Mates20 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Najde se nějaký sběratel, který by dokázal ocenit tyto raritní hodinky? Byla vyrobena pouze malá série, údajně se nedostali nikdy na trh. Konzultováno s panem Hovorkou. Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem Honza.manta Výmaz fotografií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Matesi je to nabídka k prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates20 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Da se to tak rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Mates20 dva týdny odpočinku za obcházení pravidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Najde se nějaký sběratel, který by dokázal ocenit tyto raritní hodinky? Byla vyrobena pouze malá série, údajně se nedostali nikdy na trh. Konzultováno s panem Hovorkou.Žádného Matese20 neznám a rozhodně mne nikdo s tímto nickem nekontaktoval. Bohužel se opakuje situace, kdy někdo zneužívá mého jména pro prodej hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Žádného Matese20 neznám a rozhodně mne nikdo s tímto nickem nekontaktoval. Bohužel se opakuje situace, kdy někdo zneužívá mého jména pro prodej hodinek. Bohužel fotky jsem smazal a už nejsou. Možná by jsi mohl podle nich identifikovat, jestli ti je někdo v minulosti neukazoval. Nenapadlo mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 a byly to aspon adasty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Taky jsem strašně zvědavej... Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Manťák nechce dát fotku,myslí,že bychom mu je vyfoukli :-) /myšleno ve srandě,samo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Úplně obyč primky, které se asi nevyplatilo zařadit do programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak to jsem ještě zvědavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Manťák nechce dát fotku,myslí,že bychom mu je vyfoukli :-) /myšleno ve srandě,samo/. Už jsme se překryli. Já ty fotky smazal z inzerátu - tím pádem nejsou nikde v žádném koši a ani jiném úložném prostoru - prostě tfffff a nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak je nafoť jak Ti přijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Tak jsem dal dohromady čtyři barvy plastových pouzder .... Pokud máte někdo ještě jinou barvu , kromě černé, modré, šedivé a bílé, budu rád za info nejlépe s fotkou. Díky M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ježišmarjá, tohle jsem kdysi vyhazoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Já kdysi taky :-) , a vyhazoval jsi i třeba červený nebo hnědý nebo .... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Je sobota po obědě a já zapnul bednu a dávají na Čt1 Hobby naší doby. Paní Bohdalová si tam pozvala sportovního redaktora Vojtu Bernadského ,on sbírá ledacos a mimo jiné hodinky a samozřejmě Primky, měl je naházené v papírové krabici a na konec reportáže se nezapomněl zmínit, kdo máte doma staré Primky, tak mi je prosím pošlete.To je masér co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Ja mu fandim. Neni nic lepsiho, nez Primky v rukou sberatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Primoš: No a pošleš mu nějaké? Upraveno 11. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Sám mám málo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se