mlsoun1 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Po dlhsej dobe. Uz bolo treba narusit HC hegemoniu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 A díky za to! Jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Jedny z nejhezčích na fóru,to musím uznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Podzim je tu v plné síle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Už po desetiletí se tomu zde říká zlodějská ulička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 V 22. 10. 2023 v 18:27, Dushakx napsal: Podzim je tu v plné síle supr fotka, no hodinky samo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Tak trochu ine Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 ...jsem tu ode dneška novej....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 5 minutami, Gustaf napsal: ...jsem tu ode dneška novej....:D Vítej do klubu a gratuluji ke skvělé volbě. Popravdě jsem celou dobu sledoval tvé založené vlákno OWG a čekal jsem, jak se rozhodneš. Za mě jsi se rozhodl skvěle, tohle je opravdu nádherný kousek P.S; Díky té diskuzi, jsi mě neskutečně nalákal na Tudory…tak třeba jednou je přidám do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 (upraveno) @Ersagon díky za pozitivní reakci. No, jelikož jsem se nemohl rozhoupat jaké Tudory a navíc mám stále v prodejním vlákně dva kousky, tak jsem musel ukojit touhu a vzít tyhle Spirity. Byly opravdu horkým favoritem už dlouhou dobu a jsem rád, že jsem je koupil. Jsou to opravdu nádherně zpracovaný hodinky. A na ty Tudory do komba dříve nebo později taky dojde Upraveno 30. října 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 10 hodinami, Gustaf napsal: ...jsem tu ode dneška novej....:D Supr volba, jednu dobu jsem je měl v hledáčku. Byl jsem je dvakrát omrknout a ponosit v prodejně. Jen mi do toho vždy něco vleze co má větší prioritu. Teď koukám po těch chrono v titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) před 11 hodinami, Gustaf napsal: @Ersagon díky za pozitivní reakci. No, jelikož jsem se nemohl rozhoupat jaké Tudory a navíc mám stále v prodejním vlákně dva kousky, tak jsem musel ukojit touhu a vzít tyhle Spirity. Byly opravdu horkým favoritem už dlouhou dobu a jsem rád, že jsem je koupil. Jsou to opravdu nádherně zpracovaný hodinky. A na ty Tudory do komba dříve nebo později taky dojde Skvělá volba a gratulace. Vypadají zajímavě. Byl jsem hodně blízko k těm "čtyřicítkám" bez GMT, ale nakonec to sklouzlo jinam Každopádně Longy budou brzy další na řadě. Tato značka prostě musí být v repertoáru Upraveno 31. října 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 @pavel23 myslíš ty flyback chrona? Ty jsou super, ale výška 1,7 je masakr. @Zdenek1307 jsou to moje první Londžíny...snad budou dělat radost na hodně dlouho...fakt jsou parádně. Dneska si je konečně užiju na denním světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 @Gustafgratuluji ke krásným hodinkám.Výtečný výběrA samozřejmě vítej v klubu přesýpacích hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 16 minutami, mlsoun1 napsal: @Gustafgratuluji ke krásným hodinkám.Výtečný výběrA samozřejmě vítej v klubu přesýpacích hodin Díky moc....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Jo myslel jsem flyback chrona. ale ještě jsem je neměl možnost vyzkoušet a prohlédnout. 1,7 je fakt dost to jsem v popisu přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Jedná se o tyhle, jsou taky 17mm vysoký, ale titan by to mohl vyvážit. Představujeme: Longines Spirit Flyback nyní v titanové barvě (monochrome-watches.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Jj, tak to je stejny. Jasný, titan to odlehčí, ale bude to futrolep hroznej... při tý výšce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 9 minutami, Gustaf napsal: Jj, tak to je stejny. Jasný, titan to odlehčí, ale bude to futrolep hroznej... při tý výšce. Ťažko povedať, treba to skúsiťnedávno som mal na ruke Omega SMP chrono s podobnou výškou a zas až taký brutál to nebolnehovoriac o váhe, v oceli to bolo cítiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se