Jeronimo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Trocha minimalismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 20 hodinami, Jeronimo napsal: Trocha minimalismu Pěkný,ale ten červený řemen mi k Tobě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září U mne je to setrvalý stav,spokojený stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Před hodinou, mlsoun1 napsal: Pěkný,ale ten červený řemen mi k Tobě nejde Oranžový Tu barvu mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Před hodinou, mlsoun1 napsal: Pěkný,ale ten červený řemen mi k Tobě nejde Naopak, perfektně v kontrastu s číselníkem a hlavně, žádná nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 40 minutami, Jeronimo napsal: Oranžový Tu barvu mám moc rád. Vidíš to, jak je to vyfoceno,tak vidím červenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 38 minutami, špelda66 napsal: Naopak, perfektně v kontrastu s číselníkem a hlavně, žádná nuda. Bral jsem to jako k osobě nabušeného muže, nikoliv kontrast k daným hodinkám.Tam to je v pohodě,to máš plnou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 1 hodinou, Hans Gruber napsal: Stopuješ si za ja dlouho ti malá usne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Ta nespí, jinak řečeno, už 6 týdnů jsme se nevyspali … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Je to asi trapný,ale pořád to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Parádní To fotíš zrcadlovkou že to máš takhle krásně ostrý? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 3 hodinami, OndraPod napsal: Parádní To fotíš zrcadlovkou že to máš takhle krásně ostrý? Zklamu tě, ač ji vlastním, tak vše founem.Vyfotím více snímků a vyberu ten nejhezčí.Zásadně nic neupravuji 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Spirit Zulu 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Zelená je parádní.. IMG_6033.webp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Taky si někdy říkáte, že by bylo super narazit na zajímavý hodinky někde úplně náhodou? Tak tohle je ten případ. Objeveno a zakoupeno v mojí oblíbené hospodě :)) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxyg Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Díky kaktusakovi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se