mlsoun1 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Dnes si Arta vybral pesi turistiku a co jineho nez LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Bavia ma Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 (upraveno) Upraveno 1. května 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Vypadá to, že budou nové Conquesty! Velikost 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 2 hodinami, Dushakx napsal: Vypadá to, že budou nové Conquesty! Velikost 41mm. Peknekde si to našiel prosím ťa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Jj tohle se povedlo, na IG to sdilelo par uctu a pak na foru watchuseek to uz probiraji. Udajne to ale bude velky cenovy skok oproti starsimu modelu Conquestu. https://www.watchuseek.com/threads/new-more-expensive-longines-conquest-leaked.5489626/ Jeste si musime pockat na nejaky oficialni zdroj, ale cena asi opravdu bude uz na urovni trirucek modelu Spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Tak ovšem ty jsou nádherný. Velmi se mi líbí ten 4.model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Před hodinou, Dushakx napsal: Jj tohle se povedlo, na IG to sdilelo par uctu a pak na foru watchuseek to uz probiraji. Udajne to ale bude velky cenovy skok oproti starsimu modelu Conquestu. https://www.watchuseek.com/threads/new-more-expensive-longines-conquest-leaked.5489626/ Jeste si musime pockat na nejaky oficialni zdroj, ale cena asi opravdu bude uz na urovni trirucek modelu Spirit Dikuvidime co to nakoniec bude ale na narast cien (nielen u Longines) si asi budeme musiet zvyknut. V tomto pripade to za mna stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 (upraveno) Pardon, reagoval jsem na starší příspěvek, poprosím o smazání. Upraveno 4. května 2023 uživatelem blowik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Ja v tom vidim uplne ine hodinky, nema to nic spolocne s conquestami uz...A podobne budu vyzerat asi aj Hydry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Takto z prvej puzdro ako Suby, resp. cele mi to evokuje RLX. Stratili svojskost. Nebol som sice fanusik aktualnych Conquestov, ale dokazal som ocenit, ze Longines ide svojou cestou. Uvidime, co to spravi nazivo. Uplny pruser to hadam nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 před 13 hodinami, shaggy napsal: Ja v tom vidim uplne ine hodinky, nema to nic spolocne s conquestami uz... A podobne budu vyzerat asi aj Hydry. Tak nějak jsem to chtěl napsat. To je spíš úplně nová řada, měli by dát i jiný název. Na první pohled nejsou špatné, jen kdyby tam nebylo logo a popis, tak bych to na LC vůbec netipoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Konečně opustí ten debilní tvar korunky. Ta hrana na starých Conech a Hydrách byla sice efektní, ale nepříjemná při nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 (upraveno) Vrabci cvrlikají také o menších Spiritech Zulu Time 39 a nových barvách. Upraveno 6. května 2023 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 (upraveno) Z teho mě kope bedla. Upraveno 6. května 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Že by se vyplatilo počkat a současný LHC nekupovat...?! Teda "vyplatilo" asi ne, ale šak víte jak to myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Aby toho nebylo málo, tak se mluví o GMT Hydrách, Legend Diver 39 no date a Flagship Moonphase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Mně se z Longínek, který bych si opravdu koupil, líbí jen hydry. Ostatní ne že by se mi vyloženě nelíbily, ale asi bych si je nekoupil. Kolega se vytasil s LLD a na ty jsem se naživo rád kouknul - fakt pěkný, i když můj styl to úplně není. Spíš jsem zvědavej, jestli vylezou s nějakým upgradem LHC. Ale tuším jak to chodí - dokud si ty hydry nepořídím, tak žádný další nebudou. Ale jakmile se rozhoupu, měsíc poté vylezou s další, ještě lepší verzí. A budu zase v háji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Na redditu se objevilo pár obrázků LHC Hydroconquestů ale nejspíš to bude fake. A pokud ne tak jedineé pozitivum je asi ta spona, ikdyž já sponu na LHC mam rád, je pěkně malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se