Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm, moje zkusenosti s touto postou jsou velmi velmi spatneee...

Nejjednodusi bude tam zajet, pripravit si vytisteny uplne vsechno, co se tyka zasilky (objednavku, fakturu, potvrzeni platby, ...) a proste se dozadovat vydani zasilky. Od doby, kdy mi vratili zpet do USA mp3 prehravac, i pres to, ze jsem jim veskera cestna prohlaseni a faktury poslal 7x (!!!) na tri ruzne e-mailove adresy, to delam jedine takhle a funguje to. Ale je pravda, ze to vetsinou znamena dojet tam 2x - jednou podat cestne prohlaseni, ze to nemas na kseft a podruhy vyzvednout. I kdyz se mi jednou zadarilo to z nich dostat rovnou - bez cla a DPH :)

Dovolat se tam - nemas sanci, bez prdele.

Odesláno
Hm, moje zkusenosti s touto postou jsou velmi velmi spatneee...

Nejjednodusi bude tam zajet, pripravit si vytisteny uplne vsechno, co se tyka zasilky (objednavku, fakturu, potvrzeni platby, ...) a proste se dozadovat vydani zasilky. Od doby, kdy mi vratili zpet do USA mp3 prehravac, i pres to, ze jsem jim veskera cestna prohlaseni a faktury poslal 7x (!!!) na tri ruzne e-mailove adresy, to delam jedine takhle a funguje to. Ale je pravda, ze to vetsinou znamena dojet tam 2x - jednou podat cestne prohlaseni, ze to nemas na kseft a podruhy vyzvednout. I kdyz se mi jednou zadarilo to z nich dostat rovnou - bez cla a DPH :)

Dovolat se tam - nemas sanci, bez prdele.

Teda já mám zkušenosti naprosto opačné. Je pravda, že tam proclívám dost věcí kvůli svému podnikání, ale z té pošty nikoho neznám. Spíš z Kamy na té chodbě u celníků. Ale potřeboval jsem tam jednou něco tisknout z internetu a už jsem se chystal v Košířích hledat internetovou kavárnu, ale pak jsem zašel přímo za vedoucím pošty, ten mě, naprosto cizího člověka, pustil k sobě do kanclu, nechal na internetu vše vytisknout a nic za to nechtěl. Prostě super přístup. Takže já naopak tuhle poštu všude velebím.

Včetně celnice a všech služeb.....jen ten záhrobní hlas, co zve k celníkům slovy "další prosím" je dost dobrej :thumbsup_anim:

Odesláno
Pratele mate nekdo kontakt na Postu 120? Mam u nich zasilku a potreboval bych ji co nejdrive prevzit, pripadne se s nimi domluvit co vsechno budou chtit nafaxovat atd ;)

Diky

číslo na poštu do Košíř je 257 019 206

Odesláno

Uz to je vyrizeny, zasilka byla dodana presne podle potreb v patek, dokonce dnes mi jeste volala nejaky pani z posty, ze uz je to dodano a prislo mi to potvrzene mailem, sice trosku pozdeji nez bylo (pro me) dulezite, ale prece - nevysrali se na to ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...