kaktusář Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna takhle z fotky mám pocit, že ti sednou dobře...nemám pocit, že by někde něco plandalo apod...
misso Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 30 minutami, kaktusář napsal: takhle z fotky mám pocit, že ti sednou dobře...nemám pocit, že by někde něco plandalo apod... Což o to, nosit bych je i zvládnul, ostatně mám je na ruce už čtvrtý den v kuse a vysloveně mi nevadí a asi to nevypadá na ruce špatně, ale nějak to není ono oproti dalším, co mám.
mlsoun1 Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 20 minutami, misso napsal: Což o to, nosit bych je i zvládnul, ostatně mám je na ruce už čtvrtý den v kuse a vysloveně mi nevadí a asi to nevypadá na ruce špatně, ale nějak to není ono oproti dalším, co mám. Tomu se říká začátek konce.Měl jsem to tak s Omega AT.
KOCKOPEES Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Sundaný ten podivný milanský tah co k tomu byl. Nasazen tropic. A už si zvykají na ruce 1
cuborg Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna (upraveno) Moje první automaty byl LHC, pak jsem prodával, kupoval atd asi jako všichni tady, dneska se znova vracím k Longines, tentokrát Zulu od místního člena Upraveno 8. ledna uživatelem cuborg 2
mlsoun1 Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna V 9. 1. 2025 v 10:34, Dushakx napsal: Tak toto je foto do kalendáře
junior300 Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna @mlsoun1 staci si pozriet kolegove vlakno. Tam co fotka, to adept na kalendar. Borec no..
mlsoun1 Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 1 hodinou, junior300 napsal: @mlsoun1 staci si pozriet kolegove vlakno. Tam co fotka, to adept na kalendar. Borec no.. Vím,vím,je to profi fotograf.Ale každá fotka má jiné kouzlo
Dushakx Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Díky pánové Pořád se učím a snažím se to někam posunout 2
milomac Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Ještě jedna včerejší - conquesty v záři rumu s pětkama o páté
Návštěvník cecil Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Skin diver..fakt luxusní divery tady se nešetřilo. Jen potřebuji Tropic a mesh.
mlsoun1 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna U mne pořád to samé a pořád obrovská spokojenost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se