octaviakk007 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 SpiritOdoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 3 hodinami, octaviakk007 napsal: Spirit Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Olala, Spirity! Poprosim o impresia. Su velmi fotogenicke, ale ked som ich videl "na zivo", aj ked len cez sklo (co uz, ked je vsetko pozatvarane), zarazili ma nozky, zdali za mi prilis masivne k tomu cifru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Krásně plastický indexy. Hezký jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Olala, Spirity! Poprosim o impresia. Su velmi fotogenicke, ale ked som ich videl "na zivo", aj ked len cez sklo (co uz, ked je vsetko pozatvarane), zarazili ma nozky, zdali za mi prilis masivne k tomu cifru...?Nožičky nie sú masívne. Sú dlhšie, ale tvarované okolo zápästia. Fakt sa dobre nosia. Viac fotiek aj s postrehmi mam vo vlakne Pochlubte se... Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Krásně plastický indexy. Hezký jsou...Ďakujem. Veľmi príjemné ma prekvapili. Kvalitou spracovania púzdra a ťahu sú o triedu vyššie. Porovnával som ich s mojimi keramickými Bondovkami a veľký rozdiel medzi nimi nie je. Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Před hodinou, octaviakk007 napsal: Nožičky nie sú masívne. Sú dlhšie, ale tvarované okolo zápästia. Fakt sa dobre nosia. Viac fotiek aj s postrehmi mam vo vlakne Pochlubte se... Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku To rad pocujem, mam na ne zaostrene. Idem nazriet do Pochlubte se. Gratulujem k vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 legend diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To rad pocujem, mam na ne zaostrene. Idem nazriet do Pochlubte se. Gratulujem k vyberu.DakujemOdoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V. H. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tož takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy518 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Hlásím se do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tož tu budu chvilku otravovat,než mě to zase přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Dnes bylo krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 LHC jsou super. Jejich prodej považuju za jednu ze svejch největších chronochyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Jsou fakt super.Prodal jsem je 3x a vždy kvůli jinému kousku.Ale pořád jsem po nich pokukoval.Hlavně po černých,neboť jsem je nikdy neměl.Však vždy si je zase můžeš koupit a kochat se jimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 LHC sú naozaj hodné každého eura aj za bežnú retailovú cenu, mám ešte jedny Longines z rady Master colection tie majú 13 rokov a paradoxne ich nosím najradšej popri oveľa drahších značkách. Pomer cena-výkon-kvalita pri tejto značke je TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Pre Spirit platí to isté, čo pre LHC. Vysoká kvalita za prijateľnú cenu. Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy518 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se