Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem pro B tak jak ho navrhnul hciq... ůkroky stranou se dělají "pod palbou" :)

No to je bezvadný...40 klacků (protože se určitě nechám přemluvit)...

Onione, pokud to mají být hodinky v sérii 50 kusů, tochu bych se té ceny +-40 obával...i proto úkrok stranou. Je mi jasné, že nežijeme v křídovém masivu a proto si myslím, že slevit z ceny o 1/4 vyvolá více než 1/4 nárůst zájmu. Ne každý hodlá do hodinek investovat tolik...pro mě by to byly suverénně nejdražší kousky co bych měl. Já osobně nevyžaduji ty "vychytávky", co má varianta B, pro mě je důležitý vzhled (bude de facto stejný, jak jsem pochopil) a stroj. Vypouklý safír je fajn, ale mít ho nemusím, stačí plochý s antireflexem...

Ale jak říkám, snahou bylo pouze přilét něco směsi do hcigova tavícího kotlíku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové do úterý se zdržím nějakých zásadních výroků v této diskusi. Nechci její průběh nijak ovlivňovat.

Takže jen info:

- k dnešnímu dni 49 předběžných zájemců

- prozatím 22 hlasujících

- a) 8

- B) 14

Chápu to tak, že přes SZ máš lepší přehled. Už se nemůžu dočkat na příští úterý. Asi si zvýším rating na B na koeficient 0,33- I Jára Cimrman dělal kompromisy.

Jinak B) namísto B ) by se mělo nějak vyřešit. Délá to B) ordel.

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

44... 44... 44.... B :) V době kdy moje sekretářka, subtilní blondýnečka má na ruce módní dámské hodinečky Jet Set o velikosti B-Uhren mi přijdou stesky chlapů na to že "mají malou ruku :crybaby: " fakt mimo... Moje holka nosí Longines 38 mm... a občas pokukuje po mích 47,5.... :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

44... 44... 44.... B :) V době kdy moje sekretářka, subtilní blondýnečka má na ruce módní dámské hodinečky Jet Set o velikosti B-Uhren mi přijdou stesky chlapů na to že "mají malou ruku :crybaby: " fakt mimo... Moje holka nosí Longines 38 mm... a občas pokukuje po mích 47,5.... :gun_bandana:

U subtilní sekretářky by mě pedesátky na ruce až tak nepřekvapily, ale normální chlap s orlojem na ruce může být krapátek směšný :gun_bandana:

Ovšem - záleží jen a jen na subjektivním pocitu toho kterého majitele hodinek, jde o to, jestli se tak cítíš dobře; co je "mimo", ví jen pánbůh :whistling: :guitar:

EDIT: jo,jo, ty čárky...

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

U subtilní sekretářky by mě pedesátky na ruce až tak nepřekvapily, ale normální chlap s orlojem na ruce může být krapátek směšný

Mám to brát jako urážku? :o Po dobu této akce moje nejoblíbenější inspirativní čisté "padesátky". Jen doplním obvod zápěstí 19,5.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Nějak takhle?:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Mám to brát jako urážku? :o Po dobu této akce moje nejoblíbenější inspirativní čisté "padesátky". Jen doplním obvod zápěstí 19,5.

:bag: ale já napsal "může", tak nevím, to musíš vědet ty :D ...

Jen jsem chtěl říct, že to nejde brát tak, že "stesky chlapů na malou ruku jsou fakt mimo", ale že někdo si s orlojem na ruce může připadat trapně a někdo ne. Já mám například největší 48, občas je nosím, ale určitě raději nosím 42 a docela se těším, až zase bodou v módě zase někdy 40 (jinak jsem 180/108/21 - výška/váha/zápěstí) ;)

Odkaz ke komentáři

:bag: ale já napsal "může", tak nevím, to musíš vědet ty :D ...

Jen jsem chtěl říct, že to nejde brát tak, že "stesky chlapů na malou ruku jsou fakt mimo", ale že někdo si s orlojem na ruce může připadat trapně a někdo ne. Já mám například největší 48, občas je nosím, ale určitě raději nosím 42 a docela se těším, až zase bodou v módě zase někdy 40 (jinak jsem 180/108/21 - výška/váha/zápěstí) ;)

proti tvým TTD vypadají moje míry a váhy jako ze školky :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...