je mam zrovna na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Dekuji,ta keramicka luneta je fantasticka.Ty hodinky maji urcity smrnc.Cifernik krasne haze barvu od svetle modre po tmave modrou do cerna.Prumer 43 mm je vytecny.Zatim zkusime gumku a remen a uvidime jestli radeji nekoupim tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 @mlsoun1 Gratulace! Modrá se Longines u Hydroconquestů fakt povedla. V prodejně naživo se mi fakt líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 DíkyV roce 2012 jsem měl první LHC blue 41 mm a ten cifr byl podobný,krásně se leskl a měnil barvy.Ve 2013-2014 jsem si je koupil znovu a ten cifr už tak pěkný nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Jsou dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Su nerozhodnej, tak sem si k modrým pořídil i zelené. Su rád, že můžu btw. zápěstí 17cm, průměr hodinek 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Ty zelene udelali urcite pro myslivceKamaradovi se moc libi,tak zvazujeme,ze mu je ke kulatinam koupime.Uz ho vidim s flintou na ramenou a LHC na zapestiVypadaji moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Dnes cerneNormalne jsem z nich porad na mekko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 V 9. 12. 2022 v 20:58, mlsoun1 napsal: Dnes vecer Tyjo až teď jsem si všiml, žes doplnil modrý keramiky?! Na tyhle já už koukám několik let. Krásný jsou, jednou jsem se na ně byl podívat i naživo, ale od té doby jsem se nerozhoupal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Ty zelene udelali urcite pro myslivceKamaradovi se moc libi,tak zvazujeme,ze mu je ke kulatinam koupime.Uz ho vidim s flintou na ramenou a LHC na zapestiVypadaji moc pekne. Přesně tak. Chodím rád do lesa a ty modré, mi tam připadly jaksi rušivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 před 2 hodinami, Radik napsal: Tyjo až teď jsem si všiml, žes doplnil modrý keramiky?! Na tyhle já už koukám několik let. Krásný jsou, jednou jsem se na ně byl podívat i naživo, ale od té doby jsem se nerozhoupal. Dlouho jsem po nich toužil.Původně jsem chtěl chronography,ale když jsem je u Bechyněho zkusil,tak mi nesedli.To pouzdro je prostě úplně jiné.Ale měli tam tyto a jiskra přeskočila.Jen jsem si říkal,že přeci nebudu mít dvoje LHC.Jenže víš jak to zde je,že? Na poptávku zde se ozval kolega,ale ještě je dal na servis,tak jsem čekal a (hle mezitím jsem si koupil dvoje béčka,taková bláhovost.Jednoduše chyba.Byl jsem kdysi Bretlingář,ale už to není ono.Dokonce při jejich vyndání z krabice nebyla pomalu žádná emoce).Za to když jsem vyndal ze škatule tyto LHC,tak byl wau efekt,byl jsem totálně unešen.Jsem rád,že jsem se s kolegou domluvil,ať mi chvilku počká až došetřím a hle,jsou zde. Tož po pár dnech nošení musím uznat,že cifr je prostě a jednoduše přehlednější a ten jejich modrý nádech který se při natočení hodinek mění je velmi okouzlující.Těm hodinkám to přidává na luxusu.Ta jejich luneta je rovněž kouzelná až fantastická. Ale starý model má taky něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: ... Ale starý model má taky něco do sebe. Jojo, starý model jsem měl, prodal a doteď toho lituju Ale na druhou strnau si říkám, že tím by mohlo být místo někdy na model nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Taky jsem rok cekalCasu dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se