Gorg Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Jedna srovnávací. Kamile to je neuveritelna fotka...proste jsem porad premejslel, jestli to neni fotomontaz.... ....ty orliky s Miyotou jsou zajimave...cifernik pekny...rucicky nepadnouci a ochrana korunky taky nic moc... Jelikoz vlastnis oba modely, jsi jeden z mala, ktery je muze porovnat....nechtel by si spachat kratkou recenzi obou hodinek? Jak se nosí oba modely a postrehy k tomu? Kdyz ne, alepon uvest hlavni rozdily, ktere jsou mezi nimi patrne? Myslim subjektivne vzato... jsou tu skutecne subjektivne uplne jine hodinky, jak tu nekde zaznelo, nebo jak sakrble? Jinak ty stare Orliky vypadaji jako ty s inzeratu, ktery jsme tady resili...mam recht? Dik za kazdou odpoved... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 .....Mam v planu tam popsat vsechny svoje hodinky a ..... nevymyslej blbosti a radsi dodej ten katalog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 nevymyslej blbosti a radsi dodej ten katalog Od posledni verze katalogu mam uz ve sve pridane nejake hodinky navic, ale chci ho dat k dispozici, az toho bude jeste vic. Takze se urcite dockate, pane docente PS: Jsem strasne rad, ze je o katalog stale zajem. Aspon vidim, ze to nedelam jen pro sebe. Diky za podporu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Od posledni verze katalogu mam uz ve sve pridane nejake hodinky navic, ale chci ho dat k dispozici, az toho bude jeste vic. Takze se urcite dockate, pane docente PS: Jsem strasne rad, ze je o katalog stale zajem. Aspon vidim, ze to nedelam jen pro sebe. Diky za podporu! Jasně že je o tvůj katalog zájem. Čekám na novou verzi furt a furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Dik za kazdou odpoved... Na recenzi se chystám včetně detailních srovnávacích fotek. Jinak ty stare Orliky vypadaji jako ty s inzeratu, ktery jsme tady resili...mam recht? Jsou to ony, i když teď už po kompletním vyčištění a drobné opravě. Zatím ještě nějaký obrázek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Tak jsem dal konečně dohromady 5 různých variant PRIM SPORT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Tak to je velka nadhera, uprimne ti zavidim. Rad bych jednou mel totez.Preju hodne dlouhych chvil pri rozjimani. Po Orlikach jsou Ingeny a Diplomaty nej Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Diky, ale dlouho se z této party radovat nebudu. Zítra jdou na AUKRO. Musím si vydělat na něco pořádného z ELTONU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Zítra jdou na AUKRO. Hodíš sem pak odkaz na prodej, ať to nemusím hledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tak jsem dal konečně dohromady 5 různých variant PRIM SPORT 1 Moc pěkné, mohl jsi je nechat doma aspoň do srazu..... Na co se chystáš, na orlíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 pekne - ta bilo-cervene luneta je nejaky remake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Krásná skupinka Sportů, paráda. A neber to prosím jako kritiku, původně byla vždy bílá luneta s bílými ručkami a černá s kovovými. Předpokládám, že takhle se ti to líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 pekne - ta bilo-cervene luneta je nejaky remake? Nevím zda se to někdy používalo, ale v ELTONU ti udělají kombinaci jakou chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Krásná skupinka Sportů, paráda. A neber to prosím jako kritiku, původně byla vždy bílá luneta s bílými ručkami a černá s kovovými. Předpokládám, že takhle se ti to líbí víc. Asi máš pravdu. Měl jsem doma dvě černo bílé, dvě bílo černé a dvě bílo červené a prostě jsem to tak nějak (podle momentálního nápadu) rozhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oracer Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 hezká sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Tak jsem dal konečně dohromady 5 různých variant PRIM SPORT 1 Hmmm, moc pěkný. Jak "válčíš" s řemeny. Já mám dost problémy shánět zužující se prodloužené devatenáctky...teda u řemenů. Jinak jsem šťastně ženatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Získal jsem další kousek do sbírečy Primek. K Diplomatům, TV, Sport II se přidávají IGENY Řemen od Kubsona, Di-Model, 19 mm žralok... Ještě budu muset doladit chod, zatím dělají 5 min. denně, ale nemám otvírák na dýnko, rovnou si nechám poradit, jestli mi nějaký doporučíte, když do něj chci investovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Naprosty evergreen, moje nejoblibenejsi hodinky, cifernik je v peknem stavu! K otazce na otvirak: Ja igeny otviram suplerou (nejen je). S trochou opatrnosti to jde hrave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Naprosty evergreen, moje nejoblibenejsi hodinky, cifernik je v peknem stavu! K otazce na otvirak: Ja igeny otviram suplerou (nejen je). S trochou opatrnosti to jde hrave. Díky za parádní nakopnutí šuplera mě nenapadla a to jsem prohrabal všechno nářádí co domam mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 hmmm... velka gratulace k velmi zachovalemu kousku - musim rict, ze ten 19mm zralok sedi na igenech moc dobre... jdu omrknout cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se