KFL Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 pro zajimavost ostatnich: vasenaroky podali predzalobni vyzvu a asi za mesic se mi ozvali, ze jim aerolinky odpovedely, ze tam byl zasah vyssi moci v podobe bourky a ze to vyhodnotili tak, ze by u soudu zrejme prohrali, takze s pripadem konci a posilaji mi vypoved zastupovani. nic me to nestalo, ale docela me prekvapilo, ze jsem jim tyhle informace (vcetne infa o bource) rekl na samem zacatku a najednou jsou prekvapeni a zmeni nazor na postup. podle me tam maji slusny mrdnik, takze na vstupu si to poradne neproveri, vsechno podaji predzalobni vyzvou a pak teprve z prvni reakce aerolinek resi, jestli jo nebo ne.. Částečně potvrzuju - v mém případě uzavřeli po zamítnuté výzvě případ s tím, že dle aerolinek šlo o technickou závadu letadla a tudíž není nárok, a že by žaloba byla příliš riziková. Když pominu fakt, že technická závada není vyšší moc a naopak přesně zakládá nárok na odškodnění, tak o měsíc později mi od nich přišel další mail, že aerolinky najednou uhradily kompenzaci a že tedy znovu otevírají případ . Takže u mě dobrý, ale lehkej zmatek k tomu.
Frostie Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Částečně potvrzuju - v mém případě uzavřeli po zamítnuté výzvě případ s tím, že dle aerolinek šlo o technickou závadu letadla a tudíž není nárok, a že by žaloba byla příliš riziková. Když pominu fakt, že technická závada není vyšší moc a naopak přesně zakládá nárok na odškodnění, tak o měsíc později mi od nich přišel další mail, že aerolinky najednou uhradily kompenzaci a že tedy znovu otevírají případ . Takže u mě dobrý, ale lehkej zmatek k tomu.Obávám se, že dopadnu cca podobně, protože vývoj situace a dokumentů u click2claim je obdobný a soudíme se se Smartwings. Co mám tak info od podobně postižených z okolí, tak málokomu se na nich podařilo něco vysoudit (technická závada, operativní důvody, občas i počasí...)
African Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Já taky prd :-) Napsali mě ať doložím veškerou emailovou dokumentaci, doložil jsem. Prý super po měsíci, tak ať doložím kopie letenek, doložil jsem. Po měsíci prý super, ať doložím emailovou dokumentaci, že to nebylo kompletní, že prý aerolinky toho poslali víc, no a tím to pro mě celé skončilo... :-) Já prostě nemám vůbec náladu ani čas se z někým takto handrkovat.
Z. Paul Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Já taky prd :-) Napsali mě ať doložím veškerou emailovou dokumentaci, doložil jsem. Prý super po měsíci, tak ať doložím kopie letenek, doložil jsem. Po měsíci prý super, ať doložím emailovou dokumentaci, že to nebylo kompletní, že prý aerolinky toho poslali víc, no a tím to pro mě celé skončilo... :-) Já prostě nemám vůbec náladu ani čas se z někým takto handrkovat.To mi připomíná Českou pojišťovnu chtěl jsem uhradit 3 dny v nemocnici kvůli operaci ramene. ?Ubytování? v nemocnici mám přímo v pojistce cca 600 za den. No nejdřív chtěli přijímací zprávu, pak propouštěcí, pak všechno mezi a nakonec že jsem měl prý před 16 lety úraz ramene ať pošlu zprávu od doktora zpred těmi 16 lety na to už mi došly síly a přišla jim jen výpověď smlouvy Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Z. Paul
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se