Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 5 minutami, Gustaf napsal:

...jsem tu ode dneška novej....:D

IMG_20231030_195510-01.jpeg

Vítej do klubu :D a gratuluji ke skvělé volbě. Popravdě jsem celou dobu sledoval tvé založené vlákno OWG a čekal jsem, jak se rozhodneš. Za mě jsi se rozhodl skvěle, tohle je opravdu nádherný kousek 👍

P.S; Díky té diskuzi, jsi mě neskutečně nalákal na Tudory…tak třeba jednou je přidám do sbírky :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ersagon díky za pozitivní reakci. No, jelikož jsem se nemohl rozhoupat jaké Tudory a navíc mám stále v prodejním vlákně dva kousky, tak jsem musel ukojit touhu a vzít tyhle Spirity. Byly opravdu horkým favoritem už dlouhou dobu a jsem rád, že jsem je koupil. Jsou to opravdu nádherně zpracovaný hodinky. A na ty Tudory do komba dříve nebo později taky dojde :)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Gustaf napsal:

@Ersagon díky za pozitivní reakci. No, jelikož jsem se nemohl rozhoupat jaké Tudory a navíc mám stále v prodejním vlákně dva kousky, tak jsem musel ukojit touhu a vzít tyhle Spirity. Byly opravdu horkým favoritem už dlouhou dobu a jsem rád, že jsem je koupil. Jsou to opravdu nádherně zpracovaný hodinky. A na ty Tudory do komba dříve nebo později taky dojde :)

Skvělá volba a gratulace. Vypadají zajímavě. Byl jsem hodně blízko k těm "čtyřicítkám" bez GMT, ale nakonec to sklouzlo jinam 👀

Každopádně Longy budou brzy další na řadě. Tato značka prostě musí být v repertoáru 😀

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Gustaf napsal:

Jj, tak to je stejny. Jasný, titan to odlehčí, ale bude to futrolep hroznej... při tý výšce.

Ťažko povedať, treba to skúsiť😉nedávno som mal na ruke Omega SMP chrono s podobnou výškou a zas až taký brutál to nebol🙂nehovoriac o váhe, v oceli to bolo cítiť😀IMG_6545.thumb.jpeg.40d8bc127cab100de7cfd3a0bd62ddd5.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...