Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 1. 2. 2025 v 10:10, Postal80 napsal:

Přidám je ještě sem, protože radost ohromná. Vim, ze jste je tady všichni splivali, ale na zivo jsou úplně best parada. 

20250201_110744.jpg

20250201_102126.jpg

Rozšířit  

Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě 👍

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 2. 2025 v 11:40, Lucca napsal:

Moc pěkné hodinky a libi se mi i ten historický vztah k Československé republice. Za mě 👍

Rozšířit  

Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. 😁👍

Odkaz ke komentáři

V 4. 2. 2025 v 12:11, Postal80 napsal:

Taky si to myslím. Ty hodinky jsou naživo úplně jiné než na obrázcích. Pokud zapomeneme na historii, českou hrdost a spol. tak samy o sobě jsou to super hodinky. Když nemáš ruku nějakého prcka, díky krátkým nozkam, nakonec sedi velmi dobře. Z domu šly Tudory 58 + male Conquesty a místo nich jsem pořídil tohle - a dobře jsem udělal. V kolekci jsou jiné než všechno ostatní, mají osobnost, jsou super. Díky. 😁👍

Rozšířit  

Jojo moc se nevidí. Teda alespon v mém okolí je nikdo nemá. Tak přeji ať dělají radost 🙂

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...