Messiah Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Něco z víkendu mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Měl jsem možnost dostat tyto hodinky před objektiv a tak sem připnu fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Nádherný fotky, nádherných hodinek! Je tam tolik detailů, že si umím představit, že se člověku možná rychle "přejí", ale jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Hm, mrakousi, ty mi me "trápení" tema fotkama vůbec neulehcujes :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Nádherný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Jsou úžasné a nevšední. Myslím, že se rychle nepřejí, ale trápí mě ten průměr. Být třeba 43, tak do nich jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Hrozně dlouho jsem na ně v inzerci koukal. Ta velikost byla jediný problém. Jinak jsou fakt dobrý! Tak teď koukám v inzerci zas na jiné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Ty jsou hodně fešný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 V 10. 9. 2019 v 9:50, Maxmillian napsal: Hrozně dlouho jsem na ně v inzerci koukal. Ta velikost byla jediný problém. Jinak jsou fakt dobrý! Tak teď koukám v inzerci zas na jiné :-)Přesně tak, pro mě velikosti už moc, ale pecka hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se