Ředitel Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 8 minutami, Honza 1234 napsal: Tak dlouho jsem kolem nich chodil, až to dopadlo Moc pěkný, také o nich uvažuji, jen nevím v jaké barevné verzi. U šedé se bojím pak čitelnosti na denním světle, ale jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července V 17. 7. 2024 v 10:38, Ředitel napsal: Moc pěkný, také o nich uvažuji, jen nevím v jaké barevné verzi. U šedé se bojím pak čitelnosti na denním světle, ale jsou nádherné. Moc děkuji a rozumím obavám, ale musím říct, že jsou čitelné ve všech světelných podmínkách stejně, jako třeba černá verze. Ty se mi totiž líbí taky, ale chtěl jsem změnu, protože jedny černé potápky už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 38mm 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 15 hodinami, JorgeJay napsal: 38mm Krásný kousek, do té zelené bych taky šel Já stále se svými Conquest Classic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Stává se ze mne OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Neustále 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Žena slaví kulaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Pracovní sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Svatební video sestříhano, tráva posekána, teď už jen prosecco a relax s těmi zelenými Longžíny 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 15 hodinami, JorgeJay napsal: Svatební video sestříhano, tráva posekána, teď už jen prosecco a relax s těmi zelenými Longžíny Vypadají fakt dobře.Zkusil jsem je a nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Tož pořád stejně a stejně spokojeně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Nebyl jsem si nistej, zda bych nezaclanel o sekci vedle, tak to dam sem. Dnes v pracovním procesu tyhle. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 54 minutami, kuncák7 napsal: Nebyl jsem si nistej, zda bych nezaclanel o sekci vedle, tak to dam sem. Dnes v pracovním procesu tyhle. Jsou krásný a proto je musíš dávat i do Hyder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července U mě stále hodinkový klid 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 3 minutami, Dushakx napsal: U mě stále hodinkový klid Jako vždy nádheraFotíš na jedničku Už se těším až koupiš korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna No, dej tomu pár let a všechno bude :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Už mě s těma Lonžýnkama docela štvete Jsem bez nich asi rok a od chvíle, co jsem je prodal si je chci zase koupit. Naštěstí mám teda Sinny, který jsou fakt parádní, ale musím si pořídit ještě Longy. Je třeba vydržať! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se