Biges Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 (upraveno) "Karle, já ti ani nevím !" Takže, aj keď nemám extra skúsenosti s meraním presnosti chodu, večer okolo 21 00 hod. som ich nastavil podľa času na internete (internet explorer ) a odčítaval po 15 , 20 a 24 hodinách a stale ukazovali + 0:30 sekúnde, Keď som ich dnes znova naťahoval a prestavoval, zistil som , že som ich mohol podať zatlačením korunky a to som si včera neuvadomil, takže to vyzerá že " nula k nula pošla" a tak asi odchýlka v mojich podmiernkach je nemerateľná. Ktovie.....možno niekto poradí ako na to odborne. Já myslím, že tohle bohatě stačí, prostě už nedělají těch několik hodin (nebo kolik) jako před tím Upraveno 4. března 2010 uživatelem Biges
pykof Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Takže moje pokusy s fotením mojej zbierky pokračujú, ale akosi kvalita fotenia nie je tá , čo by si hodinky zaslúžili. A tak si dovoľujem predstaviť aspoň dvomi fotkami pred a po vyčistení a výmene niekoľkých častí : Elton Sport v.č. 0000149 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Ručičky jsou jiné, že? Ty původní, sice orezlé, se mi zdály stejné jako u Orlíků, lehce vypouklé.
pykof Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Priznávam, až do takých detailov som nešiel, sú to ručičky pre Igeny, ktoré som zohnal, pôvodné mám odložené, jemne vyčistené so stopami v akom boli stave. Ciferník je len postieraný jemným štetcom, sklíčko vyleštené podľu postupov z CHF tak isto jemne prebrúsemé zadné víko. Kľúčik je preložený zo starých Igenov.Žiaľ fotky tentoraz nevyšli tak som dal len tú najlepšiu (????) z nafoteného pre ilustráciu, čo som urobil oproti pôvodnému stavu.Pokiaľ ide o presnosť za sledovaných (podotýkam laicky) 48 hodín urobili -30 sekúnd. Tož asi vše. PS: Teraz som mal v ruke na porovnanie Orlíky a Eltony, už vidím rozdiel. No holt môj laický pohľad si to nevšimol, vytiahnem ešte pôvodné ručičky a uvidím ( moje vlastné ručiská sú akési veľké , čo zisťujem najmä pokiaľ robím niečo jemnejšie s hodinkami) Upraveno 6. března 2010 uživatelem pykof
filo-boxer Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Takovou pecku jako pykof nemám, ale i tak se pochlubím. Minulý týden mi dorazily Sporty dvojky z renovace a tím je moje "sbírka" kompletní. Více už jich nebude, spíše jen méně, až se jich časem nabažím... . Některé ale zůstanou napořád, protože jsou zděděné: Kalibr 52 dostal můj otec v roce 1966 k šestnáctým narozeninám a na vojně si z nich potom s kamarády v četě udělali výsadkářskou limitku . Diplomaty dostal k osmnáctým narozeninám a Sporty II nafasoval v práci koncem 80. let. Pseudotelevize s kalibrem 68 zase nosil děda, někdy koncem 80. let se ale pokazily a tak až do roku 2009 ležely v šuplíku. Teď jsou opravené a zase tikají. Igeny, Televize a digitálky jsem si pořídil já, protože se mi líbí. Konec řečí, tady je pár fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. března 2010 uživatelem filo-boxer
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Takže, tu sú ďaľšie no, neviem čo sú zač, nápis píše Water resistant 50 meters Mineral glass. Obidvoje v pôvodnom stave od majiteľov včetne remienkov, len vyčistené, laicky meraná presnosť + - 30 sekund. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Jen se zeptám proč nemůžeš ty fotky trochu zmenšit? Vždycky mě naštve, když se chci podívat na něco novýho a těším se co uvidím, že po kliknutí na vlákno mi stránka nejdřív dobu poskakuje, než se načte to množství megaplachet
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Jen se zeptám proč nemůžeš ty fotky trochu zmenšit? Vždycky mě naštve, když se chci podívat na něco novýho a těším se co uvidím, že po kliknutí na vlákno mi stránka nejdřív dobu poskakuje, než se načte to množství megaplachet Nejak mi to ušlo, už na tom pracujem ,ďaľšie budú zmenšené.
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Prim Sport Igen, fanklub - viď , tu som 79. pykof ( čierne a modré ) a tu oni dvaja, tiež originál, len na modrých som vymenil kľúčik a korunku na Elton Sport presnosť u obidvoch +-30 sekúnd ( merám ako viem ) PS: Ako vidím , kvalita záberov sa riadne znížila zmenšením. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. března 2010 uživatelem pykof
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Takže prehliadka pokračuje , takisto originál stav po vyčistení,presnosť to čo predtým. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Na dnes naposledy, všetko je to originál ako som získal včetne remienkov, takže ručičky sú podľa všetkého rôzne preložené, tié posledné zelené ešte neabsolvovali čistenie a leštenie, ešte ma to len čaká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biges Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 @filo-boxer Ááááá! Renovované Prim Sport, krása! Mohl bych požádat o jejich detailnější nafocení a přidání sem?
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Sory, nerenovované len získané z rôznych zdrojov, časť vyčistená, preleštené sklíčka a poskladané tak, ako som ich získal aj s pôvodnými remienkami s ktorými ich nosili ich majitelia, kým ich odložili do šuflíkov.Ešte mám 4 ďaľšie ks, no nestihol som odfotiť a pár vrakov, puzdier,ciferníkov a strojčekov,ktoré by si zaslúžili renováciu, no problém je v získaní dielov včetne luniet. A to aj Igeny a rôzne iné primky, no nestíham, zbierka sa rozširuje rýchlejšie ako som čakal, temer som sa tomu upísal! ( Viď Faust a Margareta.A to všetko,len preto,že som našiel toto fórum! ) Upraveno 8. března 2010 uživatelem pykof
filo-boxer Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 @filo-boxer Ááááá! Renovované Prim Sport, krása! Mohl bych požádat o jejich detailnější nafocení a přidání sem? Jasně, o víkendu něco vyfotím a přidám . Ale jsou to ty samé co máš ty, takže nic nového pod sluncem to nebude .
pykof Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Pokračovanie Prim Sport II - Humberto, rôzne odtiene žltej. Žiaľ nuansy farby vznikli možno stárnutím, neviem to posúdiť. Foto naozaj zmenšením stráca, pokiaľ nie je absolútne kvalitné . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března 2010 uživatelem pykof
pykof Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 No a ešte zelené, tých mám viac a ešte aj torzá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pero55 Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Takovou tu krásnou vytrýnku máme ve škole v Novém Městě, je mi jich líto když je tam vidím omlouvám se za kvalitu fotek, foceno ve spěchu, o přestávce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biges Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 @pykof Vidím, že máš nakročeno k hezké sbírce Sportů, jen tak dál @Pero55 Dobré! Alespoň se pokochají i žáci Jsou tam nějaké Sport 2?
Pero55 Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 @pykof Vidím, že máš nakročeno k hezké sbírce Sportů, jen tak dál @Pero55 Dobré! Alespoň se pokochají i žáci Jsou tam nějaké Sport 2? Dvojky bohužel chybý, ale co není může být, až se nikdo nebude koukat tak svoje 2 vyměním za Igeny:-D
stanik73 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Předevčírem jsem si posteskl na jiném vláknu "A to jsem kurňa před pár měsíci nahlas říkal, že Sporty nikdy sbírat nebudu a nechápu, co na nich někdo může vidět....." Nafotil jsem názorně jak vypadá jasně vyhraněný odmítavý názor po několika měsících....no prostě trochu jinak . Myslím, že až na pískové IGENy jsou tam skoro všechny základní a zásadní IGENy, Sport II a podobné. Samozřejmě mimo spousty specialit a méně častých variant - IGENy s bílou lunetou, Sport Elton 6ATM, různé "kvazisporty" z divokých 90-tých let atd atd. Vše je v nálezovém stavu tak, jak jsem k tomu přišel, na renovaci se musím ještě trochu vyspat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se