Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

Jedna srovnávací.:)

Kamile to je neuveritelna fotka...proste jsem porad premejslel, jestli to neni fotomontaz.... :whistling:

....ty orliky s Miyotou jsou zajimave...cifernik pekny...rucicky nepadnouci a ochrana korunky taky nic moc...

Jelikoz vlastnis oba modely, jsi jeden z mala, ktery je muze porovnat....nechtel by si spachat kratkou recenzi obou hodinek?

Jak se nosí oba modely a postrehy k tomu?

Kdyz ne, alepon uvest hlavni rozdily, ktere jsou mezi nimi patrne? Myslim subjektivne vzato... jsou tu skutecne subjektivne uplne jine hodinky, jak tu nekde zaznelo, nebo jak sakrble? :D

Jinak ty stare Orliky vypadaji jako ty s inzeratu, ktery jsme tady resili...mam recht?

Dik za kazdou odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevymyslej blbosti a radsi dodej ten katalog :)

Od posledni verze katalogu mam uz ve sve pridane nejake hodinky navic, ale chci ho dat k dispozici, az toho bude jeste vic. Takze se urcite dockate, pane docente :D

PS: Jsem strasne rad, ze je o katalog stale zajem. Aspon vidim, ze to nedelam jen pro sebe. Diky za podporu!

Odkaz ke komentáři

Od posledni verze katalogu mam uz ve sve pridane nejake hodinky navic, ale chci ho dat k dispozici, az toho bude jeste vic. Takze se urcite dockate, pane docente :D

PS: Jsem strasne rad, ze je o katalog stale zajem. Aspon vidim, ze to nedelam jen pro sebe. Diky za podporu!

Jasně že je o tvůj katalog zájem. Čekám na novou verzi furt a furt.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Dik za kazdou odpoved...

Na recenzi se chystám včetně detailních srovnávacích fotek.

Jinak ty stare Orliky vypadaji jako ty s inzeratu, ktery jsme tady resili...mam recht?

Jsou to ony, i když teď už po kompletním vyčištění a drobné opravě.

Zatím ještě nějaký obrázek:

post-147-1234306874.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Krásná skupinka Sportů, paráda. A neber to prosím jako kritiku, původně byla vždy bílá luneta s bílými ručkami a černá s kovovými. Předpokládám, že takhle se ti to líbí víc.

Asi máš pravdu.

Měl jsem doma dvě černo bílé, dvě bílo černé a dvě bílo červené a prostě jsem to tak nějak (podle momentálního nápadu) rozhodil.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Získal jsem další kousek do sbírečy Primek. K Diplomatům, TV, Sport II se přidávají IGENY :thumbsup_anim:

Řemen od Kubsona, Di-Model, 19 mm žralok...

Ještě budu muset doladit chod, zatím dělají 5 min. denně, ale nemám otvírák na dýnko, rovnou si nechám poradit, jestli mi nějaký doporučíte, když do něj chci investovat...

post-3780-1238064742.jpg

post-3780-1238064767.jpg

post-3780-1238064778.jpg

post-3780-1238064787.jpg

Odkaz ke komentáři

Naprosty evergreen, moje nejoblibenejsi hodinky, cifernik je v peknem stavu! K otazce na otvirak: Ja igeny otviram suplerou (nejen je). S trochou opatrnosti to jde hrave.

Díky za parádní nakopnutí:) šuplera mě nenapadla a to jsem prohrabal všechno nářádí co domam mám....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...