Messiah Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Tak jsem pořád bloudil, nevěděl co chci až jsem koupil tohle a není to zlý! :-) Jen ta velikost... Kdyby měli průměr 42 - 44 mm budou dokonalé. Jinak perfektně nízké a lehké v porovnání s brutusem jménem Omega PO.. Upraveno 6. září 2019 uživatelem Messiah
Radek Cigi Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Tohle jsou parádní hodinky. Mají historii, jsou svěží - hlavně to tricolor provedení subciferníků. Podtrženo sečteno, tvůj výběr chválím a taky závidím .
kuncák7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Jak jsem ti psal, jsou parádní. Užij si je.
OndraTce Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 "Kdyby měli průměr 42 - 44 mm budou dokonalé."Ámen! Ale stejně jsou fajné. Užívej!
jenik77 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 jsou skvělé, užívej jich. ano, ta velikost je síla, ale dle fotky ti sedí dobře.a pokud jsou to ty z prodejní sekce, tak nakonec na velmi dobrý peníz...
Akem Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 Na té fotce vypadá velikost v pohodě... až budu "velkej" taky si je pořídím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se