Jader Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Dnes lyžovačka Tatry. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Pořád conquesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Spirit 37 na Hirsch řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února V 1. 2. 2025 v 10:10, Postal80 napsal: Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. Rozšířit Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 11:40, Lucca napsal: Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě Rozšířit Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 12:11, Postal80 napsal: Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. Rozšířit Jojo moc se nevidí. Teda alespon v mém okolí je nikdo nemá. Tak přeji ať dělají radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Tak děkuji chlapi! 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Čmelák putuje do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Spirity na kůži…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Spirity Zulu Time….. je přesnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února První společná noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Legend diver v 39mm verzii. 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Sice včera na ruce (zapomněl jsem nahrát fotku), ale i dnes a zítra mi budou dělat celý den společnost 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackigr Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Spirit Flyback 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 1945 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března LLD 39mm, no date 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se